Balerini de ocazie, un nou trend intre fashioniste

balerini de ocazie
Share the joy
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Balerini de ocazie, un nou trend intre fashioniste

Hello beauties,

Bine aţi revenit pe blogul meu la o nouă discuţie despre tendinţele acestei toamne, astăzi îţi aduc în atenţie balerinii.

Indiferent dacă sunt balerini talpă groasă sau balerini de ocazie, îndrăznesc să spun că toate fetele au mai mult de o pereche în vasta lor colecţie de pantofi, ascunsă ca o comoară în adâncul garderobei.

Despre balerini piele dama v-am vorbit de nenumărate ori. Sunt pantofi comozi, eleganţi şi oferă o imagine spectaculoasă oricărui outfit.

Dacă alegi să porţi balerini talpă groasă cred că deja ştii că aceştia se potrivesc perfect cu tot felul de articole de îmbrăcăminte şi stiluri adoptate. Nu mă îndoiesc că ori de câte ori îi alături unui nou outfit te îndrăgosteşti iremediabil de imaginea lor.

Mie îmi plac acești balerini cu talpa groasa de la Kalapod. Îi port la jeanşi sau la orice tip de pantalori drept sau skinny. Imaginea pe care o oferi alăturând balerinii cu talpă groasă unor pantaloni skinny este mult alungită, oferind aspectul unei persoane mai înalte… şi parcă şi mai slăbuţe.

balerini talpa groasa

Dar ce ne facem când avem de mers la un eveniment unde ţinuta trebuie sa fie formală? Tot eu vă spun: alegem să purtăm balerini de ocazie.

Există anumite reguli, coduri vestimentare, pe care trebuie să le urmezi atunci când vine vorba de eticheta unui eveniment formal. De exemplu încălţămintea de iarnă, cum ar fi cizmele, ghete şi altele asemănătoare, nu ar trebui să fie purtate în timpul verii. Parţial din cauza vremii, dar ar face notă discordantă cu restul outfit-ului. Suntem cu toţii de acord că cizmele nu au ce căuta la nici o petrecere, introducerea acestora într-o ţinută formală este o idee proastă. Corect? Precum şi purtarea sandalelor pentru a merge afară în timpul iernii, nici gand! Este o chestiune de bun gust a fi în ton cu vremea dar şi raportat la ocazia formală. Așadar pantofii perfecți ar trebui să fie aleși în funcţie de sezon, însă există pantofi care pot fi atemporali, cum ar fi stilettos şi balerinii în culori neutre.

Balerini de ocazie

Chiar dacă pantofii stiletto sunt pantofii ideali pentru orice ocazie, trebuie să ştiţi că puteţi alege să purtaţi şi balerini. Alegeţi culori neutre cu vârful ascuţit (tip stiletto), în acest fel se combină perfect cu restul vestimentaţiei adoptate. Balerini de ocazie sunt foarte practici atunci când vine vorba să fie purtaţi la evenimente formale. Nu obosesc piciorul, poți dansa cat ai chef și poți pleca de la petrecere fără să îți fi distrus picioarele pentru următoarea săptămână.

Odată ce aveţi elementele de bază ce vă inspiră imaginaţia poți crea cele mai sexy și rafinate ținute.

Dacă știm să îmbinăm articolele vestimentare putem fi la modă și sofisticate fără a sacrifica confortul. Sa ne simțim bine întotdeauna va fi important, iar dacă purtam orice outfit cu atitudine, vom arata perfect în orice ocazie.

balerini de ocazie

Balerini piele dama

Acum puteți opta pentru balerini piele dama eleganți şi comozi, pentru că sunt încălțămintea perfectă pentru zilele de toamnă. Vei arata sofisticat, elegant și confortabil pe tot parcursul zilei sau în orice ocazie, fără a renunța nici o secundă la glamourul unui outfit sofisticat.

O pereche de balerini piele dama este cea mai inteligenta achiziţie. Acest tip de pantof este unicul care poate fi purtat pe timp de vară fară sa facă notă discordantă cu restul ținutei.

Pielea, acest material nobil este extrem de potrivit pentru diminețile răcoroase de vară. Aceasta este un material natural extrem de flexibil și mult mai moale decât orice material sintetic. Așadar este mult mai potrivit pentru picior când căldurile devin insuportabile. Cu textura sa fină, pielea este un material absorbant și poros, care lasă piciorul să respire și să absoarbe transpirația, creând un sentiment constant de prospețime și confort. Din cauza acestor virtuți, păstrează temperatura picioarelor, calde în timpul iernii și răcoroase în timpul verii.

Modelele de balerini piele dama de pe Kalapod.ro sunt extrem de elegante iar preţurile sunt mai mici decât în altă parte, fapt pentru care îmi comand foarte des balerini de pe acest site. Aici vei găsi zeci de modele de balerini de dama cu talpa groasă, plată sau cu toc, la preţuri foarte convenabile, o varietate de stiluri și modele care înlocuiesc cu succes pantofii cu tocuri înalte.

Întregul stil al brandului KALAPOD se bazează pe nevoia clientului, având ca reguli prioritare preţuri fără concurenţă, stocuri noi săptămânal, culori incitante și prietenoase, modele europene, din care rezultă un raport bun calitate/preț pentru fiecare produs – alcătuind beneficii unice adresate direct clienţiilor săi.

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Balerini de ocazie, un nou trend intre fashioniste"

 1. Cu siguranta la un eveniment cu balerini in picioare ne vom simti foarte bine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*