PUBLITRAD – Specialiști în servicii de traduceri autorizate pentru persoane juridice

Traduceri autorizate
Share the joy

PUBLITRAD – Specialiști în servicii de traduceri autorizate pentru persoane juridice

Te-ai gândit vreodată cât de importante sunt traducerile? Câtă însemnătate au traducătorii în viețile noastre, fără ca noi să știm?

Ei bine, instrucțiunile tuturor aparatelor și gadgeturilor pe care le folosim, prospectele medicamentelor, produsele cosmetice și chiar ingredientele pentru unele alimente importate sunt traduse de către traducători autorizați. Desigur, există și erori care apar atunci când unii antreprenori pentru a face economii, fac greșeala să traducă textele diverselor produse folosind serviciul de traducere automată de pe Google, cel care scoate cuvinte din context sau care traduce doar cuvinte goale, rezultând texte fără niciun înțeles.

De aceea traducătorul este o persoană importantă în lanțul consumului. Toate actele pentru produsele importate, trebuie să treacă prin mâinile sale. Traducătorul nu este un agent invizibil care devine prezent doar atunci când există o eroare, ci un specialist care colaborează cu autorul și care face textele acestuia accesibile tuturor, indiferent dacă este vorba de o rețetă de pe ambalajul unui aliment, despre instrucțiunile de utilizare ale smartphone-ului sau lucruri mult mai importante precum traduceri legalizate de acte oficiale.

Publitrad  mai mult decât o „companie de traduceri”

Publitrad este o agenție de traduceri capabilă să ofere servicii de traducere de cea mai înaltă calitate, adaptate la orice nevoie. Cu un portofoliu de invidiat, echipa de traducătorii PUBLITRAD sunt oricând pregătiți pentru a furniza cele mai de calitate servicii de traducere engleza și nu numai, pentru firma ta.

În aproape un deceniu de activitate au reușit să câștige încrederea clienților, îndeplinindu-și sarcinile cu seriozitate și profesionalism, respectând cu strictețe termenele și dorințelor clienților. Rezolvarea cu corectitudine a proiectelor la care s-au angajat au dus la relații de afaceri pe termen lung cu partenerii, întotdeauna mulțumiți.

Soluțiile în domeniu traducerilor oferite de Publitrad, adaptate fiecărei piețe internaționale, au condus la atingerea obiectivelor la care au aspirat cei care au apelat la serviciile lor. Datorită traducerilor profesionale, întotdeauna efectuate de traducători certificați, au câștigat numeroase premii de-a lungul anilor.

Specializați în traduceri comerciale și financiare, echipa Publitrad stăpânește fără echivoc termenii financiari și din diverse alte specializări, oferind antreprenorilor traduceri exacte ale documentelor, indiferent dacă sutraduceri specializatent documente publice sau private, pentru persoane fizice și juridice, contracte comerciale sau diverse atestări, precum și traducerea mai multor tipuri de documente oficiale.

În afară de pachetul de bază dedicat serviciilor de traducere, Publitrad vă oferă și următoarele servicii suplimentare:

  • Traduceri urgențe
  • DTP (editare desktop: layout și format)
  • Subtitrare
  • Localizare site
  • Localizare software
  • Testare

Prin îndeplinirea cerințelor tuturor clienților la un nivel profesional ireproșabil, compania Publitrad a reușit să devină un punct de referință în domeniul traducerilor, atât în România, cât și în străinătate, pentru ca misiunea traducătorilor de la publitrad.ro este de a oferi companiilor un instrument ideal pentru a se conecta cu clienții străini la un pret traducere onest și real.

Echipa Publitrad nu efectuează doar traduceri, obiectivul lor principal este de a oferi clienților soluțiile cele mai bune pentru înțelegerea partenerilor internaționali. Cu ajutorul acestora vei reuși să elimini barierele lingvistice, să înțelegi cultura și modul de gândire al clienților străini pentru că telul lor va fi întotdeauna să garanteze o traducere de cea mai înaltă calitate, astfel încât compania ta să poată trece cu brio peste toate provocările profesionale.

Toți traducătorii care fac parte din echipa Publitrad sunt profesioniști cu o diplomă în Traduceri și Interpretare, cu o experiență îndelungată pentru a oferi servicii de traducere scrisă sau orala (servicii de interpretare).

Scopul acestora este să te facă să câștigi timp, pentru că întotdeauna se vor asigura că traducerea este perfect realizată și că respectă un standard de calitate foarte riguros.

Publitrad este partenerul de încredere atunci când vine vorba de traduceri, revizuiri, corecții, interpretare și orice alte servicii de traduceri si interpretare.

Be the first to comment on "PUBLITRAD – Specialiști în servicii de traduceri autorizate pentru persoane juridice"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*