Tricouri cu atitudine FUNKYFAIN pentru o vară unică, la fel ca tine

tricou dama
Share the joy

Tricouri cu atitudine FUNKYFAIN pentru o vară unică, la fel ca tine

Iată că suntem la mijlocul primăverii, iar vara 2022 se anunță încărcată de tendințe spre personalizare pe care le-am văzut deja anul de trecut ițindu-se timid, dar și cu libertatea de a călători mai mult, de a simți din nou că trăim, de a descoperi locuri și oameni noi.

Și pentru că soarele ne-a făcut deja să renunțăm la hainele de iarnă, iar sfârșitul pandemiei a eliminat masca impersonală, astăzi vă vorbesc despre tricouri damă funky, o resursă inepuizabilă de a fi faine și trendy în orice ocazie, dar mai ales de a fi noi… așa cum ne place.

Tricoul – o piesă vestimentară atemporală

Astăzi tricoul nu mai este doar piesa vestimentară esențială a anotimpului cald, el a devenit centrul ținutelor noastre, baza fiecărei garderobe, tocmai pentru că e atât de simplu și ușor de combinat, iar rezultatul e fain de fiecare dată.

Atunci când alegem un tricou damă, un material bun din care să fie croit este esențial, iar designul neapărat trebuie să vorbească despre tine. Astfel ne vom alcătui o suită de tricouri superbe, pe care în ciuda trecerii anilor le vom purta cu drag amintindu-ne de momente de viață pe care le-au marcat. De aceea eu cred că tricourile de la FUNKYFAIN pot fi o adevărată comoară când vine vorba de adăugarea unor noi bijuterii vestimentare în garderoba noastră din acest an.

tricouri dama bumbac

Croiul modern, materialul 100% bumbac plin, dar delicat în acelaşi timp, și spiritul mediteranean al verilor nesfârșite care este condensat în fiecare model funky, transformă aceste tricouri damă supradimensionate în definiția casual – chic când vorbim despre vară. Cu imprimeuri minimaliste, noua colecție de tricouri FUNKYFAIN este un amestec surprinzător care cuprinde toate acele elemente care ne fac să fim unice, dar de fiecare dată în pas cu modă.

Eu am ales un tricou negru cu două cuvinte care pot duce cu gândul la oamenii care ne înconjoară şi devin idealul nostru devenind un model demn de urmat, dar o selecție atentă de mesaje subliminale scot în evidență tricourile cu aspect oversize, atât de confortabil de purtat în după amiezile târzii de vară, perfecte pentru a întregi orice outfit smart și relaxat. Astfel fiecare model devenind o comoară care nu se demodează niciodată.

tricouri dama din bumbac

Tricouri FUNKYFAIN

În colecția de tricouri damă FUNKYFAIN minimalismul se întâlnește cu individualitatea și se transformă în tricouri suvenir în ediție limitată, în culori neutre care ne amintesc de acele piese vestimentare atemporale pe care le iubim atât de mult, ce ne tentează acum cu prospețimea acestei veri și cuvinte ce pot căpăta o anume însemnătate pentru noi.

Imaginați-vă toate acele vorbe intrigante care ne trec prin cap, și nu ajungem niciodată să le spunem, tipărite chic pe aceste tricouri care practic lasă o ultimă impresie delicioasă atunci când te întorci să pleci, căci semnul distinctiv al acestei colecții este imprimeul caligrafiat cu o notă contemporană și un mesaj actual şi surprinzător. Aceasta este de fapt esența succesului acestor tricouri fabuloase pe care te invit să le descoperi.

tricouri dama

Evident că din noua colecție fac parte și modele simple, care scot în evidență tipa faină care le îmbracă, fără a fi necesar să rostească niciun cuvânt. Aceste modele au același croi lejer, care poate fi purtat lăsat pe un umăr sau simplu, la baza gâtului sau cu o curea chic care să sublinieze talia.

Ilustrarea liniilor simple potrivite esteticii casual cu design atemporal a dat naștere unor creații absolut must have în garderoba ta din vara 2022: tricouri damă din bumbac! În colecția FUNKYFAIN sunt tricouri cu croi lejer, uni, minimaliste, în culori neutre: negru, alb, gri, verde, bleumarin, portocaliu. Toate absolut minunate ce pot fi combinate fără să stai pe gânduri, departe de a cădea în etichete clișeice, tentându-ne la abordări sofisticate sau combinații simple cu acele fuste conice pe care le îndrăgim atât de mult, acele perechi de jeansi tip mom fit care sunt atât de în vogă și în acest sezon, dar și cu o pereche de pantaloni office și un sacou pe măsură.

Așadar dacă sunteți în căutarea acelor tricouri frumoase care nu se demodează niciodată și cu care arăți mereu bine când le porți, pe site-ul celor de la FUNKYFAIN găsiţi câteva modele de care vă promit că vă veți îndrăgosti.

Dacă nici ție nu-ți plac tricourile pe care le poartă toată lumea și ești unul dintre cei care se îmbracă pentru a fi unic și diferit, atunci tricourile FUNKYFAIN sunt cele pe care le cauți în acest sezon primăvară/ vară.

1 Comment on "Tricouri cu atitudine FUNKYFAIN pentru o vară unică, la fel ca tine"

  1. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*