SARCINA: Cum o puteti transforma intr-o experienta FANTASTICA de CUPLU!

Digital pregnancy test
Share the joy

SARCINA: Cum o puteti transforma intr-o experienta FANTASTICA de CUPLU! 

Desi sarcina propriu-zisa este dusa de partea feminina a cuplului, ambii parteneri sunt implicati in acest fascinant proces. De aceea, trebuie sa profitati impreuna de perioada speciala din viata voastra, transformand-o intr-o experienta inedita, care sa va apropie si sa va uneasca din ce in ce mai mult.

Iata cum puteti transforma SARCINA in cea mai frumoasa experienta de CUPLU!

  • Documentati-va impreuna!

sarcina

Desi procesul de documentare, de multe ori, poate suna drept ceva plictisitor, in cazul sarcinii, lucrurile stau complet diferit. Modul in care fatul se dezvolta, treptat, este pur si simplu fascinant, iar voi puteti accesa, cu usurinta, toate aceste informatii. Intrati frecvent pe http://www.babystem.ro/sfaturi-gravide/seria-sarcina-pe-saptamani/ si descoperiti impreuna schimbarile prin care trece viitorul vostru copil. Puteti invata despre fiecare saptamana de sarcina, in detaliu. Cu siguranta, veti trai clipe unice si veti ramane surprinsi de lucrurile pe care le veti afla!

  • Imortalizati momentele speciale!pregnant photoshoot

Cele 9 luni de sarcina va vor ramane in memorie, pentru totdeauna. Cu toate acestea, o idee geniala este sa imortalizati cele mai frumoase clipe, pentru a le putea privi, peste ani, alaturi de micutul vostru. In acest sens, puteti apela la o sedinta foto unica, personalizata, in functie de preferintele voastre. Imbracati-va corespunzator si treceti la treaba! Viitoarea mamica poate purta o rochita vaporoasa, care sa ii complimenteze noua silueta, in timp ce partenerul trebuie neaparat sa incerce tricourile de la Bigotti, pentru a arata exceptional in poze. Daca doriti sa construiti un proiect special, puteti sa va fotografiati de mai multe ori, de-a lungul celor 9 luni, pentru a se observa evolutia voastra si a sarcinii.  

  • Comunicati deschis!

 pregnant-woman-and-husbandChiar daca fiecare dintre voi este ocupat cu propriile  sale responsabilitati, devenite coplesitoare, nu inseamna ca trebuie sa va neglijati unul pe celalalt. Creati-va un program orientativ, in care sa includeti cel putin o iesire pe saptamana, intr-un loc care sa va faca placere. Puteti opta pentru un restaurant sau o cafenea ce va aduce amintiri frumoase, un parc linistit, pentru a va bucura de natura, sau chiar de cateva ore petrecute in propria locuinta, intr-un cadru familiar si confortabil. Discutati despre sentimentele voastre, urmariti un serial distractiv sau, pur si simplu, dormiti impreuna. Aceste momente va vor apropia foarte mult, atat fizic, cat si pe plan spiritual!

Asadar, daca planuiti sa aveti un copil, luati in considerare aceste sfaturi utile si transformati perioada sarcinii intr-o adevarata aventura in doi!

1 Comment on "SARCINA: Cum o puteti transforma intr-o experienta FANTASTICA de CUPLU!"

  1. Au trecut multi ani decand am fost gravida, dar stiu ca am avut o sarcina usoara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*