Bijuterii în dar de Crăciun, cum le alegem

Cadouri de lux
Share the joy

Bijuterii în dar de Crăciun, cum le alegem

De Crăciun luminițele sclipesc feerice aducând bucurie tuturor. E sărbătoare și un sentiment de fericire îți inundă sufletul într-un mod inexplicabil. Beculețe multicolore se oglindesc în strălucirea ochilor noștri, în globurile așezate cu nostalgie în brad, în pietrele prețioase a bijuteriilor ce le purtăm. Cercei, brățări, pandative și inele, toate accesoriile ce întregesc outfiturile noastre, par să prindă viață și vibrează sub strălucirea luminilor de Crăciun.

Și dacă vorbim de sărbători, eu vă spun întotdeauna că atunci când trebuie să cumpărați un cadou pentru cineva și nu știți ce să oferiți, o bijuterie elegantă este cel mai potrivit dar. Acestea sunt cu adevărat cele mai căutate și apreciate cadouri și acum, când împodobim bradul.

Ce bijuterie să oferi de Crăciun?

Fără îndoială în acesta perioade a anului sunt foarte căutate diamantele, aurul și argintul. Dar când vine vorba de bijuterii, ca și în cazul multor alte lucruri, este dificil să fii sigur că cadoul va fi perfect. Este normal să ai îndoieli și să ai nevoie un pic de inspirație.

Evident inelele sunt pentru logodnă, care e un lucru minunt dacă se întâmplă de Crăciun.

Apoi este confirmat că o pereche de cercei cu diamante, o brățară discretă de aur și un colier fin sau un lantisor cu nume sunt de obicei cadouri care niciodată nu dau greș atunci când cele mai iubite femei din viață voastră le descoperă sub brad.

Pentru bărbați în schimb pot fi oferite orice tipuri de bijuterii, de la inele tematice, lănțișoare cu pandantive sau o bratara barbati aur până la butoni și ace cravată din metale preioase.

bijuterii cu diamante

Ce cumpărăm, aur sau argint?

Din punct de vedere al materialelor, aurul galben este în continuare cel mai solicitat de toată lumea, urmat de aurul alb și roz. Acesta din urmă a câștigat atenția tuturor în ultimii ani, devenind o opțiune diferită care poate fi întotdeauna considerată un trend foarte interesant.

Platina este și ea un metal prețios și sofisticat, însă pentru bijuteriile din platină pare să fie o cerință care se pretează la ocazii exclusiviste.

Argintul a câștigat puternic poziții în topul preferințelor tuturor. Cu imagine sofisticată, capătă o patină fabuloasă cu trecerea timpului și îmbătrânește frumos. Bijuteriile din argint sunt căutate in general de tineri pentru că sunt moderne, frumoase și foarte convenabile la preț.

Perlele sunt opțiunea perfectă pentru acele persoane ce abordează întotdeauna un stil clasic, sobru și elegant.Cineva mi-a spus cândva că atunci când vreau să dăruiesc perle, persoana care le primeste trebuie sa aiba cel putin aceeași varstă ca mine.

Bijuteriile din piele și silicon sunt și ele un trend la care tot mai mulți ne aliniem. Dacă noi fetele preferăm brățări din piele și aur, pentru domni există și varianta cu silicon și charmuri elegante din aur galben de 14k.

Oricum ar fi, o bijuterie primită în dar de Crăciun arată prețuire și atenție la detalii din partea celui care o oferă cadou și va fi păstrată și purtată cu plăcere toți anii ce vor urma.

2 Comments on "Bijuterii în dar de Crăciun, cum le alegem"

  1. Multumim pentru informatii.

  2. Eu sunt mare fan argint și cu siguranță mi-ar plăcea sa primesc un asemenea cadou

Leave a comment

Your email address will not be published.


*