Top 5 genți și poșete din piele Manier.ro preferate în sezonul primăvară-vara 2022

rucsac femei
Share the joy

Top 5 genți și poșete din piele Manier.ro preferate în sezonul primăvară-vara 2022

În sfârșit libertate! Am scăpat de măști, am scăpat de haine groase și de iarna urâcioasă. Tendințele de primăvară-vară 2022 arată clar că, în ciuda pandemiei și a izolării la care am fost nevoiți să ne supunem, noul sezon va fi unul trendy ce va permite un amestec chic-casual din punct de vedere stilistic, unde vom putea combină fără griji elemente care să ne permită să ne simțim în largul nostru atât la job, cât și la o petrecere sau într-o excursie. De aceea astăzi vă vorbesc despre genți și poșete din piele și câteva modele care vor fi în topul preferințelor din această primăvară.

Ce poșete și genți se vor purta în 2022 ?

Întrebarea aceasta începea să capete contur pe măsură ce florile delicate au umplut aerul cu parfumul lor. Deja vara se arată la orizont și tendințele stabilite în sezoanele trecute vor continua să-și consolideze influențele și în acest sezon. Pornind de la toate restricțiile ridicate cred că modelele gen 2in1, ideale și pentru călătorii și pentru job sau plimbări, sunt în topul preferințelor tuturor.

Evident că într-o gamă atât de largă de propuneri este loc și pentru originalitate, care în această primăvară este dată de gențile în miniatură, cu imagine retro și culori pastelate.

Dar să începem cu începutul…

Rucsacuri de dama din piele, un must have pentru orice iubitoare de libertate

Nu mi-am mai luat o poșetă piele de ceva vreme. În principal pentru că în ultimii doi ani am lucrat de acasă și nu am avut nevoie de accesorii noi, apoi pentru că am tot căutat un anume model care să fie versatil, dar și estetic și funcțional. Și l-am găsit pe un site cu genti: Manier.ro, ce are o ofertă impresionantă de genți , poșete și rucsacuri din piele pentru doamne și domni, dar și alte accesorii precum curele, port chei sau portofele bărbați. Toate produsele sunt realizate din piele naturală, unele chiar cu precomandă în ateliere italiene de pielărie. Astfel cei de la Manier.ro au reuşit să transforme fiecare geantă şi fiecare poşetă într-o declarație estetică.

rucsac femei

Alegerea mea a fost un rucsac multifuncțional ce poate reprezenta cu ușurință și o poșetă casual. Eu am ales modelul preferat pe negru, dar majoritatea produselor din portofoliul Manier.ro pot fi comandate în diverse culori.

Din piele naturală de calitate, cu mâner scurt de purtat în mâna și barete lungi pentru spate, are o clapetă ce protejează partea de sus, iar cele două buzunare chic și închizătoarea îi dau o imagine sofisticată. Rucsacul este foarte atent lucrat, încăpător și cu posibilitatea de a îl închide în două feluri. De altfel acesta este detaliul care m-a făcut să mă hotărăsc asupra acestui model cu toate că toate cele asupra cărora mi-am îndreptat atenția sunt minunate, ideal de încadrat la orice ținută smart-casual.

rucsac femei

Deoarece sunt practice și comode, aceste rucsacuri de dama revin puternic și ca o necesitate, datorită faptului că vara asta vom călători mai mult, iar rucsacul ne oferă libertate de mișcare.

Genți office din piele naturală – eleganță și funcționalitate

Cred că viața noastră va reveni la normal și ne vom întoarce cu toții la rutina de dinainte de pandemie. Cum în această perioadă am fost practic invadați de gadgeturi de tot felul, avem nevoie de o geantă office nouă pentru a le lua cu noi la serviciu.

geanta office

Echilibrului estetic al genților office îl regăsim în forma dreptunghiulară, rigidă, cu aspect regal și în sobrietatea culorilor, dar o opțiune cosmopolită și practică sunt gențile în culori metalice sau cele înflorate cu linii îndulcite și design romantic și feminin atunci când codul vestimentar impus la job o permite.

Ideală pentru a adăposti dosare cu acte, laptopul sau tableta, cu buzunare multiple, mâner scurt din lemn sau lanț împletit cu o fâșie din piele, toate aceste mici detalii fac diferența între o geantă cu influențe moderne și una office clasică.

genți office

Tote bag, întotdeauna în tendințe

Gențile supradimensionate par să nu își piardă niciodată din glamour. Sunt genul acela de poșetă pe care ne putem baza în fiecare zi din an și care și în acest sezon a cucerit inimile tuturor. Chiar dacă dimensiunile sale au fost un pic reduse față de sezoanele trecute, pe lângă joaca cu proporțiile, culorile metalizate par să fie preferatele acestei primăveri.

tote bag

Mare, practică și plină de posibilități, versatilă și nepretențioasă în integrarea în ținutele zilnice, puține lucruri se mai pot cere unui accesoriu care a reușit să se adapteze trecerii timpului cu diferite detalii ce au făcut ca an de an să rămână în topul celor mai purtate genți de piele.

Gentuțe și plicuri

Gențile plic sunt întotdeauna o opțiune foarte elegantă când trebuie să ne prezentăm la un eveniment formal. Dar în acest an geanta plic s-a reconfigurat transformându-se într-o frumoasă geantă miniatură, ideală și la ținutele de zi.

gentuta mini

De la design-ul îndrăzneț, la atingerea rafinată a pielii fine din care sunt fabricate, gentuțele revin în viața noastră mai îndrăznețe ca niciodată și o fac într-un mod surprinzător fuzionând cele mai clasice modele cu accesorii moderne și culori delicioase. Diferitele moduri de interpretare a unui clasic care, în general, sunt dedicate culorii, formatului minuscul și detaliilor speciale aceste superbe genți miniatură vor fi punctul de atracție al tuturor ținutelor verii și nu numai.

Genţi cross body din piele

Dar nu numai noaptea păstrează un loc special pentru gențile mici. Și pentru ținutele noastre de zi avem nevoie de acest accesoriu, așa că o geantă cross body este și ea un must have în acest sezon, mai ales pentru ieșirile în parc acum când copacii pictează totul atât de frumos cu petale multicolore şi muguri fragezi.

Geanta cross body este o opțiune perfectă pentru a profita la maxim de acele genți în care încap doar jumătate din ce ne-am dori, dar și foarte practică dacă poate ascunde în interiorul ei strictul necesar.

Voi ce părere aveți? Care sunt preferatele voastre pentru acest sezon?

1 Comment on "Top 5 genți și poșete din piele Manier.ro preferate în sezonul primăvară-vara 2022"

  1. Sunt foarte frumoase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*