OOTD, blugi și tricou, întotdeauna la modă în garderoba noastră

jeans skinny
Share the joy
 • 146
 •  
 •  
 • 3
 •  
 •  

OOTD, blugi și tricou, întotdeauna la modă în garderoba noastră

Iarna, primăvara, vara sau toamna, indiferent de ce perioadă a anului este, o pereche de blugi și tricou nu dispar niciodată din dulapul nostru.

Denimul, încă de la introducerea sa în fashion, este aici pentru a rămâne și ne-a însoțit în multe momente importante ale vieții noastre. La urma urmei, de ce să nu recunoaștem, blugii sunt îmbrăcămintea la care sa apelăm atunci când nu avem inspirație sau când ne grăbim undeva și nu avem timp să combinam alte obiecte de îmbrăcăminte sofisticate.blugi şi tricou

Și tocmai pentru acele zile, în care inspirația și graba nu vă dau pace, blugii skinny și tricourile sunt cei care ne vin în ajutor.

Mulți au prezis dispariția pantalonilor tip skinny după ultimul sezon și poate va fi adevărat cândva, însă nu acum. Împotriva tuturor șanselor de dispariție iminentă, iată că și această vară se poartă pantaloni mulați și blugii skinny refuză să plece. Dincolo de faptul că au fost atât de la modă în ultimii zece ani, cred că este cel mai comod model de purtat.

blugi şi tricou

Dark Wash Ripped High Waist Skinny Jeans – Alicia

Blugii au devenit deja clasicii garderobei, dar fiecare sezon nou aduce alte tendințe pentru pantaloni din această țesătură. Blugi la modă în 2019 vor ieși în evidență pentru talia înaltă şi culorile tari. Acesta este un an mai puțin represiv pentru picioare, dar la fel de plin de stil.blugi mulati

Blugii rupți, această tendință blamată de bunici, a început cu câțiva ani în urmă într-un mod nevinovat, cu o mică tăietură sub genunchi, care emulau moda anilor 80.

În acest sezon, există modele ripped pentru toate gusturile. Dacă sunteți un susținător necondiționat al acestei tendințe, chiar dacă unii spun că aceasta nu este o modă feminină, te invit în lumea femmeluxefinery.co să descoperi ultimele mele achiziții și multe alte modele.

White This Is My Day Off Slogan Print T-shirt – Essie

Imposibil să nu iubești blugii! Oricine are o pereche de blugi în garderoba lui, care îi stau perfect și îl fac să pară grozav, știe că are o comoară neprețuită. Cu o astfel de pereche de blugi poți crea un outfit festiv dacă îi combini cu stilettos și un top elegant sau o ținută casual dacă îi asortezi cu o pereche de sneackers și un tricou.blugi şi tricou

Ținuta mea de astăzi este exact pentru acel moment când nu știi ce să porți, iar răspunsul e o pereche de blugi și tricou alb.

Blugi şi tricou de la femmeluxefinery.co

Materialul este de calitate, se vede de departe ca nu sunt clasice chinezarii. Blugii sunt foarte elastici, cu talie înaltă și buzunare încăpătoare. Big Like pentru ei! Îmi plac grozav. Am luat talia 10 si se potrivește pentru mărimea 40.

Tricoul este și el super drăguț. E o idee mare, mi-ar fi plăcut sa fie mai mulat, dar dacă ma urmăriți deja, stiti ca eu am tendința de a cumpăra cămăși și bluze mai mari pentru ca am bustul mai voluminos.

OOTD - tricou si blugi

Deja l-am spălat și imprimeul a rămas la locul lui, nu sa decolorat și nu s-a întins.

Pentru ca este mai lung, merge purtat înnodat. Nu este genul meu, dar ca idee e trendy și foarte multe tinere îl poarta astfel. Mie în schimb îmi place să suflec mânecile. De obicei le cos pentru a rămâne aşa, dar pentru a va face o idee, astăzi nu m-am atins de ele.

blugi şi tricou

Black Loungewear Tracksuit Set-Maria

Mi-am mai luat un set pantalon și tricou, ideal de mers la sala, de purtat în parc în serile reci sau de stat în casa. Din nefericire la acesta nu îmi vine bine tricoul, cu toate ca e tot mărimea 10, încadrat la S-M.

Elegant și finuț este din fibra sintetica subțire. Nu pot să vă spun cum se simte în el pielea pentru că nu l-am purtat, doar l-am probat 3 minute pentru poză și mă strânge rău la bust.

Combinați-l cu ciocolată caldă și veți găsi un paradis în fiecare seara când vă veți ghemui pe canapea, îmbrăcată cu acesta. Pantalonii cu talie înaltă și tricoul cu mâneci lungi sunt articole de îmbrăcăminte elegante pentru orice vârstă.

Black Loungewear Tracksuit Set-Maria

Dacă veți merge la o clasă de yoga sau la gym cu siguranță veți impresiona cu acest costum. Puteți schimba pantalonii cu unii scurți sau tricoul și veți avea ținute diferite.

Tu ce ai alege din oferta FemmeLuxe Finery?

Într-un articol viitor  îţi voi arata o superbă midi dress de cocktail din oferta generoasă de pe site și îți voi vorbi despre importanta respectării unui cod vestimentar atunci când mergi la o petrecere.

 • 146
 •  
 •  
 • 3
 •  

1 Comment on "OOTD, blugi și tricou, întotdeauna la modă în garderoba noastră"

 1. Valeria Chertes | iulie 4, 2019 at 11:58 pm | Răspunde

  Foarte frumoasa ținută ta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*