Top 5 orase europene pe care le poti descoperi intr-un city brake de toamna

city break
Share the joy
 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Top 5 oraşe europene pe care le poţi descoperi într-un city brake de toamnă

Chiar dacă perioada vacanţelor s-a terminat de mult timp, iată-ne înconjuraţi de feeria toamnei, de culorile aurii şi calde ale frunzelor ce aştern covoare dantelate în mai toate oraşele europene. Toamna este sezonul ideal pentru a descoperi cele mai frumoase oraşe din Europa, departe de forfota verii şi de căldură care te face să cauţi plaje cu ape limpezi. Ideală pentru a descoperi secretele ascunse de ochii turiştilor după tarabele cu suveeniruri, toamna este muza fotografilor care imortalizează în cadre superbe, peisaje citadine scăldate în portocaliu şi roşu. Acum este momentul perfect pentru a te bucura de climatul ideal, fără aglomeraţii şi de a profita de peisaje unice. Toate acestea sunt ingredientele ideale pentru a trăi o experienţă unică şi de neuitat. Evadează într-un City Break de la Tui-travelcenter.ro şi crează cele mai colorate amintiri de toamna aceasta.

Atunci de ce să nu profităm şi să nu facem câte o mică escapadă să vedem cum arată cela mai frumoase oraşe europene, îmbrăcate în mantia tomnatică, parfumată şi catifelată. Să ne cazăm la cele mai mici prețuri în hoteluri city break din marile oraşe, cu avantajul preţurilor din extra sezon de partea noastră.

Budapesta

Toamna la Budapesta, temperatura este în jur de 20 ° C. Oraşul este scăldat de ultimele raze generoase oferind un climat perfect pentru a rătăci prin cartierele ale căror clădiri te încânta cu arhitectura lor şi a te bucura de atmosfera orasului. Toamna are loc Festivalul Vinului, care se organizează în fiecare an în grădinile elegante ale Castelului Buda, un palat imens construit în stil baroc. Între 7 şi 10 septembrie, oraşul are aromă de must şi zumzet efervescent de şampanie.

În octombrie se sărbătoreşte în fiecare an o ediţie a unui festival de artă contemporană care include evenimente de teatru, dans, concerte, expoziţii şi multe altele, o ocazie ideala de a profita de oferte city break de la TUI și să descoperi bucuriile toamnei.

Ai nevoie de mai multe motive pentru a vizita Budapesta? Dacă festivalurile nu v-au convins, cu siguranţă viaţă de noapte plină de culoare sau băile termale relaxante ale oraşului o fac!

Amsterdam

Evadează într-un City-Break la Amsterdam şi nu vei regretă nicio clipă. Capitală olandeză vă poate oferi locuri magnifice, cu toamna reflectată în apa canalelor sale pe care le puteţi străbate într-o croazieră superbă. Canalele sunt mai puţin colorate decât în ​​timpul verii, dar copacii care se învecinează cu aceste canale se transformă într-un evantai coloristic, cu frunzele ce par a fi pictate cu toate nuanţele de galben şi auriu ce încântă vizitatorii.

În centru Amsterdamului poţi admira case din secolul 17, câteva hoteluri city break elegante şi străzi ticsite cu magazine şi buticuri ideale pentru shopping. Celebrul cartier Red Light District este faimos în toată lumea şi totodată cel mai vechi cartier din capitala Olandei.

Madrid

Madrid este oraşul de care m-am îndrăgostit iremadiabil. În fiecare toamnă, devine fundalul ideal pentru a evidenţia culorile portocalii care vopsesc grădinile frumoase şi parcurile care sunt peste tot. Un mod distractiv de a te plimba pe alei înguste din centrul oraşului este să utilizezi bicicleta.

