Cum ne îngrijim părul în toamna 2019, accesorii, culori și coafuri la modă

coafuri toamna 2019
Share the joy
 • 51
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum ne îngrijim părul în toamna 2019, accesorii, culori și coafuri la modă

Vara a trecut și odată cu ea coafurile ciufulite, cocurile neglijente atât de drăgălașe și buclele împrăștiate de briza marii și sărutate de soare au început să-și piardă farmecul. Septembrie a venit cu noi tendințe în materie de coafuri, culori și moduri în care ne aranjăm părul în această toamnă.

A avea părul sănătos și bine îngrijit este esențial pentru majoritatea femeilor. Există însă ceva care face o mare diferență indiferent cum îți aranjezi părul: culoarea. Nu numai că subliniază ideal o tunsoare bună, dar contribuie la luminozitatea feței, subliniind trăsăturile. În plus posibilitate de schimbare în funcție de tendințele fiecărui sezon aduce un suflu de prospețime ori de câte ori te plictisești de nuanța părului tău.

Cel mai bun lucru este că astăzi există multe vopsele și șampoane nuanţatoare, produse prietenoase cu părul, multe dintre acestea aliniindu-se tendințelor vegan, așadar nu ai nicio scuză și indiferent dacă ai sau nu fire albe, trebuie să le testezi.

Nuanța părului schimbă mult fizionomia și poate aduce lumină sau poate întuneca chipul, de aceea culoarea aleasă joacă un rol fundamental în aspectul coafurilor din această toamnă.

totul despre sampon uscat

Culori de păr la modă în 2019

Anul acesta, vopselele de păr capătă importanță deosebită și noi culori vibrante ne-au uimit încă din vară. Dacă am văzut violet strălucitor, albastru electric sau roz bombon, toamna readuce ombre și balayage în nuanțe sofisticate.

Desigur, sunt tonuri îndrăznețe și nonconformiste sau nuanțe discrete și definite, însă tonurile castanii sunt întotdeauna vedeta sezonului și puteți încerca diferite nuanțe și combinații.

Cea mai la modă nuanță roșiatică pentru toamna 2019 este cea de cupru, dar toate tonurile și subtonurile roșii și portocalii, mai îndrăznețe sau mai discrete, sunt cerute în saloane în acest sezon.

Blorange este o nuanță care e pe buzele tuturor stiliștilor. Un amestec perfect de roșcat și blond, se așează bine pe părul decolorat de soare, prinzând un loc de onoare lângă pielea bronzată.

Coafuri la modă pentru toamna 2019

Părul drept este o tendința care va continuă și în această toamnă. Să ai părul strălucitor, mătăsos și îndreptat perfect poate fi o sarcină dificilă și costisitoare, deoarece de multe ori ar trebui să mergi la un coafor. Cu toate acestea, este posibil să se obțină acest efect fără a utiliza substanțe chimice și fără a traumatiza părul, tot ce ai nevoie este o placa de par din nouă generație.

Buclele largi, dar perfect definite, sunt și ele în vogă și favorizează părul cu șuvițe scateietoare. O placă de păr precum cele de la Remington, Babyliss sau Philips are accesorii cu ajutorul cărora veți putea să ondulați părul sau să îmblânziți bretonele, astfel încât să aveți o coafură perfectă în fiecare zi.bucle pentru par lung - ondulator

Părul creponat a fost un moment de vârf al sezonului trecut. Cred că nu există doamna sau domnișoară care să nu fi încercat măcar odată o coafura cu parul creponat de la rădăcină.. Tot o placa de par este necesară pentru acest pas, doar că are un accesoriu care poate face că părul să arate foarte stylish. În general este utilizată pentru a da volum și pentru a oferi o imagine tinerească.

O altă coafură ideală pentru fetele cu părul lung sunt cozile prinse în creștet. Au revenit la modă în acest sezon și concurează deja celebrele codiţe de școlărită sau împletiturile care se poartă în anotimpul rece pentru că îți poți acoperi cu ușurință capul. Posibilitățile acestei coafuri sunt interminabile și în ciuda simplității aparente rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase, mai ales că anul acesta clamele cu perle au făcut furori.

La ceas de toamnă…

Chiar dacă nu sunt neapărat o tendință, ci mai mult o modă apărută printre „instagramerite”, nu trebuie să uităm accesoriile precum bentițele, clamele sau panglicile care aduc atâta personalitate coafurilor.

Aceste clame își au originea într-un accesoriu creat de Gucci, ce alături de colecții de haine ce au dat o nouă formă și dimensiune outfit-urilor cotidiene, are o selecție de accesorii pentru păr fără precedent.

Clama cea mai emblematică are două nuanțe diferite de ambră, fiind un accesoriu de păr cu o imagine vintage. La un preț inaccesibil pentru buzunarul multora, un singur exemplar costând 350 de euro, etalând numele brand-ului ce este îmbrăcat cu cristale și știfturi metalice, a făcut furori printre tinerele personalități de la Hollywood.

accesorii par moderne

Desigur sunt multe alte magazine care au preluat conceptul și au scos colecții întregi la un preț rezonabil și alături de un ceas șic, o pereche de cercei discreți și un inel supradimensionat, accesoriile pentru păr trebuie să fie nelipsite din outfit-urile acestei toamne.

 • 51
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Cum ne îngrijim părul în toamna 2019, accesorii, culori și coafuri la modă"

 1. Mulțumim pentru recomandări!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*