Review Rochia Alana by Marie Zélie, magazinul cu cele mai spectaculoase rochii

Rochia Alana by Marie Zélie
Share the joy
 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Review Rochia Alana by Marie Zélie, magazinul cu cele mai spectaculoase rochii

Hello ladies,
astăzi vă prezint cu încântare un nou brand de îmbrăcăminte, cu sediul în Polonia: Marie Zélie. Portofoliul acestui magazin online etalează un concept încântător, încărcat de feminitate și eleganță sofisticată prezentându-ne piese atemporale, purtabile în toate ocaziile, atât de versatile încât se pot transforma cu ușurință dintr-o ținută sofisticată, accesorizată foarte elegant, într-o ținută casual, ideală pentru job sau plimbări romantice.

Piesele de îmbrăcăminte ce ne impresionează în vitrinile virtuale Marie Zélie sunt de calitate superioară, realizate din țesături naturale, cu design care se potrivește oricărei siluete și finisaje perfecte.

Rochie Alana by Marie Zélie

Rochie Alana by Marie Zélie

Rochia Alana, cea pe care v-o prezint astăzi, este o superbitate la superlativ. Este prima mea rochie de acest gen, doar știți cât îmi plac mie rochiile conice, care m-a impresionat peste măsură.

Cu decolteu bărcuță, mânecă scurtă cu tăietură simplă, are o fustă amplă, în cloș și un cordon lat în talie. Mă gândeam că lungimea nu mă va favoriza, dar tocmai croiul și modelul înflorat pune în valoare toate atuurile siluetei mele.

Rochia Alana by Marie Zélie

Rochia Alana by Marie Zélie se închide la spate cu fermoar ascuns și este căptușită complet cu bumbac natural, delicat și fin, ce va oferi confort și va lasă pielea să respire.

Fusta amplă și lejeră flutură elegant la fiecare pas și chiar te va face să te simți specială dacă ai chef să valsezi în parc sau să urci câteva trepte în pas de dans!

Cordonul îmi place mult, cred că poate fi purtat în diferite moduri și chiar prins în coc sau ca o bentiță pe cap. Eu o să îl port în talie tocmai pentru că accentuează croiul elegant și scoate în evidență silueta.

Această rochie este confecționată din bumbac natura, fin si elegant, ce îi oferă suplețe și face că fustă amplă nu atârne cu greutate.

Mi se pare un model atemporal, de o elegantă clasică, ce poate fi purtat chiar și la un eveniment special precum o petrecere în gradină sau o nuntă de zi.

Așadar sunt extrem de încântată de noua mea rochie! Este sofisticată, din materiale care se simt fabulos pe piele și realizată cu o atenție deosebită asupra tuturor detaliilor.

Rochie Alana by Marie Zélie

Marie Zélie, magazinul ce cele mai spectaculoase rochii

În magazinul celor de la Marie Zélie veți găsi articole de îmbrăcăminte romantice, ce pun în valoare un stil delicat și cald, unde predomină culorile naturale, discrete și detaliile feminine, dulci și delicate.

Știți că eu vă spun adesea că stilul este un mod distinctiv prin care ne manifestăm și totodată este exact ceea ce ne diferențiază și ne identifică în fiecare dintre acțiunile noastre, indiferent dacă vorbim despre makeup, stil vestimentar sau pur și simplu felul nostru de a fi. De altfel putem spune că stilul este o sumă de toate cele amintite, mult mai mult decât îmbrăcămintea sau accesoriile pe care le purtăm. Este modul în care prin imaginea noastră personală spunem lumii cine, cum este personalitatea noastră, gusturile și preferințele noastre și asta se traduce prin tipul de îmbrăcăminte, culori, accesorii și limbajul corpului nostru.

Nimic nu este coincidență și întotdeauna arătăm în exterior exact cum ne simțim în interior deoarece în imagine, opusul a ceea ce mulți cred, este mult mai mult decât o afișare dintr-un punct de vedere pur estetic, este identitatea fiecărei persoane, iar magazinul Marie Zélie ne ajută să subliniem cu eleganță și rafinament fiecare trăsătură a noastră și să ne exprimăm liber cu piese vestimentare de o eleganță fără cusur, ce ne fac să ne simțim atrăgătoare și feminine la fiecare pas.

Mulțumesc Marie Zélie pentru această rochie spectaculoasă!

Rochie Alana by Marie Zélie

 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Review Rochia Alana by Marie Zélie, magazinul cu cele mai spectaculoase rochii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*