In casa asta… temelia e de piatra

Share the joy

In casa asta… temelia e de piatra

Uneori după o zi de stat pe afară, tot ce îmi doresc e să ajung acasă, să deschid uşa şi să evadez între cei patru pereţi. Să pătrund în universul magic al casei mele, să îl inspir şi să mă inspire…

Îmi place să simt sub tălpile goale paşii jucăuşi ai fiului meu, împrăştiaţi prin toată casă. Îmi place să aud râsetul lui de copil fără griji şi ador tihna odăilor cutremurate de hohotele sale.

Luciul inconfundabil al obiectelor din bucătăriei, mă îndeamnă la gătit şi mirosul de plăcinte coapte îi invită pe toţi în „casa asta”.

 

rules house

arhiva personala

În casa asta suntem „noi” şi ne place să petrecem timpul împreună. Stiker-ul de pe perete ne aduce aminte în fiecare zi că „nicăieri nu e mai bine că acasă”

Casa e sanctuarul meu, locul în care mă simt în siguranţă, acolo unde timpul capătă altă dimensiune.

În casă mea iubesc aerul pe care îl respiră cei dragi, lumina de după amiază care intră pe fereastra dormitorului atunci când citesc, zornăitul farfuriilor după masă de seară şi plăcile de travertin în care se oglindeşte cu sclipiri vesele, lampa de la bucătărie.

 

piatra

sursa: stona.ro

Îmi place să-mi petrec timpul creând: diverse forme de biscuiţi cu scorţişoară pentru invitaţii de duminică, fustiţe de tull pentru fetiţele prietenelor mele, scenarii şi scenete de luptă pentru micii soldăţei pe care un Moş şugubăţ i-a lăsat sub brad anul trecut.

Îmi petrec timpul îmbrăţişând fericirea, citind ochii bucuroşi ai piciului meu când câştigă o bătălie, îmi petrec timpul trăind şi iubind fiecare moment în care respir în siguranţa propriului cămin.

De ce vă spun cum îmi petrec eu timpul?

Pentru ca Stona.ro a lansat recent magazinul online și ne invită să ii trecem pragul.

Parte dintr-o companie ce comercializează piatră naturală, crede cu tărie că „acasă” este locul unde ne agățăm grijile în cuierul de la intrare și le lăsăm acolo pentru câteva ceasuri, ca să ne odihnim, ca să ne deconectăm și ca să ne bucurăm de compania celor dragi. De aceea a vrut sa știe cum îmi place mie să-mi petrec timpul acasă.

Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, o companie ce comercializează piatră naturală, deţinând 6 cariere în întreaga lume şi peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări. Cu cel mai mare stoc de piatră naturală disponibil în România, depozitul Stona vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatră naturală, cum ar fi: 120 modele marmură, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar și 15 modele de onix.

Stona își respectă clienții și întotdeauna ii pune pe primul loc, de aceea ne invită pe toţi să îi pășim pragul de piatră în Zilele Porţilor Deschise, pe 13, 14 şi 15 octombrie. Ne invită să cunoaștem piatra și să o luam acasă să petreacă timpul alături de noi.

Dacă vrei să cunoști povestea unei pietre, sa mângâi luciul unei dale de marmură și să privești în profunzimea unui onix, dă fuga pe site și completează formularul de invitație, pentru ca stona.ro să știe că vii și să se pregătească așa cum se cuvine. Te așteaptă cu porțile deschise și iți asigură transportul, dus întors din Bucuresti, in toate zilele evenimentului. Iar pe 13 octombrie, dacă stai în Brasov, ești invitat sa vezi cum petrec timpul în fabricăa pietrele de marmură, granit, travertin, calcar onix şi multe altele… tot cu transportul asigurat.

Iar dacă ești prezent pe 14 octombrie, vei avea parte de un moment inedit: invitatul special, Lorand Soares Szasz, unul dintre cei mai apreciați traineri, speakeri și antreprenori romani la ora actuală va vorbi tuturor despre căi sigure și facile pentru dezvoltarea unei afaceri.

piatra

 

 

Cu Stona, în casa asta temelia e de piatră, clădită pe clipe fericite petrecute împreună, în casa asta trăim și iubim la intensitate maximă fiecare moment, fiecare bucățică de timp… Așa ne place nouă…

Ție cum îți place sa petreci timpul acasă?

piatra

sursa: stona.ro

Be the first to comment on "In casa asta… temelia e de piatra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*