Noua apă micelară Travel Size de la NIVEA, lasa mai mult loc în bagaj pentru hainele tale preferate

apă micelară Travel Size
Share the joy

Noua apă micelară Travel Size de la NIVEA, lasă mai mult loc în bagaj pentru hainele tale preferate

Hello beauties,

Bine v-am regăsit! Cum a fost mini vacanța voastră?

Eu tocmai m-am întors la rutina zilnică, dar pentru că înainte de a pleca în concediu am primit un lucru extrem de drăguț de la Nivea România, azi vă vorbesc pe larg despre tot ce conținea mini KIT-ul de călătorie pe care vi l-am arătat deja pe insta story și în postare separată pe instagram.

Nu știu de ce, dar tuturor ne place să vedem cum lucrurile din viața reală iau forme miniaturale, drăgălașe și delicate. Nu știu dacă sunt mai atrăgătoare pentru dimensiunea minusculă, pentru curiozitatea de a le folosi sau pur și simplu pentru sensibilitatea pe care o transmit, însă cu toții adorăm aceste miniaturi.

Chiar dacă sunt lucruri obișnuite, dacă au dimensiuni reduse, acestea sunt un succes! Uită-te la KIT-ul meu de călătorie și spune-mi ce crezi… Vreau să vă spun că eu m-am îndrăgostit de toate! Sunt într-adevăr adorabile, iar mărimea lor drăguță le face să fie foarte practice când ne pregătim valiza să plecăm în vacanță.

KIT-ul meu travel size este dotat cu tot ce ți-ar trebui într-o escapadă de câteva zile, pentru un look fresh și îngrijit, însă astăzi vă vorbesc în special despre apa micelară Travel Size de la NIVEA, care îndepărtează delicat orice urmă de machiaj.

NIVEA îți face loc în bagaj pentru încă o bluză, cu noua apă micelară Travel Size

Știm cu toate că bagajele pentru vacanță sunt atent cântărire de ochi critici și aproape întotdeauna renunțăm la un lucru în detrimentul altuia. Ei bine de acum nu mai este nevoie să scoți nimic din bagaj pentru că NIVEA lansează o apă micelară Travel SIZE, la 100 ml, și te ajută să-ți faci loc în bagaje pentru bluza preferată. Chiar dacă tu ești în vacanță, trebuie să ai grijă de tenul tău ca selfie-urile să iasă bine și să fie memorabile.

Apa micelară Travel SIZE de la NIVEA asigură nevoile principale ale tenului: demachiere, curățare și hidratare. Această îndepărtează ușor machiajul, curăță tenul în profunzime, îl hidratează și împrospătează, pregătindu-l pentru o nouă zi.

Loțiunea micelară este recunoscută pentru beneficiile de necontestat, fiind o soluţie pe bază de micele care captează machiajul, resturile de sebum şi alte impurităţi, fără a mai fi nevoie de apă tonică sau de clătire. Practic, acest produs acoperă toate cerințele tenului tău. NU are parabeni, nu are conservanti si nici nu are parfum.

Folosește apă micelară Travel Size de la NIVEA și ai grijă de tenul tău în vacanțe, mai ales dacă alegi locuri în care soarele, vântul și praful sunt preponderente. Tenul rămâne curat, catifelat și pregătit să respire aerul de vacanță la fel ca tine!

Preț recomandat: 9,99 Ron

apă micelară Travel Size Nivea

Mini Spray Fixativ NIVEA Volume Sensation, 75 ml

Recunosc, nu am mai folosit de ceva vreme fixativ, tocmai pentru senzația aceea de păr îmbâcsit, de care fugim cu toate. Dar Fixativul NIVEA Volume Sensation m-a cucerit pe loc. Acesta oferă o fixare extra puternică fără a încarcă părul. Formula sa specială cu Keratină lichidă, oferă părului o senzație plăcută la atingere, dând volum de la rădăcină, fixând fiecare fir de par pentru o coafură ce durează întreaga zi. Astfel părul își menține forma și în fiecare fotografie de vacanță coafura ta va arăta impecabil.

Balsam de buze Nivea Popball Raspberry & Apple, 7 gr

Despre acesta v-am mai vorbit pe blog. Parfumul delicios și senzația de buze moi, cu pielea hidratata și îngrijită, l-au transformat în balsamul meu preferat de primăvara această. De altfel eu folosesc foarte multe produse de la NIVEA, tocmai pentru calitatea ingredientelor și îngrijirea delicată pe care acestea o oferă.

Balsam de buze Nivea Popball Raspberry & Apple

În Kit-ul de călătorie am mai avut un set de discuri demachiante, desigur și acesta în varianta mini și o cremă NIVEA Intensiv Care de 50 ml. O cremă hidratantă care hrănește intensiv pielea, se absoarbe aproape instantaneu, fără a lăsă o senzație de piele grasă, lăsând o senzație catifelată ce te însoțește întreagă zi.

Toate produsele sunt în varianta mini, ideale de strecurat în bagajul de mână la avion sau chiar în poșetă când mergi la serviciu.

Tu la ce renunti când pleci în vacanta? Acum NIVEA îți vine în ajutor cu produse travel size pentru ca nimic sa nu rămână acasă!

2 Comments on "Noua apă micelară Travel Size de la NIVEA, lasa mai mult loc în bagaj pentru hainele tale preferate"

  1. Marinescu Constantina Cristina | aprilie 10, 2018 at 10:09 pm | Răspunde

    De obicei renunț la anumite haine, doar pentru a-mi pune mai multe produse de îngrijire! Îmi place kit-ul de la Nivea, să-l folosești cu drag! ?

  2. Tot ce este de la Nivea imi place.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*