UEFA Trophy Tour ajunge din nou in Romania

Share the joy

Trofeul UEFA Champions League este incununarea uneia dintre cele mai prestigioase competitii sportive.

Cel mai mare simbol de performanta sportiva din lume este adus pentru a treia oara in Romania, de catre UniCredit.

Trofeul UEFA Champions League va ajunge in 3 orase. Daca zilele trecute Iasi si Bacau au rasunat de strigate victorioase, pe 17 septembrie in Piata George Enescu iar pe 18 septembrie la Baneasa Shopping City in Bucuresti aveti la dispozitie cele mai spectaculoase modalitati de a vedea fotlalul si acest trofeu … un pic altfel.

Pasionatii sportului cu balonul rotund pot urca intr-un muzeu pe roti al fotbalului . Un spatiu de distractie si excelenta sportiva, pe doua etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde pot admira marele Trofeu si chiar se pot fotografia alaturi de el.

UEFA Trophy Tour ajunge din nou in Romania , prin amabilitatea UniCredit.

UEFA

sursa foto: UniCredit Bank

UniCredit Bank este una dintre cele mai active banci in domeniul implicării sociale in Romania . Unul dintre proiectele sale este si aducerea fanilor mai aproape de marele Trofeu UEFA. La acest eveniment intrarea este libera.

Trofeul.. da, chiar originalul, va fi expus pe toata durata, iar pasiunea pentru fotbal si emotia de a fi mai aproape de performanta, poate fi simtita zilele urmatoare si in Bucuresti.

Conform Wikipedia:  „Cupa Campionilor Europeni, este un trofeu acordat anual de către UEFA clubului de fotbal care câștigă Liga Campionilor UEFA. Trofeul este transferabil, la finele sezonului următor de UEFA Champions League, deținătoarea lui actuală îl returnează forului UEFA, ca aceasta la rândul său să-l înmâneze noii campioane europene inter-cluburi. Conform unei reguli introduse de UEFA în sezonul 1968-1969, clubul care câștigă Liga Campionilor de 5 ori, sau 3 ori consecutiv, poate să-și păstreze trofeul pentru totdeauna”

„De obicei clubul care a câștigat turneul, ține cupa la el doar zece luni, și este obligat să returneze trofeul înapoi forului UEFA cu două luni înainte de următoarea finală de Champions League, în schimb primind de la UEFA o copie micșorată a cupei. Apoi UEFA transmite trofeul la păstrare orașului care va fi gazda finalei următoare de Liga Campionilor. Regulamentul prevede că trofeul poate rămâne la echipă, în caz că ea câștiga competiția de 5 ori per total, sau de 3 ori consecutiv. Cinci cluburi dețin în posesie permanentă trofeul Ligii Campionilor.”

Sursa: Wikipedia

Asadar profitati de cele doua zile, cat este la Bucuresti si fiti aproape de centru universului fotbalului european.

Be the first to comment on "UEFA Trophy Tour ajunge din nou in Romania"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*