3 aspecte care determina oamenii sa REVINA intr-un PUB!

pub
Share the joy

3 aspecte care determina oamenii sa REVINA intr-un PUB!

Pub selectSuccesul unei afaceri depinde extrem de mult de interesul pe care managerul il acorda detaliilor. Acesta este si cazul puburilor, tipuri de afaceri predispuse la faliment inca din primul an de la deschidere. Studiile arata ca, desi este considerata o afacere usoara, rata de succes a acesteia nu este foarte mare.

Astfel, un administrator trebuie sa cunoasca motivele pentru care clientii revin in anumite locuri si sa puna in aplicare cele aflate, astfel incat sa ii fidelizeze. Mai jos, cele mai importante vor fi detaliate, asa ca daca esti interesat, parcurge cu atentie articolul pana la final.

Iata de ce revin clientii in puburi:

  1. Muzica si atmosferamuzica pub

Atmosfera este, de cele mai multe ori, cea mai importanta pentru cei care vor sa se relaxeze. Cei care aleg un pub este clar ca nu vor sa gaseasca aceeasi atmosfera precum cea oficiala dintr-un restaurant, dar nici galagia dintr-un club. De aceea, trebuie sa alegi cu atentie muzica din localul tau, precum si calitatea acesteia. De exemplu,  poti accesa https://www.soundcreation.ro/boxe-profesionale-incinte-acustice-pasive-si-active-cid316_3027/ pentru a gasi boxe profesionale, care nu vor distorsiona sunetul, ba din contra, muzica se va auzi excelent.

Pentru a mentine atentia publicului si pentru a-l fideliza, organizeaza tot felul de evenimente, precum quizz-uri sau stand-up comedy. De altfel, o seara de karaoke pe saptamana se poate dovedi o atractie pentru clienti. Intra pe www.Soundcreation.ro si investeste intr-un microfon de calitate, iar oamenii vor reveni!

  1. Mancarea

Cei care ies in oras pentru a se relaxa isi doresc, de cele mai multe ori, sa se bucure si de un fel de mancare bun, pe care nu il au acasa. Este cert ca trebuie sa asiguri diversitate, astfel incat cei care calca pragul pubului tau sa aiba din ce alege.

Astazi, sunt foarte cautati burgerii, asa ca axandu-te pe acestia nu vei da gres. Chiar si salatele, daca gasesti diverse combinatii ingenioase, ar putea face furori printre clienti si i-ar determina sa vina si cu alta ocazie, nu sa mearga in alta parte. Poti combina salatele clasice cu fructe, iar gustul va satisface chiar si cele mai pretentioase persoane.

salata cu fructe

  1. Preturile

Fara indoiala, si preturile au o mare influenta asupra celor care ar vrea sa revina intr-un loc. Mai mult decat atat, avand in vedere ca Internetul este la indemana oricui, oamenii prefera sa consulte online meniul unui local, pentru a vedea daca sunt modificari de preturi.

Cel mai bine este sa pastrezi un raport bun intre calitatea seviciilor oferite si pret,  pentru a te asigura de revenirea clientilor.

Asadar, daca vrei sa fii managerul unui pub de succes in orasul tau, acorda atentie atmosferei din local si, implicit, muzicii, precum si meniului pus la dispozitie clientelei. Nu uita ca este important sa pastrezi preturile moderate, astfel incat clientii sa revina mai repede decat te-ai astepta. Mult succes!

2 Comments on "3 aspecte care determina oamenii sa REVINA intr-un PUB!"

  1. Valeria Chertes | mai 14, 2018 at 3:39 pm | Răspunde

    Sfaturi foarte bune.

  2. ghelbere elena | mai 15, 2018 at 9:26 am | Răspunde

    Nu am mers niciodata intr-un pub. Nu sunt pentru mine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*