7 sfaturi pentru a publica anunţuri online eficiente, vinde sau cumpără inteligent

site anunturi gratuite
Share the joy

7 sfaturi pentru a publica anunţuri online eficiente, vinde sau cumpără inteligent

Eşti gata să vinzi rapid, să cumperi sau să promovezi produsele tale astfel încât anunţurile adăugate pe site-urile de publicitate online să ajungă la mii de utilizatori? Ştii cum să cauţi produsul pe care ţi-l doreşti şi să îl identifici pe cel mai bun între sute de anunţuri?

Astăzi vreau să îţi ofer câteva sfaturi pentru a publica un anunţ eficient pe un site anunturi gratuite, astfel încât să vinzi sau să cumperi rapid.

Iată la ce trebuie să fii atent dacă eşti vânzător si publici un anunt pe un site anunțuri gratuite.

 Identifică categoria din care face parte anunţul tau

Un site anunţuri gratuite este astfel structurat încât utilizatorul să poată identifica cât mai rapid produsul pe care îl caută. Atunci când pui un anunţ online, pe unul din aceste site-uri, trebuie să fii sigur că acesta este încadrat corect. Iată câteva categorii pe care trebuie să le vizezi.

site anunturi gratuite

  • Auto, moto şi ambarcaţiuni
  • Imobiliare
  • Locuri de muncă
  • Electronice şi electrocasnice
  • Modă şi frumuseţe
  • Casă şi grădina
  • Mama şi copilul
  • Animale de companie

Multele dintre acestea au subcategorii, încadrează corect anunţul tău şi vei fi rapid şi uşor de găsit.

Titlul anunţului

Când un utilizator accesează o categorie într-un site anunţuri, va citi o listă de titluri, aşadar nu uită să pui titluri atrăgătoare, uşor de reţinut, pentru a ajuta anunţul să iasă în evidenţă faţă de alte oferte similare.

Evita termenii banali precum „ofer” sau „oportunitate”, înlocuieşte-i cu altele mai atrăgătoare, cum ar fi „produs nou”, „eliberare imediată”, „livrare rapidă”, etc.

Alcătuieşte anunţuri clare şi evită confuziile

Evita confuziile şi specifică detaliat toate caracteristicele produsului/ serviciului oferit. Modalităţi de plată şi livrare, disponibilitate, câte bucăţi, etc.

Imagini

Oferă imagini clare, detaliate, luminoase şi aspectoase, care să pună într-o lumină bună produsul pe care vrei să îl vinzi.

Orice site anunţuri gratuite îţi oferă posibilitatea de a încarcă mai multe fotografii. Profită de acest lucru şi fotografiază produsul din diferite unghiuri, evidenţiind eventualele defecte.

La ce trebuie să fii atent dacă eşti cumpărător.

Pe un site anunţuri gratuite poţi găsi absolut toţi ce îţi doreşti. De la lucruri care costă doar câţiva lei, cum ar fi jucăriile sau cărţile, diverse articole îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru adulţi şi copii, până la obiecte scumpe cum sunt apartamentele, autoturismele, electrocasnicele, obiectele de artă şi bijuteriile.

Nu îţi imagina că atunci când cauţi să achiziţionezi ceva, vei găsi produsul ideal, la cel mai mic preţ. Trebuie să studezi cu atenţie toate preţurile şi caracteristicele produselor.

1. Urmăreşte sfaturile de mai sus şi învaţă să alegi.

2. Dacă eşti cumpărător, încearcă să cauţi ce îţi doreşti, pe un site anunţuri gratuite care are opţiunea de a lasă comentarii sau recomandări publice vânzătorului. Astfel poţi vedea dacă alţi clienţi au fost mulţumiţi de vânzător, dacă au primit exact ce era în anunţ şi multe alte detalii care îi pot oferi notorietate celui care vinde produsul.

Sunt şi la noi site-uri care permit comentariile sau întrebările publice. www.imediat.ro este unul dintre acestea. Aici poți adăuga gratuit produsul tău sau poți cauta între miile de anunțuri postate de alți utilizatori.

3. Compară preţurile şi verifică orice detaliu, mai ales când cumperi fără să vezi produsul cu ochii tăi.

Întreabă fără nici o jenă, absolut orice vrei să cunoşti despre produsul pe care vrei să îl achiziţionezi.

Statistic, pe un site anunţuri gratuite, ai şanse mult mai mari de a vinde sau de a găsi un produs pe care îl cauţi, decât în presă scrisă. Acest tip de site-uri găzduiesc mii de anunţuri, tot ce trebuie să faci este să foloseşti funcţiile de sortare şi căutare pentru a ajunge rapid la produsul dorit.

2 Comments on "7 sfaturi pentru a publica anunţuri online eficiente, vinde sau cumpără inteligent"

  1. N-am auzit de site-ul asta, merci de recomandare. As mai adauga la sfaturi atentie maxima la persoanele cu care faci afaceri. Nu toata lumea va fi la fel de serioasa si cinstita ca tine.

  2. Nu am vandut si nu am cumparat nimic de pe un site de anunturi, dar sfaturile tale sunt foarte bune daca cel care plaseaza un produs vrea sa-l vanda repede.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*