Review dresuri Laura Baldini – Eleganța unor picioare bine îmbrăcate

dresuri Laura Baldini
Share the joy
 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Review dresuri Laura Baldini – Eleganța unor picioare bine îmbrăcate

Dresurile au fost întotdeauna considerate ca unele dintre cele mai sexy haine din garderoba feminină, pe lângă lenjeria de dantelă. Obiect de seducție, de o eleganță sofisticată, stilizează piciorul îndulcind curbele, în timp ce te îmbracă în atingeri mătăsoase.

Nu există o regulă scrisă care să indice când să le îmbrăcam sau nu, dar purtarea dresurilor face picioarele să pară mai subțiri și aduce un plus de eleganță oricărei ținute. Dacă nu suntem posesoarele unor picioare perfecte, dresurile de calitate ne pot ajuta să ascundem toate micile imperfecțiuni și ne fac să ne simțim mai încrezătoare.

Eu port dintotdeauna dresuri Laura Baldini. Le-am descoperit întâmplător, în Lidl, grăbită că întârziam la o cununie civilă. Am ales atunci o pereche la întâmplare, în funcție de culoare și DEN, dar faptul că s-au potrivit perfect, nu m-am iritat, nu mi-au transpirat picioarele în pantofi și cel mai important nu mi s-a electrizat rochia, m-a făcut să îi caut din priviri a doua oară când am ajuns în magazin și să îi studiez pe toți cei care erau expuși.

Apoi i-am descoperit și în Auchan și de atunci port doar dresuri de la acest brand.

Sunt femei care ii poartă zilnic și femei care își îmbracă picioarele cu ciorapi fini doar în anumite ocazii, oricum ar fi, a purta sau nu, până la urmă este doar o alegere complet personală .

Cele mai multe dintre noi însă considerăm că purtând rochie sau fustă, indiferent de anotimp, ne face să arătăm mult mai feminine și mai seducătoare, în acest caz dresurile fiind aproape obligatorii, mai ales când temperaturile scad.

Dacă alegem să ne îmbrăcăm picioarele cu ciorapi fini, trebuie să luăm în considerare câteva aspecte în acest sens pentru ca lungimea unei fuste sau a unei rochii poate condiționa, într-o oarecare măsură, tipul de ciorapi purtați.

Desigur că nu este același lucru să purtați dresuri pentru a merge la serviciu față de cei pe care ii alegi pentru a merge la o ceremonie. În prima opțiune, confortul trebuie să câștige orice bătălie. În cel de-al doilea caz, căutăm ceva mai „ostentativ” sau îndrăzneț care să nu distrugă eleganța cerută de etichetă, dar care sa te faca sa te simți atrăgătoare, eleganta și sigura pe tine..

Linia Glamour te va scoate din anonimat, iar picioarele tale vor fi vedetă petrecerii cu prietenii, sau doar a celei în doi. Poartă-i de Sărbători pentru un plus de încredere în ține.

dresuri Laura Baldini Linia Glamour

Review dresuri Laura Baldini

Pe piață sunt sute de modele de dresuri, dar după ce am încercat câteva brand-uri am ajuns la concluzia că doar Laura Baldini are cele mai bune, confortabile, rezistente și frumoase dresuri.

Felul în care sunt fabricați le conferă nu doar stil și eleganță, dar și o rezistență nemaiîntâlnita. Dresurile Laura Baldini nu se agață și nu se rup și nu doar cei pe care i-am primit în campania Buzz Store, ci și cei pe care mi i-am cumpărat eu anterior!

Întotdeauna bine întins fără cute și fără să facă genunchi, da, ați auzit bine, am avut și astfel de specimene că îmi era rușine și îi scoteam la servici, chiar dacă era frig. Nu există nimic mai inestetic decât un dres care se scurge de pe picioare și face cute. Flexibilitatea și calitatea materialelor și a țesăturilor Laura Baldini menține dresurile bine întinse.

Stare perfectă timp îndelungat, chiar și după multiple folosiri și spălări

Dresurile, în special cei mai fini, tind să se rupă cu o oarecare ușurință. O mică agățare de un scaun sau orice alt obiect poate fi suficientă pentru a ne face o „gaură de toată frumusețea”. Ei bine, de când port dresuri Laura Baldini nu am întâmpinat astfel de probleme. Uneori port chiar și bijuteriile când mă îmbrac, să nu mai vorbim de câte o unghie care în mod normal ar rupe orice alt model.

Linia Second Skin te învăluie în comfort și grație. Creați din microfibră 3D, perfect aderenți și cu acoperire uniformă, aceste dresuri te protejează de vremea rece, lăsându-te să te simți liberă și plină de energie.

pareri dresuri Laura Baldini

Laura Baldini – modele variate și culori pentru toate gusturile

Laura Baldini are cea mai variată gamă de dresuri. Găsim cea mai potrivită culoare sau nuanță atât pentru tonul pielii noastre, cât și pentru culorile outfitului cu care le vom asorta. La fel ca în cazul oricărui alt articol vestimentar, culoarea poate ajută la ascunderea sau îmbunătățirea optică a texturii pielii si chiar a intregului corp.

Dresuri Laura Baldini – Eleganța unor picioare bine îmbrăcate

Dresurile negre subțiaza și stilizează picioarele, făcându-le să pară mai subțiri, iar cele colorate și culorile mai deschise oferă o senzație de volum picioarelor, așadar sunt ideale pentru picioare subțiri.

Eu am ales dintotdeauna dresuri negre Laura Baldini, pentru că este modelul pe care îl port atât la birou cât și la diverse ocazii. Însă pentru ceremonii oficiale, aleg întotdeauna dresuri fine, culoarea pielii.

Linia Elegante înseamnă încredere, elegantă și rafinament. Cu o finețe și rezistență aparte, aceste dresuri sunt secretul feminității și al puterii interioare.

Dresurile mate dau o senzație de picioare subțiri. Recunosc, este prima dată când am astfel de ciorapi și chiar mi se par drăguți, fiind altceva.

Dar dresurile servesc de asemenea pentru a modela silueta, așa cum fac alte haine. Linia Modella va avea grijă de silueta ta. Tehnologia avansată, calitatea impecabilă și atenția deosebită la detalii recomandă acești colanți pentru un confort maxim și forme perfecte!

Inspirați de elegantă naturală, de feminitatea pură și de povestea corpului tău, Laura Baldini a creat o gama largă de dresuri și ciorapi ideali pentru sezonul toamna – iarnă. Te vei bucură de zile colorate de toamna, iar în dimineți reci de iarnă vei fi răsfățată de confort și calitate, cu semnătură unică Laura Baldini!

Pentru prietene am primit șosete lungi din dress negru 40DEN dar și un cupon de reducere 15% la dresuri Laura Baldini, achiziționate de pe site.

Codul de reducere este buzz15 și păreri dresuri Laura Baldini poate fi utilizat pana pe 31 ianuarie 2020.

Tu cum îți îmbraci picioarele?

 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Review dresuri Laura Baldini – Eleganța unor picioare bine îmbrăcate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*