Templul Debod, grădinile din Campo del Moro, răul Madrid şi Palatul Crystal din Parcul Retiro, arteră comercială Grand Via, grădina botanică din Atocha sunt doar câteva dintre punctele esenţiale pentru a vă bucură de toamna madrilenă la maxim. Palatul regal şi Catedrala Almudena, în care s-a căsătorit prinţul Felipe, Puerta de Sol, Plaza de Toros, Muzeul Prado, Plaza Mayor sunt alte obiective superbe pe care le poţi vedea într-un city-break.

Madridul este pur şi simplu înţesat de obiective turistice, iar toamna când străzile nu sunt atât de aglomerate este momentul ideal să vizitezi în tihnă oraşul.

city break

Londra

Străzile londoneze sunt colorate în ruginiu şi ceaţa acoperă peisajul creând o atmosferă aproape mistică.

The View from The Shard, cel mai înalt zgârie-nori din toată Europa de Vest îţi oferă privelişti spectaculoase. Tot ce trebuie să faci este să cumperi bilete pentru o experienţă de neuitat. Vizitând terasă în aer liber la etajul 72, puteţi simţi aerul şi sunetele oraşului de la peste 300 de metri înălţime.

Londra este plină de clădiri majestuoase. Pentru cele mai bune fotografii dintr-un city break cea mai bună opţiune este să vizitaţi Londra în zile calde de toamnă, cu lumina jucăuşă a soarelui oglindită în sute de ferestre ale palatelor şi clădirilor vechi de sute de ani.

Tower Bridge, Big Ben, British Museum, Parlamentul, Palatul Buckingham, Harrods sau Turnul Gherkin sunt alte locuri impresionante pe care trebuie să le vezi măcar odată în viaţă.

Barcelona

Barcelona este un oraş magnific. Clima Barcelonei este mediteraneană iar toamna nu ai nevoie decât de un sacou.

Viaţa de noapte din oraşul lui Gaudi este vibrantă. Oraşul clădit într-o armonie totală, împletind arhitectură veche cu cea nouă este o destinaţie ideală pentru un city break.

Vizitarea muzeelor şi a centrelor de artă în timpul lunilor de toamnă este o încântare. Dacă intenţionaţi să cunoaşteţi oricare dintre clădirile emblematice ale oraşului, fie că este vorba de Bazilica Sagrada Familia, Casa Milà, Parc Güell sau Casa Batlló, ar trebui să cumpăraţi bilete online pentru a evita cozile care sunt aproape la fel pe toata durata anului.

Cea mai cunoscută clădire este Sagrada Familia, capodopera neterminată a lui Antoni Gaudi. Înconjurată încă de macarale care lucrează continuu la ridicarea celorlalte turnuri este unul dintre cele mai reprezentative obiective tristice ale Spaniei.

Tot în Barcelona este muzeul de ciocolată, realizat prin bunăvoinţa măieştrilor cofetari din Catalunia. Aici puteţi cunoaşte drumul ciocolatei de la boaba de cacao ce trece prin cuptoare şi matriţe, până la sculpturi ingenioase, absolut superbe, ale diverselor clădiri emblematice ale mapamondului.

Tui-travelcenter.ro

Evadează într-un City Break de la Tui-travelcenter.ro şi vei beneficia de servicii ireproşabile, preţuri mici şi experienţe minunate. TUI este viitorul serviciilor turistice, nu numai pentru siguranţă şi calitatea oferită, dar mai presus de toate pentru individualitatea şi diversitatea ofertelor.

Cu TUI poţi beneficia de pachete de vacanţă la cele mai mici preţuri, excursii în cele mai frumoase oraşe, oferte city break de nerefuzat, croaziere magnifice, bilete de avion sau cazare în hotelurile cele mai elegante, la preţuri imbatabile pe piaţă turismului din România.

 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Top 5 orase europene pe care le poti descoperi intr-un city brake de toamna"

 1. Multumesc pentru sfst voi tine cont.

 2. Frumoase orase! Nu am vizitat nici unul dintre ele.

 3. Sincer, m-ar multumi si un city-brake in tara, se pune :))

Leave a comment

Your email address will not be published.


*