Cum să alegi cele mai potrivite corturi de evenimente

corturi de evenimente
Share the joy

Cum să alegi cele mai potrivite corturi de evenimente

Evenimentele și festivitățile în aer liber reprezintă o ocazie ideală de a te bucura de o atmosferă memorabilă și de un eveniment care va rămâne pentru totdeauna în memoria oaspeților. Indiferent dacă este în mijlocul curții, într-o grădină, un parc sau pe o terasă, locația aleasă este o parte esențială a oricărui eveniment.

Dacă intenționați să organizați un eveniment în aer liber este bine să țineți cont de o serie de factori care pot influența atunci când alegeți locul și elementele necesare. Unele dintre acestea, precum vremea de exemplu, nu le putem controla. Însă data sau ora, numărul de persoane care vor participa și bineînțeles, tipul de eveniment, ne pot ajuta să luăm o decizie care va transformă acel eveniment într-unul memorabil.

Pentru o nuntă, o zi de naștere, un eveniment corporate sau o petrecere care să fie senzațională și să aibă confortul unui spațiu închis și plăcerea unei petreceri în aer liber, soluția ideală ar fi să alegeți corturi de evenimente.

Tipuri corturi de evenimente

În primul rând trebuie să țineți cont de locația în care va avea loc evenimentul. Apoi vremea (măcar anotimpul, pentru a ști dacă va fi rece sau cald), numărul de persoane și ocazia pentru care este nevoie.

Pe baza acestui lucru puteți alege între modelele de corturi de evenimente, unde puteți include unul sau mai multe corturi pentru a crea zone de interes. Când suntem în căutare de corturi de evenimente, acestea vor fi alese în funcție de numărul de persoane care participă la eveniment și de tipul de petrecere în sine.

1. Cort Pagoda

În cazul în care este vorba de o nuntă, cu siguranță un cort Pagoda este cel mai potrivit. Acestea se pot alinia pentru a formă o locație tip sală sau se pot așeza pentru a crea diferite zone (una pentru mese, una pentru ringul de dans și un alta pentru bucătărie).

Corturile Pagoda au o structura incredibil de versatilă, putând fi îmbinate împreună pentru a crea zone atractive vizual în cadrul oricărui eveniment outdoor, de entertaining sau cu produse de desfacere.

Cu dimensiunea de 5x5m, aceste corturi Pagoda pot fi folosite cu sau fără pereții laterali pentru a formă camere separate care au rolul de a delimita diferite arii de interes în cadrul unui eveniment.

corturi de evenimente

2. Cort Marquee

Marquee-urile oferă o alternativă elegantă la corturile standard pe structura fixă existente pe piață în prezent. Sunt o soluție atractivă care creează un impact puternic în cadrul oricărui eveniment.

Aceste corturi pot fi folosite pentru nunți. Unul dintre avantajele nunților în corturi de evenimente este faptul că acestea sunt ușor de decorat, permițând orice stil, de la minimalist la cel mai opulent. Totul va depinde de tema nunții tale și de stilul pe care vrei să-l dai.

Corturile Marquee le puteți configura și personaliza după bunul plac pentru că se asamblează extrem de rapid și pot fi unite între ele pentru a crea forme diferite care să se potrivească nevoilor evenimentului și ale spațiului vostru.

3. Corturi tip Dom

Desigur, pentru iarnă corturile închise sunt cea mai bună alegere. Corturile Dom sunt spații unicat și creative, putând fi folosite în nenumărate moduri, de la zone de impact pentru evenimente, până la soluții eco permanente.

Pentru evenimente corporate, corturile Dom sunt impresionante. Acestea vă oferă posibilitatea să vă transpuneți vizual ideile prin intermediul proiecțiilor multimedia și soluțiilor de branding, precum și mobilitatea și fezabilitatea unor soluții în aer liber pe tot parcursul anului.

corturi de evenimente

4. Corturile Stretch

Evenimentele în aer liber sunt pur și simplu senzaționale. Ele ne permit să apreciem verdele proaspăt și frumusețea naturii, să ne conectăm cu cerul înstelat și jocuri de lumini noaptea. Dar vremea, vântul prea puternic sau soarele strălucitor ne fac să căutăm umbră sau adăpost, astfel aceste corturi pentru evenimente care creează zone de ” interior ” în aer liber, sunt ideale pentru orice tip de festivitate oficială sau familială.

Corturi de evenimente Stretch vă oferă toate beneficiile unei structuri tensionate flexibile. Extrem de versatile, acestea pot fi integrate în spații pe care alte corturi nu le pot acoperi.

corturi nunti

5. Soulpad Bell, corturi pentru curte și familie

Corturile Soulpad Bell oferă un spațiu minunat pentru camping. Ușor de asamblat și strâns, sunt ideale de utilizat în cadrul festivalurilor, petrecerilor, drept spațiu pentru copii în grădina pe timpul lunilor de vara și sunt soluții perfecte pentru momente de relaxare.

Corturile de evenimente sunt văzute ca ceva mai degrabă decorativ, dar în prezent au devenit cunoscute și apreciate datorită nunților în aer liber și a târgurilor, unde reprezintă cel mai simplu și elegant mod de prezentare. Există o mulțime de opțiuni diferite: pânză, plastic etc. și chiar stil de cort de circ.

În cele din urmă pentru orice tip de eveniment, puteți alege între o mare varietate de stiluri și modelede corturi de evenimente .

Orice cort evenimente poate fi așezat pe toate tipurile de sol, trebuie doar să alegeți modelul potrivit pentru a proteja oaspeții de schimbările climatice care pot avea loc în perioada evenimentului, pentru a vă bucură de un timp excepțional petrecut în aer liber.

1 Comment on "Cum să alegi cele mai potrivite corturi de evenimente"

  1. Corturile din punctul meu de vedere sunt cea mai buna solutia pentru evenimente.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*