Aroma eleganta a unei amintiri, BeUnforgettable

Share the joy

Aroma eleganta a unei amintiri, BeUnforgettable

BeUnforgettable

Eleganţa… este în general asociată cu o anumita stare materială sau poziţie socială… ei bine, adevărul este că lucrurile nu stau chiar aşa. Cu siguranţă aţi întâlnit şi voi acele persoane cu „vino-ncoa” cum spuneau odinioră scriitorii noştri. Unele persoane par a se fi născut cu eleganţa curgându-le prin vene… iar unii consideră ca eleganţa este un concept care se dobândeşte…

Eu cred că eleganţa vine din noi, este farmecul pur „îmbuteliat” în fiecare persoană care
respecta anumite reguli de bun simţ şi are o anumită conduită, iar dacă o îmbracăm cu arome rafinate si sofisticate , atunci imaginea pe care o lăsăm va fi … unforgettable.

Eleganţa nu mai stă in hainele pe care le purtăm ci in distincţia şi rafinamentul pe care le afişăm. Dacă pentru femei lucrul acesta pare mai uşor, barbaţii se încurcă parcă, uitând să scoată la iveală stilul propiu. Giorgio Armani le vine in ajutor cu noul Cod al eleganţei şi seducţiei. Armani Code este primul parfum cu influenţe orientale lansat de Armani, fiind opţiunea perfectă pentru barbaţii puternici , seducători şi rafinaţi.

Anul acesta insă Armani lansează noul Code, mai elegant şi mai seducator ca niciodată Armani Code Ice , pe care Parfumeia Douglas la adus şi în România în avanpremieră. O nouă variantă a seducției bărbatului Code, care renunță la smoking pentru un costum lejer gri sau un simplu tricou. Un parfum puternic, dar totuși proaspăt care umple aerul cu o urmă plină de magnetism, carear face pe oricine să îl urmeze. O versiune casual chic, dar mereu încorporată în aceeași siluetă : un ambalaj emblematic inspirat de sacoul unui smoking Armani, o linie clasică și foarte masculină, traversată de un gri metalizat pentru a evidenția prospețimea acestui nou parfum.

Fii #BeUnforgettable, purtănd noul Code Ice de la Armani, dorit şi fermecător. Alege să imbraci un parfum elegant care sa reflecte o prezenţă masculină plină de farmec şi magnetism seducător. Un parfum sofisticat cu o aromă senzuală și captivantă semnată Alberto Morillas, Maître Parfumeur la Firmenich. Note acidulate de citrice se adaugă mirodeniilor glasate care se conturează în note lemnoase puternice. Aromele lămâiei, salviei sau boabelor de tonka fuzionează pentru a sublinia cu delicatețe o aromă revitalizantă de mentă piperată.

2 Comments on "Aroma eleganta a unei amintiri, BeUnforgettable"

  1. da, stiu…spun ca stiu pentru ca nu am uitat nici azi acele arome ale unor franturi din copilarie, nu am uitat mirosul din atelierul de tamplarie care imi amiteste de bunicul, nu am uitat mirosul inconfundabil al taranei udate de ploaie cand vara secetoasa salasluia pe taramurile strabatute de mine in picioarele goale

Leave a comment

Your email address will not be published.


*