Când ai nevoie de un kit camere supraveghere de exterior?

camere supraveghere
Share the joy

Când ai nevoie de un kit camere supraveghere de exterior?

Lumea a început să iasă dintr-o pandemie globală fără precedent, îndreptându-se spre o nouă normalitate. Toate industriile au reevaluat fiecare aspect al afacerii lor, de la modul în care interacționează cu clienții, la modul în care își gestionează forța de muncă prin lucrul la distanță și modul în care ajung pe piață. Acest peisaj nou a creat de asemenea noi tipuri de provocări de securitate. Angajații, clienții și partenerii lucrează din ce în ce mai mult din locații diferite sau chiar din confortul căminului, partajând și colaborând în diferite rețele online. Astfel și supravegherea diverselor locații poate fi făcută online, cu ajutorul unui Kit supraveghere video.

Așadar siguranță și protecția trebuie să fie în prim plan și la fel cum în locațiile fizice ne gândim la incendii și ne protejam dotându-le cu stingătoare de incendii, tot aşa trebuie să le dotăm cu sisteme de supraveghere pentru a evita orice evenimente neplăcute.

Ce este un kit camere supraveghere de exterior?

După cum sugerează și numele, un kit de supraveghere video este un pachet de produse care conține elementele necesare pentru a monitoriza un anumit perimetru cu una sau mai multe camere video. Există companii specializate în instalarea de camere de securitate, insa cu excepția cazului în care ceea ce doriți să monitorizați este ceva foarte extins sau extrem de valoros, este mult mai practic, rapid și simplu să cumpărați un kit supraveghere video și să îl instalați singur.

Tipuri de kit-uri camere supraveghere de exterior

Kit-ul de supraveghere video trebuie să fie adaptat la nevoile a ceea ce trebuie protejat, astfel încât trebuie să fiți atenți la câțiva factori de bază.

Primul pas este de a defini dacă ceea ce este necesar este monitorizarea exteriorului, a interiorului sau a ambelor, deoarece, deși poate capacitățile optice ale camerelor pot fi aceleași, camerele de exterior trebuie să poată rezistă caracteristicilor meteorologice nefavorabile la care pot fi supuse.

În funcție de alimentare, un sistem supraveghere poate fi cu baterie, pe curent alternativ sau hibrid. Chiar dacă cele mai comune sunt cele care utilizează curent alternativ, cele cu baterii sunt rentabile la montare, nefiind nevoie de schimbări ale exteriorului. De asemenea, în funcție de tipul de conexiune, un sistem supraveghere poate utiliza WiFi sau PoE. Cele PoE folosesc un singur cablu atât pentru alimentare cât și pentru transmisie video. Însă cele WiFi au transmisia video prin internet wireless și utilizează un cablu pentru încărcare.

La ce să fii atent când alegi un kit supraveghere video

Un alt factor de luat în considerare este ce tip de cameră va fi utilizată, în raport cu locul în care va fi plasată. Locațiile obișnuite sunt tavanul sau pereții, iar fiecare locație necesită un tip de cameră. În mod normal, camerele de tavan sunt capabile să înregistreze arii mai extinse.camere supraveghere

Atunci când alegi camere supraveghere exterior profesionale trebuie să iei în considerare tipul și rezoluția acestora. O rezoluție cât mai bună a imaginii este esențială pentru a observă detalii. De asemenea, există trei tipuri de camere de supraveghere: bullet, dome sau PTZ (Pan-Tilt-Zoom), care filmează 360 grade. Aceste tipuri de camere sunt foarte utile pentru controlul suprafețelor mari sau al zonelor în care există elemente în mișcare. O opțiune bună pentru atunci când doriți să controlați ceva care se mișcă, fie că este vorba de oamenii care se apropie de ușă sau de câini atunci când nu suntem acasă, sunt camerele cu activare prin mișcare.

Veți înregistra în timpul zilei sau noaptea? Va există lumină naturală? Ai nevoie de a înregistra și sunet, de asemenea? Fiecare dintre aceste cerințe are nevoie de o tehnologie diferită. Însă trebuie să ştiţi că există şi camere capabile să înregistreze în întuneric complet datorită tehnologiei infraroșu.

În afară de camere, kit-urile de supraveghere video includ un sistem de alimentare cu energie electrică (cabluri, baterii reîncărcabile sau baterii) și un sistem de stocare sau transmitere a imaginilor. În prezent, majoritatea funcționează prin wifi, dar există și cei care stochează înregistrarea pe carduri SD sau hard disk-uri.

Funcționalități esențiale pentru sistem de supraveghere pentru exterior

Spre deosebire de un sistem de supraveghere interior, cele pentru exterior au nevoie de câteva funcții speciale, precum vedere nocturnă și detectare de mișcare. În magazinul online al celor de la spy-shop.ro, ai posibilitatea de a selecta din numeroase modele de sisteme supraveghere la prețuri avantajoase.

Protejează-ți casă și familia și alege modelul potrivit pentru tine!

1 Comment on "Când ai nevoie de un kit camere supraveghere de exterior?"

  1. Valeria Chertes | iulie 31, 2022 at 3:11 pm | Răspunde

    Este foarte util,noi avem

Leave a comment

Your email address will not be published.


*