TPAweeklychallenge – #25 Inspired by your Country – Melkior Tricolor

melkior oje tricolor
Share the joy

TPAweeklychallenge – #25 Inspired by your Country – Melkior Tricolor

Hey ladies,
nu am mai participat de foarte multa vreme la provocarile fetelor din grupul celor mai mai iubitoare de nail art cu lacuri de unghii: TPA.

Tema din aceasta saptamana a fost dedicata ca in fiecare an, tarii noastre. Si cum in acest an am sarbatorit centenarul, iar Melkior Romania a fost alaturi de noi si ne-au trimis seturi de oje in culorile drapelului, am incercat sa fac si eu o manichiura in ton cu tema abordata.

In mod normal as fi vrut sa reusesc sa scot „cruciulitele” de pe ie, dar dupa cateva esuari, am lasat doar punctul simplu…

Asadar am folosit ojele primite de la Melkior si a iesit modelul de mai jos.

melkior tricolor

Despre ojele Melkior aproape nu am ce sa va povestesc. Pur si simplu le iubesc si am foarte multe nuante. Chiar si acum de Cyber Monday am umplut cosul cu toate nuantele care erau disponibile la reducere si despre care desigur ca o sa va vorbesc intr-un articol viitor.

Foarte frumoase, super pigmentate si extra stralucitoare, Ojele Melkior tricolor transforma orice manichiura intr-una de vis.

Initiativa lor a fost foarte frumoasa, alaturandu-se tuturor romanilor pentru a celebra centenarul. E un lucru demn de admirat, mai ales ca un brand de asemenea calibru a hotarat sa sarbatoreasca alaturi de noi 100 de ani de Romania. In acest an au oferit bloggeritelor care ii sustin, seturi de oje sau seturi de farduri in culorile drapelului nostru. Minunat, nu-i asa?

OJĂ LUCIOASĂ ART BLUE 4.5MLoja melkior tricolor - galben OJA LUCIOASA ART RED 4.5MLAsadar va invit sa admirati si manichiurile Inspired by your Country, realizate si de celelalte fete:

Deyutza – https://deyutza.ro/
TPAweeklychallenge

1 Comment on "TPAweeklychallenge – #25 Inspired by your Country – Melkior Tricolor"

  1. Imi place modelul tau, super idea celor de la Melkior 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*