Team building, o cale sigura spre succes

Share the joy

Team building, o cale sigura spre succes pe toate planurile

Auzim tot mai des de formare profesională, de team building şi de diverse workshop-uri. Iată cum, aproape fără să ne dăm seama, încercăm să evoluăm şi să devenim mai buni pe toate planurile.

Conceptul de Team building se referă la o gamă largă de activităţi, utilizate de diverse grupuri ţintă, în afaceri, companii, şcoli şi cluburi sportive, proiectate în scopul îmbunătăţirii performanţelor echipelor, chiar şi atunci când vine vorba de distracţie şi petrecerea timpului liber.

Team building este un instrument care se aplică oricărui tip de grupuri sociale, care formează echipe şi doresc să vadă îmbunătăţiri în performanţă şi rezultate în diverse traininguri.

Tot mai multe companii le oferă angajaților antrenamente tip Team bulding outdor. Aceste antrenamente tind să aibă loc în alte zone decât cele în care echipa, în general formată din colegi sau prieteni, îşi duce viaţă de zi cu zi, într-un mediu diferit, care îi permite oricărui membru să se elibereze de tensiuni şi să interacționeze astfel într-un mod relaxat cu colegii săi.

team building

 

La aceste evenimente participanții sunt invitaţi să lucreze împreună şi să depăşească unul sau mai multe teste. Trecerea acestor teste, uneşte membrii echipei sporind performanța pe toate planurile.

Când doi sau mai mulţi oameni parcurg un eveniment ieşit din comun, care implică o anumită tensiune, frică sau incertitudine şi care transformă întâmplarea într-o adevărată aventură, se crează un tip de legături indestructibile.
Când aceştia reuşesc să treacă peste această încercare cu succes mulţumită muncii în echipa, acest lucru duce la crearea unui grad de apropiere între membrii echipei şi apariţia unui sentiment de încredere colectivă.

Vertical Adventure – team building de exceptie

In Romania sunt diverse oferte team building dar, cel mai fantastic loc care aduce echipele la un nivel foarte înalt de încredere și performanță este cel în care au loc antrenamentele Vertical Adventure.

Programele de team building organizate de Vertical Adventure se desfăşoară pe durata a 1-7 zile, într-un cadru natural inedit care solicită echipele pe toate planurile.

 

Prin aceste activităţi, echipele se responsabilizează, îşi descoperă punctele forte şi punctele slabe ale fiecăruia dintre membri, sporind performanţă generală, accentuând capacităţile fiecăruia.

Marile corporaţii care au recurs la team building au observat o creştere spectaculoasă a rezultatelor profesionale obţinute de către angajaţii care au format echipe.

Datorită organizării continuă a acestor întâlniri, angajaţii sunt mai responsabili, iar sesiunile de team building sunt acum o dinamică comună în rândul companiilor care doresc să îmbunătăţească productivitatea prin intermediul team building-urilor, asigurând motivaţia şi coeziunea de grup. În urmă participării la sesiunile de team building, angajaţii sunt capabili să lucreze împreună într-un mod mai eficient, iar dezvoltarea personală este dusă la un alt nivel.

piramida echipei

Be the first to comment on "Team building, o cale sigura spre succes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*