Bratari din piele, accesorii cu stil care pun in valoare orice tinuta

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bratari din piele, accesorii cu stil care pun în valoare orice ținută

Când vine momentul să ofer ceva în dar unei persoane dragi, întotdeauna încerc să găsesc un lucru inegalabil. Ceva inedit care să placă cu adevărat, un cadou oferit din inimă, unic, aşa cum e fiecare dintre noi.

De ceva timp am renunţat să mai cumpăr cravate a cărui model îmi place doar mie, parfumuri cu arome pe care s-ar putea că persoana căreia i le ofer, să nu le înţeleagă, cadouri inutile care sfârşesc ascunse în fundul unui sertar şi m-am reorientat către acele frânturi de suflet, scântei de dragoste care dăinuie în timp, am ales cadouri personalizate, încărcate de valoare spirituală.

Şi pentru că pe blogul meu vă vorbesc foarte des despre handmade şi despre acele lucruri unice, făurite cu drag de mâinile unui artist, astăzi va invit să cunoaşteţi brăţările handmade Serenity by S&V. Bijuterii din piele de calitate, spectaculoase prin mesajul încărcat de sentimente, pe care îl transmit.

Despre bijuterii am mai vorbit , nu e un secret pentru nimeni că mă fascinează fineţea lor, că ador atingerea lor pe piele, că îmi place sclipirea pietrelor preţioase, fiecare cu povestea ei, fiecare cu scanteia ei, fiecare cu puterea de a vindeca ceva… Astăzi însă o să va povestesc despre acele bijuterii care spun o poveste , care sunt însemnate cu dragoste şi iubire, care împletesc amor, pace, respect, emoţii, sănătate, noroc… brăţările din piele, simple sau cu împletituri shamballa.

bratari-din-piele

Pentru aceste brăţări se foloseşte o piele specială, piele nappa. Aceasta este o piele de căprioară, tăbăcită, vopsită, finisată pe ambele părţi, aproape fără imperfecţiuni. Pielea nappa este foarte rezistentă la uzură, deosebit de fină şi frumoasă, un material de lux, unic aşa cum este fiecare dintre noi.

Brăţările din piele cu împletituri diverse, au revoluţionat moda bijuteriilor, devenind un icon printre artiştii boemi. Multe celebrităţi nu poartă alte bijuterii, decât brăţări din piele, împletituri care ascund magie între firele lor. Acest tip de brăţară are o semnificaţie aparte, fiecare nod spune o poveste, fiecare tip de împletitură indică o stare de spirit şi fiecare charm și fiecare piatră semiprețioasă, pierduta printer fășiile subțiri de piele, protejează sau aduce o stare de bine purtătorului.

Brăţările din piele au o istorie aparte, o evoluţie de la mistic la necesitate, apoi la artistic, modă şi estetic. Iniţial, prin anii 60 , brăţările din piele erau purtate pe încheietura uneia dintre maini de către artişti care actuau la un instrument muzical. Acestea aveau o greutate de metal  pentru că artistul să nu dezvolte sindromul de tunel carpian,  datorită poziţiei încheietura mâinii atunci când  cânta la diferite tipuri de instrumente, cum ar fi chitară bas de exemplu. Utilizarea brăţărilor de piele, cu diferite charmuri şi totemuri a fost rapid adoptat de artişti, întocmai pentru imaginea chic pe care o oferă.

Bratari din piele handmade

Bijuteriile handmade sunt exclusiviste, create special pe măsura fiecăruia. Unicitatea şi frumuseţea lor, nu va fi niciodată egalată de producţia de serie.

bratari-piele

Astăzi  toată lumea are cel puţin o brăţară din piele, iar cele lucrate manual au o frumuseţe exceptională. Căutând un cadou special, pentru ziua soţului meu, am ajuns pe site-ul brăţări-handmade.ro.

Aici am fost impresionată de modelele pe care le-am găsit şi preţurile mult mai mici decât oriunde.

Astăzi vreau să va prezint câteva modele care m-au atras foarte mult şi care mi-am făcut alegerea, dificilă. Cu greu m-am putut hotăra asupra uneia şi chiar dacă am intrat să cumpăr o brăţară pentru soţul meu, modelele mi-au plăcut atât de mult, încât mi-am ales şi eu o una.

Când vine vorba să cumperi bijuterii pentru bărbați, descoperi că acest lucru este un aspect foarte delicat, deoarece în majoritatea cazurilor, domnilor le plac lucrurile simple, care să îi definească şi să le sublinieze caracterul. Bărbaţii sunt mândrii şi orgolioşi şi nu se mulţumesc cu orice.

Aici fiecare brăţară e împletită cu pasiune, din materiale de calitate, cu accesorii deosebite şi detaliile atent conturate.

Meşterii împletesc manual, cu măiestrie, brăţări din piele pentru toate gusturile. Fiecare brăţară este desenată şi lucrată doar după comanda clientului, după măsurile şi preferinţele acestuia.

Printre culorile folosite la împletirea brăţărilor am regăsit nuanţe clasice de negru, crem, maro, dar şi alte culori: fucsia sau galben şi multe alte culori aşteaptă să fie fericite împletite pe încheieturile noastre.

Modele sunt multe… simple sau duble, late, subţiri, împletite sau şnur, cu charm sau doar din piele, iar fiecare model este unic în felul sau.

bratari-din-piele

Pe site se găsesc instrucţiuni despre cum să îţi iei măsură pentru brăţară şi dacă ai un model care nu se regăseşte în oferta lor, nu trebuie decât să îl ceri şi în mai puţin de 2-3 zile, acesta va străluci pe incheietura ta, accentuandu-ţi outfit-ul.

Pielea este un material deosebit și practic se potriveşte la orice, iar brăţările din piele se găsesc în atât de multe modele încât pot accesoriza orice ţinută. În plus acest tip de brăţară este oarecum unisex, astfel că îi poţi face un cadou special iubitului de care să te bucuri pe deplin şi tu… sau invers.

Accesoriile din piele pot fi cel mai inspirat şi elegant cadou pe care îl puteţi oferi cuiva drag. Indiferent dacă e vorba de podoabe sau alte accesorii, cu acestea nu veţi da greş niciodată.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a comment

Your email address will not be published.


*