5 bloguri pe care le citesc

Share the joy

5 bloguri pe care le citesc

Spatiul online abunda de bloguri si siteuri ale diferitelor personalitati publice sau ale unor ilustri necunoscuti. Unele bloguri sunt sclipitoare, amuzante, profunde… care aduc un aport cultural cititorilor, altele sunt copy/paste …unele copiaza lucruri interesante si le dau mai departe , altii nici sa copie bine nu stiu… dar au un blog si atata timp cat nimeni nu revendica parti din continut li se pare ok. Este foarte greu sa faci o selectie a volumului imens de informatie care se publica zilnic. De aceea eu , am ales sa va vorbesc despre 5 bloguri pe care le citesc destul de des. Nu fac un top al lor… cred ca nici nu as putea, doar le voi enumera si va voi spune de ce pierd timpul pe ele.

Blogul lui Guran… fiind vorba desigur despre toata echipa de la celebra emisiune . Cred ca este singurul blog pe care il accesez zilnic, nu neaparat sa citesc tot continutul , dar sa urmaresc bursa in timp real. Apoi sa mai aprofundez unele subiecte de economie .

Harta Comorii este un alt blog pe care il urmaresc cu regularitate. Chiar daca unele articole sunt preluate , mi se pare un blog interesant si captivant. Il citesc impreuna cu fiul meu cateodata , apoi ne imaginam comori ascunse, pirati si taramuri misterioase.

Ar mai fi blogul lui Dana Rogoz. Si pe acesta il accesez destul de des, atat pentru rubrica fashion cat si pentru a urmari aventurile Danei si ale prichindelului ei.

Multa vreme am  urmarit Blogul lui Sam, dar acum l-am inlocuit cu Blog de tehnologie. Acesta face parte din portofoliu Kooperativa 2.0 si prezinta cele mai calde stiri din domeniul IT&C, dar si informatii  despre descoperiri stiintifice, roboti sau automatizari, ce mai un blog de tehnologie … cu acte in regula, un almanah virtual pe care poti sa il consulti in orice moment.

Desigur citesc si eu cel mai bine cotat blog din Romania si anume pe cel a lui Tudor Chirila.  Un blog elegant cu posturi care te imbie la lectura. Ma surprind cateodata trecand de la o postare la alta fara sa imi dau seama. E un blog pe care il citesc cu placere si revin intotdeauna sa vad ce a mai scris.

O mai citesc pe Alexandra si blogul ei de cafea. Blogul de fotografie a lui Dagos si Blogul lui Chinezu. La acesta din urma m-am si abonat… si ca sa intelegeti cum vine treaba , nu sunt abonata decat la 4 bloguri, deci e lucru mare.

Cam asta e ce accesez eu cand vreau sa citesc ceva de calitate. Nu trebuie sa fii de acord cu mine, dar poti sa tragi cu ochiul pe Kooperativa 2.0. Acolo gasesti cate un blog pe toate gusturile, sigur unul te va captiva si pe tine.

Be the first to comment on "5 bloguri pe care le citesc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*