Aliatul tau impotriva celulitei

Share the joy

Aliatul tau impotriva celulitei

Statisticile arata ca peste 90% dintre femei se confrunta cu problemele inestetice datorate celulitei. Kilogramele in plus sunt si ele o alta problema strict corelata cu estetica. Din pacate nu toate ne aruncam in lupta contra acestui inamic – poate din cauza obisnuintei sau a comoditatii.

Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si ii confera acesteia un aspect neplacut de „coaja de portcoala”. Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii. Tratata din timp insa, celulita poate fi foarte mult estompata!

Centrul profesional de infrumusetare Bucuresti cu sediul in cartierul Militari Residence, iti pune la dispozitie cel mai eficient si complex aparat  de remodelare corporala, un aparat cu certificare FDA, care poate ajuta la estomparea celulitei in profunzime: LPG Cellu M6 Bucuresti.

Acest aparat creat de LPG remodeleaza intreaga silueta, fiind o solutie naturala de reducere a grasimilor profunde. Acesta functioneaza prin stimularea tesutului conjunctiv, si in acelasi timp intareste reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina, pentru o piele tonifiata si ferma.

aliatul tau impotriva celulitei

Cu ajutorul lui LPG Cellu M6 putem obtine patru rezultate, si anume: grasimea profunda este redusa, iar silueta este remodelata, formele sunt resculptate, pielea isi recapata fermitatea, celulita este estompata.

In plus, acest aparat de ultima generatie ofera solutii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecarei femei. Veti observa schimbari vizibile precum conturarea si remodelarea corpului, imbunatatirea functiilor de baza ale organismului, postura si miscarea, drenajul si eliminarea reziduurilor, oxigenarea si vascularizarea etc. Si sa nu credeti ca femeile slabe sunt scutite de acest inconvenient. Si ele sunt predispuse la celulita. Si asta pentru ca, genetic vorbind, suntem ‘’construite’’ astfel.

Barbatii sunt construiţi altfel si sunt mai norocosi din punctul asta de vedere. Dar nu trebuie sa ne lasam descurajate de acest lucru.

Cu toate ca celulita este depozitul de grasime care se afla sub piele, daca slabesti nu inseamna ca scapi si de celulita. Uneori aceasta devine mai vizibila in cazul femeilor care slabesc brusc, prin metode nu prea ortodoxe, nu respecta un regim alimentar adecvat si nu practica, macar 30 de minute pe zi, sport.

Orice femeie isi doreste un corp de zeita si nimeni nu are trebuie sa ii refuze acest drept de alegere.

Acum acest lucru este posibil, cu ajutorul unui personal dedicat si profesional. De acum, celulita poate sa ramana de domeniul trecutului, deoarece LPG Cellu M6 este gata oricand sa indeparteze aspectul inestetic al acesteia. Poti sa iti iei adio definitiv de la aspectul de ‘’coaja de portocala’’ .

Nimeni nu poate garanta aceleasi rezultate pentru toate persoanele, dar se pot asigura tuturor tratamente si produse personalizate si o ambianta linistita si primitoare – exact imaginea unui salon de infrumusetare pe care vei dori sa il mai vizitezi,

Be the first to comment on "Aliatul tau impotriva celulitei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*