3 pasi simpli ca sa nu iei teapa cu reducerile de Black Friday

Black Friday
Share the joy

3 pași simpli ca sa nu iei ţeapă de Black Friday

Iată-ne în plină perioadă de reduceri. Săptămâna care include Black Friday 2018 în România este aproape de sfârșit pe majoritatea webshop-urile și în mai toate supermarketurile și magazinele fizice, dar cu siguranță se va prelungi până spre sfârșitul lunii, la fel ca în fiecare an, după care vom începe goana după cadourile de sărbători.

În această săptămână am găsit o mulțime de oferte fantastice, dar și câteva oferte mincinoase, drept pentru care este bine să avem o listă bine stabilită asupra a ce dorim să achiziționăm, precum și prețurile pe care le au aceste produse cu cel puțin o lună înainte.

Reducerile vor fi disponibile până duminică seară și mai multe categorii precum ar fi produse electrocasnice și electronice, cosmetice ieftine precum cele de aici, obiecte pentru casă și grădină, jucării, cărți și alte mii de oferte instant, în general la produse cu stoc limitat, vor fi oferite timp de câteva ore la un preț convenabil.

Desigur că și eu vânez ofertele Black Friday, mai ales că acestea sunt anunțate pe măsură ce se apropie ziua reducerilor. În principal caut să cumpăr cosmetice, cărți și jucării, dar și articole de îmbrăcăminte sau încălțăminte de sezon. Anul acesta de exemplu, am fost surprinsă de ofertele de aici, de 80% reducere la bijuterii. Piese foarte frumoase, ideale pentru a fi făcute cadou de sărbători. Chiar am pus în coș un pandantiv redus la mai puțin de 75 de lei și abia aștept să îl primesc.

produse cosmetice la reducere

Cum să profiți complet de ofertele Black Friday

Black Friday este unul dintre cele mai mari evenimente de shopping ale anului, cu zile în care putem găsi sute de oferte incredibile, dacă suntem atenți și știm să le căutăm. Pentru a profită de ofertele acestei zile, atât cât ne permite buzunarul și fără să fim păcăliți, trebuie să știm care este evoluția prețului produsului dorit, așadar nu uitați sa faceți o lista din timp și mai ales sa comparați prețurile și ofertele din diverse magazine.

Black Friday însă este una dintre cele mai bune zile ale anului în ceea ce privește vânzările pentru companiile dedicate comerțului cu produse de orice fel, indiferent dacă vorbim despre electronice, cosmetice, modă sau alte produse de care fiecare dintre noi avem nevoie. Desigur și acestea vor profita de aceste zile si de multe ori de neatenția cumpărătorului, pentru a face reduceri uneori minuscule sau pentru a afișa prețuri „reduse” uneori mai mari decât erau înainte, de aceea trebuie să fim foarte atenți și chibzuiți la cumpărături.

Una peste alta, Black Friday este o zi în care putem face cumpărăturile noastre din wishlist și să beneficiem de reduceri suculente, dacă pregătim acest lucru cu ceva timp înainte.

3 pași simpli pentru un Black Friday reușit

1. Pasul unu este wishlist-ul pe care majoritatea magazinelor online îl au încorporat. Astfel în momentul când vrei să cumperi produsele la preț redus nu mai pierzi timp prețios, pentru că știm cu toții ca unele categorii de produse se epuizează în doar câteva minute.

2. Pasul doi ar fi cunoașterea evoluției prețurilor, astfel vei observă cu ușurință dacă acestea au fost cu adevărat reduse.

3. Pasul trei și cel mai important în opinia mea, ar fi acela de a cumpăra doar ce avem nevoie, altfel te vei trezi că ai aruncat banii degeaba pe un produs de care nu aveai cu adevărat nevoie.
Tot la acest pas intră și stabilirea unei sume pe care îți permiți să o cheltuiești. Nu uita că în curând urmează perioada cadourilor de crăciun și intrăm din nou în febra cumpărăturilor.

În acest sfârșit de săptămână, practic toate produsele imaginabile vor fi reduse, astfel că este foarte ușor să cădem într-o capcană care ne va lăsa repede fără bani, achiziționând lucruri de care într-adevăr nu avem nevoie, dar le-am luat pentru că erau la preț redus.

Ce am urmărit eu de Black Friday : Oferte la cărți, cosmetice și parfumuri

În fiecare an îmi iau cărți. Urmăresc ofertele pe elefant.ro unde cărțile sunt reduse cu peste 50% și au transport gratis. În general urmăresc să întregesc colecțiile de cărți ale puștiului și încep altele noi. Pisicile sălbatice de Erin Hunter de exemplu au costat doar 16 lei cartea. Un moment excelent să achiziționați primele 3 serii pentru pus în desaga moșului.

Pisicile Războinice 12 - Apus de soare de Erin Hunter, recenzie

Un alt lucru pe care îl urmăresc sunt produsele cosmetice. Acestea au un termen de valabilitate, indiferent dacă sunt sau nu deschise, astfel că produsele cosmetice au reduceri foarte mari întocmai pentru a fi vândute și stocurile reînnoite constant.

Parfumurile sunt slăbiciunea mea și pentru că știu exact ce parfum prefer și cât costă acesta în diverse magazine, dacă îl găsesc la reducere îl cumpăr.

parfumuri originale ieftine Black Friday Anul acesta nu m-au interesat produsele electrocasnice sau electronice, astfel încât nu am urmărit preturile. Sper să nu mi se strice nimic şi să nu fiu nevoită să cumpăr ceva la un preţ prea mare.

Voi ce trucuri aveţi pentru a nu lua țeapă cu reducerile de Black Friday? Aţi reușit să cumpărați ce v-ați dorit?

1 Comment on "3 pasi simpli ca sa nu iei teapa cu reducerile de Black Friday"

  1. Mulțumim pentru sfaturi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*