BUZZ-er din nou campanie Gerble

Share the joy

Bonjour, comment allez-vous ?
       Iată-mă buzz-er din nou, dupa campaniile Coccolino si Persil acum probez celebri biscuiţi dietetici,  franţuzestii … Gerble.  Experienţele de buzz-er au fost fantastice.  Prima campanie la care am participat a fost campania Coccolino… parfumată şi pufoasă… Totodată şi cea mai amuzantă căci m-am plimbat cu sticlele de Coccolino pe la prietene si vecine.
       A doua campanie a fost dedicată impecabilului Persil. Stilată , elegantă şi curată. Am împarţit monstre prietenelor de pe retelele de socializare, vecinilor şi chiar am organizat un mic concurs pe pagina blogului unde am oferit monstre si cupoane de reducere, am cunoscut lume nouă şi am schimbat impresii despre produsele testate.
       Acum iată-mă în faţa unei noi provocări, delicioasă , gustoasă şi dulce , voi proba biscuiţii dietetici Gerble,  brand cu tradiţie de peste 30 de ani în Franţa , marcă votată recent de franţuzoaice drept cea mai preferată marcă de produse dietetice. Kit-ul de BUZZ de la Gerble conţine 5 pachete de biscuiţi Gerble Expert Dietetic dar mai multe produse puteţi descoperi AICI… nu vă sfiiţi… descoperiţi secretul dietei franceze…

Deci in cutia frumos ambalată de la BUZZStore.ro am găsit
1x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI MUESLI-FRUCTOZA, 290 g
1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200 g
1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI SOIA SMOCHINE, 270 g
1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI TARATE OVAZ, 144 g
1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN, 200g
1 x Ghid de BUZZ
6 x voucher-e discount 20 % pentru cumparăaturi de minim 3 produse Gerble pe nutrivita.ro
I-am probat deja pe toţi şi am început distribuirea cupoanelor de reducere . Prima impresie a fost de … WOW… nu par diettici… nu au un gust fad sunt dulci si delicioşi… dar despre ei voi vorbi pe larg intr-un post viitor.
Daca si voi doriţi să testaţi produse şi servicii direct la voi acasă, absolut gratuit vă invit să vă inscrieţi AICI.

Be the first to comment on "BUZZ-er din nou campanie Gerble"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*