Eu si Garfield facem show

Share the joy

     Bună prieteni, cum ar spune ,maestrul Garfield. Eu sunt piciul casei si de curând am împlinit 6 ani. Ca oricarui copil îmi place să mă joc şi să mă uit la desene animate. Mă uitam cam la toate, căci erau pline de culoare, zgomotoase şi mă amuzau teribil. Dar intr-o zi, pe cand eram la plimbare cu tati, a venit un nene de la cablu si a scos cam toate programele, cu surubelniţa. Aşa a zis mama când eu am rugat-o să le pună inapoi. Pentru ca erau pline de prea multe explozii si personaje negative şi nu invaţam nimic bun din ele, mami şi tati au hotărât că timpul atribuit privitului la televizor să fie alocat unui program de calitate. A ramas Boomerang pentru că are in  grilă  programe adecvate celor mai mici şi … un picuţ mai mari, asa cum sunt eu… Ba şi mama se uită împreună cu mine şi câte odată se alatură şi tati.
    În fiecare dimineaţă mă trezeşte motanul meu preferat, Garfield. Mami mă lasă să mă uit până ea pregăteşte micul dejun înainte să plecăm la şcoală. Dar seara, inainte de culcare ne uităm din nou la trăsnăile lui Gafield, de data asta toţi împreună.  Îmi place foarte tare de motanul ăsta dar, cel mai tare îmi place cum râde tati de farsele pe care poznaşul i le face lui Odie.  E atât de amuzant. Şi orele la care este difuzat sunt perfecte pentru noi. Pentru că sunt în grupa pregătitoare cand vin de la şcoală sunt foarte obosit şi trebuie să dorm, apoi îmi place să ies in parc şi să scriu sau să citesc literele pe care le învăţ. Dar în weekend mă mai amuz şi cu alte personaje vestite ,la  Boomerang.
    Copiii trebuie să aibă grijă de ochişorii lor pentru că obosesc repede dar, cănd o să mai cresc, mama zice că o să ne uităm si la alte seriale intreresante cum ar fi  Inspector Gadget,  Patrula Junglei în acțiune, Looney Tunes: „Micii poznași” şi Baby Looney Tunes, Orășelul leneș sau Pantera Roz și prietenii la care acum, ne mai uităm sâmbătă şi duminică. Mama zice că acest desene animat îi aduce aminte de copilăria ei, când era serialul ei preferat, iar tata chiar ştie să cânte melodia din desene. Mai sunt  Animaniacii şi  Krypto, câinele erou. Desigur pentru toate vârstele  nemuritorii Tom si Jerry ne încântă cu aventurile lor.

    De curând postul meu preferat şi-a schimbat logoul şi vrea să ne ofere nouă , copiilor cât mai multe seriale pe care să le vedem împreună cu parinţii noştri. Aşa vom petrece mai mult timp împreună şi vom analiza tot ce se întâmplă pe ecran, doar ştiţi cât de curioşi suntem noi la această varstă. Acum depinde de familie şi de anii celui mai mic. Eu încâ mă sperii de întuneric şi mami nu mă lasă să mă uit la Scooby- Doo unde ești tu ? dar, voi prieteni , dacă sunteţi mai mari ca mine, aveţi un film grozav despre un căţel vorbareţ si echipa misterelor în fiecare zi de la ora 14.20 şi seara chiar după ora 21 când eu deja dorm alaturi de personajul meu preferat.
    Din toate desenele de la Boomerang, noi ne uităm în fiecare zi la Garfield Show. Ne place atât de mult personajul încât aproape toate lucruşoarele mele au imaginea motanului şugubăţ sau a lui Odie şi pentru că a fost cuminte moşu i-a adus pană şi lui tati o pijama cu vestitul Garfield. Acest motănel ne înveseleşte zilele, din cauza lui mama, a învaţat să facă lasagna şi pizza… că şi eu vroiam să gust. Sigur este mai bună decât cea de la Vito.

Prieteni, voi la ce seriale  Boomerang vă uitaţi împreună cu tati şi mami ? Ce seriale ii acaparează pe bunici în aceeaşi masura ca pe voi ? La ce vă uitaţi cu tati al vostru fără să ia telecomanda sa caute un meci şi cu mama ce urmariţi ? Canalul de desene animate Boomerang are seriale potrivite pentru toate vârstele. Seriale cu multe episoade noi, captivante , care colorează viaţa de zi cu zi.
  

Be the first to comment on "Eu si Garfield facem show"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*