Think Pink cu noile servețele micelare și demachiantul bifazic NIVEA Pink Flamingo

Think Pink
Share the joy

Think Pink cu noile servețele micelare și demachiantul bifazic NIVEA Pink Flamingo

Demachierea este cel mai important pas în rutina zilnică de îngrijirea a tenului. Dacă ne dorim o piele curată și strălucitoare, cu aspect tânăr și fără tendințe de acnee, atunci demachierea seara și dimineața este absolut necesară.

Produsele makeup de astăzi sunt foarte pigmentate, multe dintre acestea rezistente la transfer și mai ales waterproof, iar pentru o demachiere corectă este nevoie de un produs care facilitează acest lucru fără prea mult efort.

Astăzi vă prezint NIVEA ediția limitată cu design unic Pink Flamingo care îndepărtează rapid chiar și machiajul rezistent la apă.

Demachian bifazic NIVEA Pink Flamingo

Demachiantul bifazic este extrem de delicat pentru ochi. Lasă pielea curată și hidratată într-un singur pas și maximizează eficiența demachierii datorită ingredientelor sale uleioase care dizolvă foarte bine murdăria, machiajul și grăsimea, eliberând porii și lăsând pielea catifelată și hidratată.

Dintr-o singură mișcare, fără să freci puternic discheta pe piele, îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj. Asftel, formula este pe cât de puternică și eficientă, pe atât de delicată cu zona sensibilă a ochilor. Se agită bine sticla pentru combinarea celor două faze și cu ajutorul unei dischete demachiante se curaţă faţa prin tamponare.

Demachian bifazic NIVEA Pink Flamingo

Think Pink servețele micelare

Șervețelele micelare Think pink 3 în 1 îți oferă îngrijirea delicată de care ai nevoie, chiar și atunci când ești departe e casă. Astfel, am trecut de la modul tradițional de demachiere în trei etape (curățire, tonifiere și hidratare) la un produs cosmetic care combină aceste trei faze.
Inspirate de finețea păsărilor Flamingo, șervețelele sunt fine și delicate, îmbibate din belșug cu soluție demachianta. Strecoară-le în geantă când pleci în vacanță și nu vei avea grijă demachierii.Think Pink servețele micelare

Think pink și ai grijă de tenul tău cu NIVEA Pink Flamingo în fiecare zi!

Preț maxim recomandat:

Demachiant bifazic NIVEA Pink Flamingo – 14 RON/buc.
Șervețele micelare 3 în 1 NIVEA Pink Flamingo – 12 RON/buc.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook si Instagram ale NIVEA România.

1 Comment on "Think Pink cu noile servețele micelare și demachiantul bifazic NIVEA Pink Flamingo"

  1. Sunt produse bune si la preturi la fel de bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*