Review produse Amway – garanția calității și grijii față de natură

produse Amway pareri
Share the joy
 • 197
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Review produse Amway – garanția calității și grijii față de natură

Hello ladies,
astăzi vreau să vă vorbesc despre câteva produse de la Amway, pe care le folosesc de câteva săptămâni și de care m-am îndrăgostit.

Datorită faptului că am blog primesc uneori diverse lucruri în testare, însă nimic din ce am testat până acum nu ar putea întrece eficiența acestor produse, astfel încât mă declar pe deplin mulțumită de ele.

Despre Amway nu știam prea multe. Tot vedeam pe grupurile de mămici că erau produse foarte recomandate și sincer tare mă rodea curiozitatea. Astfel că atunci când am avut ocazia, am ales să îmi iau chiar cele mai căutate și lăudate: spray-ul de curățat pete, care este uimitor, pasta de albit dinții și un deodorant G&H.

Despre Amway

Amway a fost primul brand care a făcut un produs de curățare total ecologic, iar astăzi este în continuare producătorul cu cea mai mare recunoaștere și garanții pentru produsele sale ecologice de curățare, cunoscute și apreciate peste tot în lume.

Amway home are o lungă tradiție a produselor de curățare fără impact asupra mediului, inclusiv ambalajele și recipientele fiind din materiale reciclabile și totodată biodegradabile. Cu un portofoliu impresionant, pe lângă produsele cosmetice din ingrediente naturale, are o gamă largă de produse care acoperă majoritatea situațiilor când este necesar un produs de curățare în gospodăriei. În plus este recunoscut unanim faptul că nicio altă companie din lume nu are reputația acestui brand american a căror produse performante și eficiente dau rezultate constante și fiabile în menținerea case mai curate și mai sănătoase pentru întreaga familie.

100% ecologice, secretul acestora este formula Bioquest ce folosește ingrediente extrem de active obținute din natură. Prin urmare, pot oferi rezultate excepționale atunci când curățați, fără a dăuna sănătății și mai ales mediului.

produse Amway pareri

Produse de curățare ecologice Amway garanția calității și grijii față de natură

Produsele sunt total biodegradabile și se pot descompune în mod natural și fără a contamina mediul.

Un alt fapt care m-a uimit peste măsură este că Amway are formule concentrate la toate produsele sale de curățare. Drept urmare, acestea conțin un procent ridicat de ingrediente active în loc de apă și aditivi siliconici. De aceea Amway este o modalitate de a face economii majore, fiind foarte rentabile, fapt observat și de mine la produsele pe care le folosesc. E de ajuns un puf sau o singură picătură și magia se întâmplă în realitate…

Testate dermatologic, sunt perfect sigure chiar și în casele unde mânuțele curioase deschid toate dulapurile. Nu afectează pielea, nu provoacă alergii sau probleme pulmonare. De exemplu detergentul SA8 este atât de delicat încât este recomandat de pediatri pentru a fi folosit pentru hăinuțele ce vin în contact cu pielea copiilor.

Produse Amway review

Cred că toată lumea a auzit cât de wow sunt aceste produse, pur și simplu mi se pare că nu mai au nevoie de laude, totuși o să vă confirm că este foarte adevărată toată uimirea asta despre Amway.

Primul încercat de cum am ajuns acasă a fost spray-ul de pete Amway. Despre acesta sunt miliarde de postări în toate grupurile de mămici… și spun asta fără să exagerez. Scoate orice tip de pată fără probleme, unele mămici chiar demonstrând asta prin clipuri puse online. Ei bine, aveam și eu o cămașă pe care puteam testa și pe cuvânt că scoate petele.

Spray-ul de scos petele  Amway – sigur și eficient

Sincer nu m-am încrezut în puterea lui. Cămașa era a copilului, cu o dungă mare de marker verde pe spate, chiar din prima zi de școală… de anul trecut. De atunci am spălat cămașă de zeci de ori, dar pata nu s-a dus, doar s-a estompat puțin. O purta cu vestuță să nu se vadă și cam atât. Încă de când am pus spray-ul în plasă m-am gândit la dungă aia și alte câteva pete, fie de parfum, fie de ketchup de pe diverse bluzițe de ale mele. Toate au primit botezul spray-ului Amway și au ajuns în mașina de spălat. Și toate s-au curățat…

Spray pentru indepartarea petelor Amway

Vă garantez eficacitatea acestui spray, chiar dacă nu am făcut poze, acum vânez o pată elocventă să pot pune fotografii înainte și după, dar pe cuvânt că funcționează.

Pasta de albit dinții Glister de la Amway

Un alt produs lăudat de toate mămicile este pasta de dinți care se găsește în două variante: travel size și 150 ml.

pareri pasta de dintii Glister de la Amway

De când o folosesc nu încetez să mă minunez. Veți spune… e doar o pastă de dinți, iar eu vă spun că e mult mai mult, e un produs foarte bun, concentrat, care durează până la 3 luni( eu am varianta de 150g) Desigur nu va albi dinții de pe o zi pe alta, trebuie să o utilizați un timp, dar pe la jumătatea tubului te uiți în oglindă și vei observă deja diferența. Eu avem probleme și cu sângerarea gingiilor și am observat o îmbunătățire și în acest sens.

Textura este cremoasă, ușor diferită de pastele de dinți abrazive cu care eram obișnuită. Face o spumă suavă și curăță cu delicatețe în timp ce îngrijește dinții. Această pastă o folosește și fiul meu, care avea câteva pete de fluor și observ cu mulțumire că încep să se uniformizeze.

O pastă de dinți excelentă care oferă sănătate și bunăstare pentru igiena orală a întregii familii. Pastă de dinți conține fluorură de sodiu și agenți anti-carii, ce acționează ferm asupra plăcii bacteriene, dar delicat asupra dinților protejând smalțul de eroziune.

Pasta de dinti glister pareri

Deodorant G&H Amway, îngrijire delicată pentru toată familia

Recunosc, nu am în acest moment alt deodorant cu bilă, pentru că nu îmi place senzația lipicioasă de după aplicare. După cum știți, eu am axilele epilate definitiv și un produs vâscos aplicat pe pielea de acolo îmi produse o senzație supărătoare.

Deodorantul Amway este complet diferit! Fără a lăsă o senzație lipicioasă, acesta te protejează de transpirație doar cu o singură trecere și astfel se reduce și posibilitatea apariției petelor de deodorant de pe hainele noastre, cele pentru care am aruncat atâtea bluzițe de vară…

Deodorant de tip roll-on, oferă pana la 48 de ore de protecție eficientă, cu o aromă proaspătă și discretă. Odată aplicat ai o senzație de protecție și de curat, datorită elementelor botanice active care se regăsesc între ingrediente.

Deodorant G&H Amway,pareri

Nu produce iritații, nu se adună în ridurile pielii și datorită faptului că nu conține aluminium, nu este o amenințare asupra sănătății.
Este un deodorant unisex, oferind o îngrijire eficientă și blândă pentru întreaga familie.

De moment aceasta a fost prima mea întâlnire cu produsele Amway, dar sunt atât de incantata încât voi mai cumpăra și altele, în special produse de curățenie, deoarece sunt eficiente și totodată au grija de sănătatea familiei, fără a perturba echilibrul naturii.

Pentru colaborări sau detalii despre produse scrie-le pe adresa de e-mail potential.nelimitat@gmail.com
Ii găsești și pe site-ul Potențial Nelimitat SAU pe Facebook Potențial Nelimitat
 • 197
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Review produse Amway – garanția calității și grijii față de natură"

 1. Mi se par produse foarte bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*