Liquid Metallic Lipstick Melkior, tendința verii 2018 în materie de makeup

Liquid Metallic Lipstick Melkior, nuanța GLOW
Share the joy
 • 93
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Liquid Metallic Lipstick Melkior, tendința verii 2018 în materie de makeup

Vara a început să zugrăvească bronzul auriu pe pielea noastră, iar noile tendințe în  makeup ne luminează fața pentru a pune în valoare toată strălucirea pe care o răpim soarelui, iar Melkior ne vine în ajutor cu noi nuanțe de rujuri lichide.

În această vară, buzele noastre vor fi răsfățate, îmbrăcate în culori elegante, cu străluciri metalice și un finish catifelat.melkior ruj metalic

Rujul metalic este una dintre tendințele ale acestui sezon, iar nuanțele propuse de Melkior aduc pe buzele noastre tonuri calde precum este rujul meu nuanța GLOW, culori seducătoare precum este DIVA, un rosu îndrăzneț și EUPHORIA, un violet elegant și misterios.

· GLOW (ref. 12750)
· DIVA (ref.12751)
· EUPHORIA (ref.12752)

Chiar dacă în ultimii ani, buzele au fost îmbrăcate în culori vibrante cu un finish mat, în această vară își vor recupera strălucirea. Glossurile metalice, care hidratează și protejează buzele, devin una dintre cele mai importante tendințe din lunile următoare.

Acestea pot fi utilizate în toate versiunile, de la cele translucide precum glossul Sirena care adaugă o atingere delicată de culoare, la cele intense și senzuale precum noile rujuri metalice de lungă durată , ce vor fi lansate pe 8.07,  la ora 10 dimineața, aşa cum ne-am obișnuit deja.

Liquid Metallic Lipstick Melkior, nuanța GLOW

Rujuri metalice, cea mai ”hot” tendință a verii

Aceste rujuri sunt ideale pentru buzele subțiri, deoarece oferă volum și senzualitate. Eu folosesc întotdeauna un scrub pentru buze mai întâi, apoi un primer și un creion contur, care ajută rujul să nu se răspândească în ridurile mici din apropierea buzelor sau a colțurilor gurii pentru a provoca un aspect neregulat al conturului.

Senzația de strălucire a sezonului este însoțită de tonuri metalice, ochi strălucitori și buze delicioase. Culorile bronz și auriu sunt încorporate din nou în machiajul zilei, înlocuind culorile tari care au jucat un rol important în „makeup-ul” nostru din această primăvară.

Liquid Metallic Lipstick Melkior, nuanța GLOW

#metalliclipstickmelkior GLOW

De această dată m-am regăsit în echipa de bloggeriţe care a primit spre testare noul ruj cu un finish catifelat și o strălucire metalică atât de elegantă.

Este primul ruj metalic care intră în colecția mea și m-am îndrăgostit iremediabil de imaginea pe care o au buzele după aplicare, astfel încât pe 8.07,  la ora 10 dimineața voi pune în coş și celelalte nuanțe care vor fi lansate.

Rujul este perfect pentru zilele de vară și pentru pielea aurie sărutată de soare. Liquid Metallic Lipstick are o formulă ușoară, nu încarcă buzele, uscându-se instantaneu cu un finish catifelat și o durată extrem de mare, ceea ce îl face să fie ideal pentru zilele călduroase. Nu se întinde, nu curge, nu pătează și este extrem de pigmentat.

Liquid Metallic Lipstick Melkior, nuanța GLOWLiquid Metallic Lipstick Melkior, nuanța GLOW

Nuanța GLOW este fină și discretă. Aplicată într-un strat fin este perfectă pentru un machiaj de zi, lejer și delicat. Aplicat în două straturi, buzele devin punctul de atracție al chipului, atrăgând lumina și privirile într-un finish perfect metalizat semi mat, catifelat, ce creează iluzia optică de buze pline, senzuale.

Liquid Metallic Lipstick este rezistent la transfer și durează pe buze câteva ore bune, într-un machiaj impecabil.

În concluzie, noul ruj metalic Liquid Metallic Lipstick Melkior a devenit preferatul meu pentru makeupul din această vară.

Rujul are 7 ml, un aplicator care ușurează mult întinderea produsului, făcând acest pas rapid și precis.

Prețul afișat este de 79,90 lei și poate fi achiziționat de pe  www.melkior.ro.

Primii 100 de clienți care cumpără azi un Ruj Lichid Metalic din Noua Colecție (ref. 12750,12751 si 12752), primesc cadou un Creion Contur de Buze Rose Nude ref. 12104.

 

 • 93
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Liquid Metallic Lipstick Melkior, tendința verii 2018 în materie de makeup"

 1. Valeria Chertes | iunie 8, 2018 at 12:12 am | Răspunde

  Foarte frumoasa nuanta, potrivita pentru vara.

 2. Imi place nuanta! Felicitări celor de la melkior…

 3. Imi place nuanta pe care ai primit-o.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*