Mad Potion fragrances – potiuni, lotiuni, parfumuri si minuni

Mad Potion fragrances
Share the joy

Mad Potion fragrances – potiuni, lotiuni,parfumuri si minuni

Seara de Halloween…

…stau pe canapea şi mă uit la cutia mov, frumos împachetată , legată cu fundă sclipitoare. Apoi privesc dovleacul scobit ,care rânjeşte la mine, cu dintîi ştirbi şi ochii mari. Mă ridic şi aprind cu un zâmbet pe buze, lumânarea din interior. Mmm… simt mireasma de vanilie . Îmi place parfumul dulce şi aromat…

Mă aşez din nou şi iscodesc cadoul aşezat cuminte pe măsuţă. Mă simt că o adolescenţă la prima întâlnire. Îmi vine să îl înşfac şi să fac ferfeniţă ambalajul în dorinţa de a descoperi mai repede ce este în interior. În schimb, scot de sub panglică, cu vârful degetelor tremurând de emoţie, plicul elegant cu o scrisoare parfumată, tipărită pe hârtie lila.

… lasă-te sedusă… experimentează o lume de senzaţii intense şi simte explozia de miresme seducătoare… îmbracă-ţi pielea catifelată în onctuozitatea copleşitoare a acestui parfum… înmiresmează-te cu vraja lui şi hai să cucerim lumea în seară asta…

Mă uit la dovleac şi parcă îl aud râzând, ochii mi se înceţioşează şi pleoapele îmi cad grele, îmbătate de parfumul hipnotizant al scrisorii… parcă recunosc notele acestea de iasomie …

 , fima strălucitoare cu litere stacojii pluteşte eterică deasupra trăsurii.

– Poţiuni, leacuri şi mixturi …. aveeeem. Am parfumuri să îl cucereşti nicidecum să-l plictiseşti… Hai la vrăjitoarea Katy să îţi dea antidotul dacă dragostea te-a făcut să suferi…

DSC2345Mă privesc în ochiul de sticlă de la uşa caleştii, vechi şi ciobit , zugrăvit de amurg , cu nuanţe violacee. Îmi văd ochii strălucitori şi pălăria de vrăjitoare şi mă pufneşte râsul… parcă sunt dovleacul meu zâmbitor, cu vrejul odulat, aşezat la fereastră salonului.

Hmmm, e aievea sau visez ? Miresme intense de iasomie, vanilie şi bujor plutesc diafane în jurul meu. Inspir fericită, fermecată de aromele intense. Cineva îşi drege glasul în spatele meu…

Hey, preaty ai venit la Katy… Ce praf magic vrei să ai ? Cu ce parfum anume vrei să te dai ?

– Ştii, vrăjitoareo m-am îndrăgostit, meştereşte-mi şi mie un parfum să îl cuceresc şi pe loc dragostea să îi răpesc, de-o dată ce-l folosesc…

Mă uit la fetişcană cu forme rubensiene şi obrajii îmbujoraţi de focul dragostei. Ochii mari albaştri privesc ţintă în ai mei.

– Hai fă o vraja, scoate pălăria ta fermecată şi înfăptuieşte ceva magic. Te rog , mai repede, să pui în ea ce-o fi , că mor de dor?

– Deci, să înţeleg că vrei o poţiune de amor? Şi cu un gest teatral îmi scot pălăria ţuguiată. Gheare de păsări nu am şi praful magic l-a luat tot Clopotica. Dar am să îţi fac un parfum cu mărgăritar de petale , impregnat de esenţă dimineţii. O să pun şi câteva seminţe de dragoste care să rodească în sufletul flăcăului. Şi raze de luna, scânteie de soare, un strop de iubire şi apă de mare… aripi de fluturi şi ras cristalin, licăr de stele pentru un parfum fin. Zarurile să se învârtească, amorul să se urzească.

Abracadabra,diridum…bum…bum…

Închid ochii şi îmi desfăt simţurile cu minunatul parfum ce pluteşte în jur.

– Hei, vrăjitoareo , ce faci , ai adormit? Hai că pierdem petrecerea. Cineva mă zgalţie încetişor de umăr.

Privesc pieziş printre gene. Iubitul meu se uită de sus la mine , cu un zâmbet de la o ureche la altă, răsucind între degete panglica sclipitoare.

– Ţi-a plăcut cadoul? Mă întreabă în timp ce îmi adulmecă încheietura mâinii. Mmm, miroşi divin.Mad Potion fragrances

Acum m-am trezit de-a binelea. În poală mea toarce liniştită pisica, iar lângă ea străluceşte complice sticluţa violet a noului parfum Katy Perry . Taşnesc în picioare şi pălăria de la costumul de Halloween se rostogoleşte pe jos.

– Vai … am adormit. Mă pupă zgomotos pe frunte frecandu-şi nasul de părul meu parfumat. Da, îmi place maxim, este pur şi simplu mirific. Stai să îmi pun un strop şi ieşim. Îmi pun pălăria pe cap şi ieşim în răcoarea serii. Ne îndreptăm grăbiţi spre locul unde este petecerea.

În faţă noastră, pe stradă, o fată rubensiană râde fericită în timp ce un flăcău chipeş îi şopteşte ceva la ureche. Când trecem pe lângă ei , mă priveşte complice şi îmi face din ochi.

– Halloween fericit ! o aud zicând în urmă mea.

Stelele sclipesc tăcute în această seară parfumată… La ferestre dovlecii cu ochi strălucitori ,ne privesc tăcuţi.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 8. Vrei să fii magician?
  2. Review Mad Potion by Katy Perry - Dark Passion
  3. Review Mad Potion by Katy Perry - Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*