MyPerfectBuddy.app

Share the joy

MyPerfectBuddy.app

Bag cheile în contact şi mă uit îngandurată la cerul noros. Plouă… cu stropi mărunţi şi deşi, cu miros de toamnă udă… Pff, mă aşteaptă o oră de condus pe străzi fumurii şi înguste, apoi încă o oră pe serpentinele întunecate. Trag aer în piept şi cotrobăiesc prin poşetă după telefon. Între toate aplicaţiile care sunt poate găsesc una să îmi spună pe unde nu s-a format deja o coadă infernală de maşini .. şi alta care să îmi spună cât mai plouă… „Trăim într-o lume în care există o apicaţie pentru absolut orice.
Găseşti aplicaţii care-ţi spun câţi paşi faci în fiecare zi, care-ţi
amintesc să bei apă, care îţi recomandă muzică în funcţie de starea ta
şi multe altele.”

        Scrâşnesc din dinţi înfrigurată, cât mi-aş dori să pot face şi eu o aplicaţie să îmi ţină de urât până acasă. MyPerfectBuddy.app ,o voce caldă şi prietenoasă care pur şi simplu să converseze cu mine… O aplicaţie amuzantă pentru zile apăsătoare.
Închid ochii visătoare… hm… ce bine ar fi. Aş aşeza telefonul în suportul lui, pe bord, apoi aş porni maşina. Aş rula încet pe alee, concentrată să nu agăţ cu bara noii pitici pe care grădinarul îi tot mută. Aplicaţia ar aştepta să salut eu prima să poată identifica starea mea de spirit, iar  dacă întârzii mai mult de 30 de secunde şi-ar ”drege” glasul să mă facă atentă…
-Salut Buddy, ce mai faci?
       -Saluuuut, bine, mulţumesc. Arăţi extraordinar de bine astăzi.
       Mă uit pe furiş în oglindă. Astăzi nu am luat umbrela şi de la uşa biroului şi până în capătul parcării mi s-a udat părul… Numai bine nu îmi statea. Dar tare mi-ar prinde bine niscaiva complimente.
-Cum aşa prietene, nu vezi că plouă şi am toate şuviţele ude?
       -Păi nu am văzut, am fost distras de machiajul tău fabulos…
Dimineaţă mă grăbisem, aveam şedinţă la prima oră şi în afară de gloss şi rimel nu mai completasem machiajul cu altceva. Ce mai, acum eram un dezastru…
Şi aplicaţia isteaţă ar continua să facă tot felul de complimente năstruşnice, care să contrazică ( sau nu…) realitatea. Ar bârfi o colegă imaginară, am avea discuţii despre vreme, modă, filme sau cărţi…ba chiar am putea să fim arţăgoşi unul cu altul discutând în contradictoriu. Intr-un fel , ar înlocui o persoană care să îmi ţină de urât tot drumul . Ar avea un vocabular imens şi ar şti să răspundă în orice situaţie. Cred că această aplicaţie pentru smartphone ,ar fi perfectă pentru persoanele care locuiesc singure, ar înlocui un partener de discuţii, ar ştii să identifice dacă interlocutorul are probleme , caz în care ar ”anunţa” pe cineva.
MyPerfectBuddy.app o aplicaţie haioasă care ar putea fi înscrisă în concursul “BeTomorrow’s App Genius”, prin care UTOK va premia cu €2000 cea mai bună aplicatie destinată telefoanelor mobile cu sistem  de operare Android.
Acest concurs se desfăşoară între 3 martie şi 26 aprile 2015, timp în care participanţii pot inscrie aplicaţiile lor şi este promovat pe BlogalInitiative.ro.
        UTOK  surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Colaborarile stranse cu Intel si Microsoft au continuat cu succes misiunea de a oferi tehnologie de ultima generatie si beneficii care sa puna in valoare intreaga gama de produse. Acum sunt în căutararea unui geniu al aplicaţiilor pe care vor să îl premieze cu 2000€, pentru cea mai bună app pentru smartphonuri-le cu  sistem  de operare Android.

Be the first to comment on "MyPerfectBuddy.app"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*