Ceai verde – Difuzor de parfum 100 ml de la BottegaVerde.ro, review

ceai verde
Share the joy

Cel mai practic şi rapid mod de a menţine înmiresmat aerul în orice cameră din casă, birou sau orice altă încăpere este difuzorul de parfum cu beţişoare de bambus.

Arome proaspete şi elegante sunt tăinuite în sticla de 100 ml. Beţele de bambus sunt cunoscute pentru felul în care lasă parfumul să se evapore, fără să încarce aerul din cameră.

Conţinutul lichid are un parfum plăcut care aminteşte de câmpuri proaspete şi aer curat. Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietăţile pe care le are, iar mireasma sa este impresionantă.

Recipientul este perfect sigilat, capsat cu un capac din aluminiu şi o folie. Acesta vine în cutie elegantă de carton, împreună cu beţele de bambus. Tot ce trebuie să faceţi, este să desigilaţi sticla şi să aşezaţi în ea beţele de bambus. Acestea vor absorbi imediat soluţia parfumată şi in cateva minute o vor distribui pe toată lungimea lor lăsând-o să se evapore exact cât este necesar.

ceai verde

Vasul este din sticlă transparentă este un obiect ce poate da o notă specială într-o cameră, alături de o ramă foto sau nişte flori artificiale.

Parfumul este eliberat în mediu, 24 de ore pe zi, timp de câteva luni. Așadar este mult mai convenabil decât orice alt odorizant de camera.

Iată că suntem în aprilie. La Crăciun am deschis primul difuzor, cel cu arome ameţitoare de petale de vanilie. Au trecut 4 luni şi încă nu s-a evaporat complet. Pentru un plus de intensitate am întors din când în când beţele, astfel încât în momentul în care doream o mireasmă mai puternică în cameră, nu trebuia decât să scot la iveală beţele impregnate la maxim cu parfum. În câteva minute, încăperea era cuprinsă de parfumul cremos si exotic de vanilie pudrată.

Ceai verde – Difuzor de parfum (100 ML)

Un parfum moale, deosebit de fin învăluie casă cu prospeţimea instantanee de ceai verde. Ideal pentru orice încăpere, parfumul este discret şi elegant. Aroma de ceai verde da o senzaţie de căldură şi de curăţenie, fără să încarce aerul.

Cu subtilitatea și misterul frunzelor proaspete ale arborilor de ceai, oferă relaxare și wellness. Ca notă de vârf se simte un parfum proaspăt și vibrant de citrice, însă mai apoi te învăluie aroma de frunze proaspete de ceai verde, surprinzătoare, prețioasă și echilibrată, perfectă pentru fiecare cameră și atât de proaspătă și luminoasă ca nu te vei plictisi nicicând de ea.

ceai verde

Linia Ceai Verde a aparut pentru a revitaliza corpul si mintea si a aduce un plus de energie, intrucat traditia orientala ii atribuie ceaiului verde capacitatea de a reda bunastarea interioara si frumusetetea si prospetimea exterioara.

Cum spunea un antic chinez: „Ceaiul verde trezeste spiritul si inspira gandurile intelepte”

Produsele BottegaVerde.ro sunt dezvoltate special pentru a oferi un mediu parfumat cu aromă naturală deosebită, delicată, a ceai verde.

Învăluie-ţi casa cu aromele preferate. Alege difuzorul care se potriveşte cel mai bine preferinţelor tale, căci Bottega Verde aduce parfumul pudrat şi în casa noastră, nu doar în produsele cosmetice. Pe site se găseşte o selecţie de odorizante perfecte pentru orice gusturi, astfel că ai de unde alege.

Acest tip de difuzor nu este doar confortabil, frumos, original şi eficient dar, oferă acorduri parfumate, foarte naturale şi proaspete, oricărei încăperi.

Lichidul este inflamabil, astfel încât difuzorul nu se va ţine la îndemână copiilor.

ceai verde

BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul DARK înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

4 Comments on "Ceai verde – Difuzor de parfum 100 ml de la BottegaVerde.ro, review"

  1. Nu stiam ca Bottega Verde are si astfel de produse.

  2. Cu siguranta acest parfum de camera este super, un miros deosebit. Nici eu nu stiam ca Bottega Verde are produse ca acestea.

  3. Sunt sigura ca miroase bestial.

  4. Vai, eu nu stiam ca au si produse pentru casa, cred ca miroase fantastic. Foarte frumoase pozele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*