Broderie personalizată, idei de afaceri mici care aduc satisfacții mari

idei afaceri mici
Share the joy
 • 150
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Broderie personalizată, idei de afaceri mici care aduc satisfacții mari

Broderia este una dintre cele mai elegante tehnici de înfrumusețare și personalizare a obiectelor vestimentare și nu numai. Din toate timpurile broderia a fost echivalentul unicității și al exclusivismului și în trecut doar persoanele din păturile sociale superioare își permiteau să poarte haine brodate cu diverse modele.

La inceput hainele se brodau manual, dar odată cu revoluția industrială, arta broderiei s-a schimbat radical. Procesul de brodare a fost automatizat, dar și metodele de a fabrica și îmbunătăți materiile prime precum mărgelele sau firele. În această perioadă, perlele sau pietrele prețioase au început să fie folosite mai mult în brodarea articolelor vestimentare sau decorative, în timp ce firele colorate au început să fie utilizate pentru personalizarea obiectelor corporate.

Trebuie să subliniem faptul că uniforma sau orice îmbrăcăminte brodată cu logo-ul, imaginea sau sloganul unui brand crește valoarea oricărei companii, deoarece transmite o imagine corporativă atent proiectată până la cel mai mic detaliu. În plus broderia nu se va demoda niciodată și întotdeauna va atrage atenția.

Ce este broderia personalizată

Broderia este o tehnică de personalizare extrem de versatilă, elegantă și rezistentă. Desigur, trebuie să știi că desenele sau fotografiile complicate nu pot fi reproduse prin broderie personalizata, dar logo-uri sau texte simple de diferite dimensiuni și diferite culori pot fi adaptate practic oricărui material și design, inclusiv cu fire de aur sau argint.

Spre deosebire de pictură sau imprimare, marele avantaj al broderiei este că poate fi folosită pe toate tipurile de țesături. Astfel de la tricouri, căciuli tricotate și pulovere groase, sacouri, genți sau șepci, până la curele sau șosete, toate pot deveni imagine unei companii, deoarece datorită calității broderiei această metodă este perfectă pentru a crea uniforme și obiecte personalizate frumoase și durabile.

broderie personalizata

Nu trebuie să te îngrijorezi deoarece spălarea unui articol de îmbrăcăminte brodat nu are nevoie de îngrijire specială, doar apă călduță și niciodată de fier de călcat direct pe broderie dacă aceasta este din fir sintetic.

Broderie personalizată, idei afaceri mici

Utilizarea broderiei pentru îmbrăcăminte personalizată asigură rezistență și durabilitate deosebită. Tricourile polo brodate sunt de obicei cea mai populară alegere, dar în ultima perioadă multe companii aleg și ele să brodeze cămăși, șepci sau veste.

Realizate cu fire de înaltă calitate broderiile nu se estompează sau nu se crapă precum o aplicație cu vopsea cauciucată după multe spălări, deci sunt modele care durează aproape toată viața.

Broderia personalizată poate fi folosită pentru:

 • Broderie pentru Spitale și Cabinete medicale
 • salopete și echipamente de lucru
 • obiecte promoționale
 • ecusoane și embleme școlare brodate / aplicabile

Arta de a decora un articol din țesătură prin coaserea firelor de diferite culori pentru a-i conferi imaginea dorită nu este o deprindere dificilă, din contra un atelier de broderie poate fi inclus în topul celor mai profitabile idei afaceri mici.

În zilele noastre broderia este folosită pe scară largă în lumea modei unde fashion addicted își brodează inițialele sau diverse mesaje pe geci sau alte obiecte vestimentare pentru a le face unicat, dar și în sectorul îmbrăcămintei de muncă și în personalizarea echipamentelor sportive, astfel că, întotdeauna vor există clienți dornici de unicitate.

De ce ai nevoie dacă vrei să îți deschizi un atelier de broderie personalizată

Pentru a putea broda un design pe o îmbrăcăminte, trebuie ca mai întâi să digitalizăm sigla sau desenul cu ajutorul unui software special, care indică mașinii de brodat exact cum va fi modelul broderiei.

Alături de maşina de brodat acest pas este esențial, deoarece nu putem broda un fișier precum o imagine digitală fără a-l transformă într-un fișier de broderie digital. Acesta oferă informații precum numărul de cusături necesare sau culoarea și cantitatea firului de care va fi nevoie.

masina de brodat

Odată pregătit fișierul, hainele sunt montate pe mașinile industriale de brodat , echipate cu mai multe capete care brodează designul dorit la viteză și calitate ridicată.

Dacă suntem tentați de o astfel de afacere trebuie să luăm în calcul că broderia este de obicei o metodă de personalizare accesibilă , deși nu este la fel de ieftină ca serigrafia sau imprimarea digitală. Chiar și așa, prețul broderiei este foarte accesibil și pot fi folosite mai multe culori fără a afecta bugetul final.

De aceea prețul broderiei este calculat în funcție de dificultatea designului de brodat, tipul de îmbrăcăminte ales și cantitatea comenzii. Așadar, când tragem linie, întotdeauna vom ieși pe plus.

Ce avantaje are broderia personalizată

Broderia este perfectă pentru personalizarea uniformelor de lucru, a echipamentelor sportive și a diverselor obiecte vestimentare pentru toate avantajele sale:

 • Finisaj de lungă durată și rezistent .
 • Design elegant, care adaugă valoare hainelor.
 • Poate fi folosit pe o mare varietate de țesături și articole de îmbrăcăminte.
 • Perfecta pentru modele medii și mari.
 • 150
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Broderie personalizată, idei de afaceri mici care aduc satisfacții mari"

 1. Mulțumim pentru sfaturi si recomandări.

 2. Imi plac mult broderiile! Frumos articolul tau!

 3. Chiar e o idee bună pentru cine doreste sa se apuce de o mica afacere. Un rucsac inscriptionat cu numele copilului nu costa sun 50 de lei

Leave a comment

Your email address will not be published.


*