Șterge urmele orașului de pe pielea ta cu noul gel de duș micelar elmiplant DETOX, review

gel de duș micelar elmiplant DETOX, review
Share the joy
 • 78
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Șterge urmele orașului de pe pielea ta cu noul gel de duș micelar elmiplant DETOX, review

Hello ladies,

oficial am intrat în ultima lună de vară și astăzi vreau să vă vorbesc despre un gel de duş ideal pentru aceste zile toride, când transpirăm în exces și poluarea orașului se așează pe pielea noastră, stresând-o.

Gelul de baie din linia Detox de la elmiplant are o combinație de ingrediente active hidratante și purificatoare care asigură îngrijirea pielii în mod natural. Spumă delicată și ingredientele active învăluie pielea într-un parfum fin în timp ce reglează și previne pierderea de apă transepidermică, contribuind la creșterea nivelului de hidratare a pielii.

Cu proprietăți detoxifiante, gelul de duș micelar elmiplant DETOX este un produs special conceput pentru a reduce și controla excesul de impurități ale pielii.

Gelul de duș micelar elmiplant DETOX combină unele dintre cele mai bune ingrediente pentru detoxifierea pielii, castravetele și ceaiul verde matcha, într-o infuzie cu apă micelară, care curăța pielea delicat, o detoxifiază și îi echilibrează pH-ul natural.

Noua formulă cu apă micelară înlătură blând impuritățile, fără să usuce și să irite pielea, oferindu-ți o experiență reconfortantă de revigorare și reîmprospătare! Pielea își recapătă strălucirea cu atingerea naturii din noul gel de duș micelar elmiplant DETOX, care șterge urmele nocive ale orașului într-un ritual plăcut și relaxant.

Formula densă, perfect transparentă, ma duce cu gândul la Aloe Vera, iar parfumul delicat și senzaţia răcoritoare mă face sa îl ador pentru rutina zilnică.

gel de duș micelar elmiplant DETOX, review

Gel de duș micelar elmiplant DETOX, review

Castravetele este o legumă iubită e toată lumea, dar pe lângă gustul delicios acesta are și proprietăți benefice extraordinare pentru piele. Compus în principal din apă, vitamina E și uleiuri naturale este exact ceea ce ne trebuie să ne hidratăm corect pielea. Cantitatea mare de apă de castraveți, împreună cu mineralele și nutrienții naturali,sunt un real ajutor pentru piele.

Totodată castravetele este perfect pentru a face față pielii deshidratate cu tendințe de ridare. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de vitamine A, C și E, al căror efect antioxidant ajută, pe de o parte la încetinirea îmbătrânirii, iar pe de altă parte ajută la regenerarea celulară, deoarece favorizează producția naturală de colagen și elastină, fiind un sprijin recunoscut și în combaterea celulitei.

Ceaiul verde matcha are efect antioxidant și redă luminozitatea și frumusețea pielii, transformând noul gel de duș micelar elmiplant DETOX, într-un alint pentru piele și un boost de refresh pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

Capacitatea astringentă a castraveților permite ca acest gel de duș să fie apt și pentru pielea grasă, deoarece este capabil să facă față excesului de sebum, îndepărtându-l cu delicatețe, lăsând pielea mai moale, frumoasă și sănătoasă.

Gelul de duș micelar elmiplant DETOX conține și unt de shea 100% organic, care hidratează pielea și îi lasă o atingere mătăsoasă. Uită de urmele nocive ale orașului și bucură-te de magia lui în fiecare zi cu elmiplant DETOX.

Special creat pentru City Girls, noul gel de duș micelar elmiplant DETOX șterge urmele orașului de pe pielea ta, pentru ca tu să rămâi doar cu amintirile frumoase și cu energia de a explora locuri noi în fiecare zi.

Acum poți să te bucuri zilnic de un ritual de detox la duș, care îți revitalizează pielea și îi oferă o strălucire naturală!

gel de duș micelar elmiplant DETOX, review

 

Mai multe detalii precum şi sfaturi de frumusete, concursuri și voie bună găsiți pe paginile oficiale elmiplant:

www.elmiplant.com

Facebook elmiplant

Instagram

 

 • 78
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Șterge urmele orașului de pe pielea ta cu noul gel de duș micelar elmiplant DETOX, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*