Alege ATV-ul care ti se potriveste

ATV
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Alege ATV-ul care ti se potriveste

Există câte ceva despre primăvară şi vară care ne face să fim foarte entuziasmaţi că acestea vin. Indiferent dacă este mirosul proaspăt din aer sau schimbarea temperaturii, aceste anotimpuri ne fac să lăsăm camerele pentru atât de necesara distracţie ce are loc afară.

Oamenii ce se bucură de mediul exterior de multe ori se vor găsi în preajma ATV-urilor la un moment dat în timpul acestor luni mai calde. Când vine vorba de mersul cu un ATV, este important să ţii în minte aceste sfaturi.

Tipuri de ATV-uri

Există multe tipuri de ATV-uri diferite pe piaţă. De la ATV-uri de utilitate până la ATV-urile cu adevărat distractive, ATV-urile sport, ba chiar şi ATV-urile de performanţă înaltă, trebuie să alegi unul care ţi se potriveşte cel mai bine.

ATV-urile de utilitate sunt mai mari şi mai puternice, dar sunt în general folosite pentru vânătoare, muncă sau cărat diverse obiecte.

ATV-urile sport sunt de cele mai multe ori mai mici, mai uşoare şi au suspensii mai mari. Acestea pot fi uşor modificate pentru a altera stilul şi performanţa.

ATV-urile de înaltă performanţă au deobicei motaore mai mare, suspensii mai bune şi sunt folosite în general pentru curse. Aceste ATV-uri pot fi conduse pe diverse tipuri de teren incluzând dune de nisip, păduri şi munţi.

ATV-urile de copii sunt de asemenea o alegere grozavă pentru cei ce iubesc sportul, sunt mai conservative de în putere şi mai uşor de manevrat.

 

Puterea motorului

Nu toate ATV-urile sunt create in mode egal. Doar fiindcă vrei cel mai rapid şi cel mai puternic ATV, nu înseamnă că eşti pregătit să-l ai.

Când alegi un ATV, este întotdeauna important să alegi puterea de motor corespunzătoare pentru a se potrivi nivelului tău de abilitate. Dacă eşti mai pregătit, s-ar putea să fii capabil să conduci un ATV mai puternic.

Potrivit unei reviste din domeniu, pentru copii de 11 ani şi sub 11 ani, cel mai bine se potriveşte un ATV cu motor de 70cc. Pentru copii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, un ATV cu motor între 70cc şi 90cc este perfect, iar pentru adolescenţii de peste 15 ani, un ATV cu motor între 125cc şi 250cc este ideal.

Roţile

Înainte de alegerea unui ATV, întotdeauna trebuie să verifici roţile. Inspectează numărul de straturi şi tipul de roată, şi alege un tip de roată care să se potrivească terenului pe care ai de gând să-l foloseşti cel mai mult.

 

Nou sau folosit

Când eşti în căutarea unui ATV de vânzare nou sau folosit, există câţiva factori pe care să-i iei in considerare incluzând preţul, condiţia în care se află, garanţia şi piesele.

ATV-urile noi vin cu preţuri mai mari şi pot costa oricât între 3000 si 9000 de Euro. Cu toate acestea, o dată cu un nou ATV primeşti garanţie şi poţi conduce fără vreo problemă mecanică.

ATV-urile folosite sunt o modalitate grozavă de a economisi bani, şi ar putea fi o modalitate şi mai bună dacă vrei să încerci acest sport fără să faci o investiţie prea mare. Cu toate acestea, ATV-urile folosite au şanse să aibă probleme mecanice. Când cumperi un ATV folosit întotdeauna verifică vehiculul pentru rugină, crăpături sau orice sunet sau miros suspect vine de la motor.

Indiferent dacă cumperi un ATV nou sau folosit, este important să cercetezi diferitele modele disponibile, să verifici toate piesele şi să faci o tură de test pentru a face o achiziţie bine informată şi să rămâi în siguranţă în această vară.ATV

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Alege ATV-ul care ti se potriveste"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*