Diego, look modern pentru o casa comfortabila

Share the joy

Locuiesc într-un banal apartament cu trei camere, suprafeţele generoase sunt doar în imaginaţia mea dar, este situat la etajul patru şi e foarte luminos. Mi-aş fi dorit să dau jos un perete pentru a crea o zona mai largă dar, cum locuiesc într-un bloc turn , nu am voie să fac asta. Unică soluţie pentru un spaţiu de vis şi o casă comfortabila sunt decoraţiunile şi amenajarea spaţiului interior cât mai inteligent.

Eu personal ador stilul modern minimalist, îmi plac liniile simple, decoraţiunile de calitate, cromatică discretă în tonuri neutre cu uşoare accente glam, care să creeze un ambient intim, un stil care să transforme orice casă în… acasă. Piesele de mobilier cubice, care să nu acopere mai mult de un perete, sunt favoritele mele.

Cum aş schimbă look-ul apartamentului meu ? Simplu, cu o baghetă fermecată …Diego. Aş da frâu liber imaginaţiei şi aş transforma orice dorinţă în realitate, pentru că ştiu că din jobenul lui Diego ar ieşi Winnie de pluş şi s-ar picta jucăuş pe perdele în camera copilului. Dintre multitudinea de covoare moderne pe care Diego le ascunde în mânecă, aş alege pe cel mai pufos pentru camera de zi, iar pentru dormitorul nostru i-aş cerşi draperii romantice care să se asorteze cu peretele de la capătul patului nostru, pe care aş pune tapet. Tot un tapet, cu accente glam de această dată, aş alege pentru unul din pereţii salonului, iar pentru bucătărie i-aş cere lui Diego să facă o magie , să am pardoseală rezistentă la apă.

Dar să o iau cu începutul şi să îl prezint pe Diego.

Ei bine Diego şi-a început magiile în 1992 îmbrăcând în pardoseli de calitate, casele românilor. Ocazional făcea să dispară „mijlocul de deplasare” a lui Aladin şi îl trimetea la diverse expoziţii. Acum prezintă magiile lui în peste 150 de locaţii din România, Ungaria şi Slovacia. Actualmente Diego s-a împrietenit cu maestru Tulipo şi împreună acoperă pardoselele , cu cele mai pufoase covoare, cu design modern şi culori impresionante , covoare care au modele 3D ce ies în relief datorită contururilor tunse manual.

covor Diego

Un astfel de covor aş vrea şi eu . Să îmi afund piciorele desculţe în moliciunea să, să simt mângâierea catifelată pe degete şi să îmi încânt privirea cu desenele reliefate. Un covor Tulipo ar schimba înfăţişarea oricărei încăperi. Aş petrece seri minunate jucându-mă cu cel mic pe covor, în timp ce tatăl lui ne-ar privi satisfăcut, aruncând câte o privire la televizor.  Pentru camera copilului însă, aş alege o mochetă cu model, pentru că e uşor de întreţinut, iar cel mic încă ronţăie biscuiţi pe care mai apoi îi uită pe unde găseşte altceva mai interesant.casa

Desigur aş schimbă mai întâi parchetul vechi şi prăfuit cu pardoseli moderne, din parchet laminat, pe care Diego le oferă cu mărinimie într-o mare varietate de modele şi culori. Aş alege plăci laminate care încorporează simultan stilul sofisticat, durabilitatea, confortul ridicat şi rezistenţă la zgârieturi, mai ales că cel mic conduce toată ziua diverse chestii pe podele, chestii care nu întotdeauna au roţi.

Până şi un preş de pus la uşa, tot lui Diego i-aş cere. Vesel , colorat, care să arate tuturor celor care îmi trec pragul, că acolo se deschide uşa spre căminul mult visat.

diego

După ce aş acoperi podelele şi pereţii, exact aşa cum am visat, aş porni în căutarea celor mai fine şi mai diafane perdele. Aş alege nuanţe calde, care să lase să pătrundă lumina binefăcătoare a soarelui. Apoi pentru a echilibra balanţă şi a nu transformă încăperea într-o camera monotonă, draperiile ar trebui să aibă modele într-o culoare contrastantă cu diafanele ţesături. Şinele mi se par impersonale, pentru căminul meu vreau galerii elegante care să pună în evidenţă , frumuseţea perdelelor alese. Cu perdele de la Diego dormitorul meu ar avea ferestrele acoperite, exact ca în filmele de la Hollywood.

Aşa ar arăta casa visurilor mele, locul unde fericirea atinge cote maxime , locul pe care cu mândrie l-aş numi acasă…Cu perdele fine, atârnate în galerii elegante, cu parchet laminat modern şi covoare cu modele 3D, o faţă de masă cu aromă de cafea şi pardoseli rezistente la umezeală. Până şi covoraşul de la uşa ar fi exact pe gustul meu. Toate de la Diego, locul unde găseşti tot ce vrei pentru a schimba look-ul casei tale.

Magicianul Diego poate scoate din jobenul lui cele mai în trend decoraţiuni interioare. Şi covoraşe de baie şi fete de masă sau orice decoraţiune care înfrumuseţează casele noastre, toate adunate în colecţii sezonale fixe, pentru ca fiecare să poate identifica mai uşor produsul care poate alinia căsuţa lui, ultimelor tendinţe de amenajări interioare.

Dar asta nu e tot, Diego e foarte ospitalier şi odată ce i-ai trecut pragul te invită la o cafea delicioasă, oferindu-ţi consiliere profesională, pentru că tu să fii mulţumit de alegerile făcute, iar casa la care râvneşti să devină realitate. De asemenea ajutoarele sale îţi vor surfila perdeaua şi draperia perfectă, pe care ai cumpărat-o pentru dormitorul tău, fără cost suplimentar, iar mochetă sau covorul PVC va fi tăiat la dimensiunile dorite, absolut gratuit. Mochetele şi traversele care trebuiesc surfilate au un preţ promoţional pentru acest serviciu precum şi transportul la domiciliu la superpreţ. Poţi plăti cu cardul, ai parcare gratuită şi toţi profesioniştii Diego, la dispoziţia ta.

Hocus-pocus şi Diego oferă şi casei tale un look modern şi comfortabil.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

diego4

Be the first to comment on "Diego, look modern pentru o casa comfortabila"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*