Ce tip de cercei argint ti se potrivesc in functie de forma fetei tale

cabinet stomatologic in sectorul 1
Share the joy
 • 17
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce tip de cercei argint ți se potrivesc în funcție de forma feţei tale

Hello beauties,

Astăzi vorbim despre modă şi tot ce implică asta.

Nu-i aşa că din când în când tragi cu ochiul la tendinţele acesteia? Te întrebi uneori ce trebuie porţi, că să arăţi că unele celebrităţi? Sau nu îţi pasă de coperţile revistelor şi te îmbraci cât mai confortabil, alegând un stil casual fără pretenţii?

În opinia mea, lumea modei este mult prea nestatornică. Ceea ce astăzi este pe culmile gloriei, de mâine poate părea cel mai urât articol vestimentar, toate aceste tendinţe mixte, dungi şi carouri, imprimeuri mini sau maxi, ei… bine, cred că până la urmă totul este o chestiune de gust.

Dar ce ne facem cu bijuteriile? Sunt unele tendinţe şi în această direcţie dar, unele piese sunt nemuritoare. Eu am o pereche de cercei de argint care au vreo 200 de ani. Sunt făcuţi manual şi nu m-aş despărţi de ei nicicând. Bine, de ei ma leagă şi anumite sentimente, au fost cerceii bunicei mele. Aceasta i-a primit în ziua nunţii sale de la bunica ei, cu alte cuvinte sunt un fel de moştenire de familie.

Sunt nişte cercei mari argint, aşa cum puteţi vedea și pe site-ul celor de la metaphorabijoux.ro. De altfel acest tip de cercei sunt atemporali, veşnic vor da bine aşezaţi pe urechiuşele noastre.

Argintul e un material nobil, eu îl preţuiesc mai mult decât pe orice alt metal. Cu trecerea timpului capătă o frumuseţe uluitoare, o patină elegantă, inconfundabilă. Se curată uşor şi se asortează la orice outfit, pur şi simplu nu ai cum să nu iubeşti acest metal preţios.

Cerceii de argint sunt un accesoriu tradiţional, care în ciuda tuturor tendintelor, este încă menţinut pe primele locuri în materie de bijuterii. În timp ce alte accesorii au urmat trenduri şi au căpătat noi forme şi noi faţete, cum ar fi inelele sau brăţările, cerceii au rămas pe locul lor important, împodobind urechile cu maiestuozitatea lor.

Cerceii sunt un accesoriu esenţial care nu trebuie să lipsească niciodată din caseta de bijuterii a oricărei femei. De altfe după cum ştii există o varietate infinită de cercei dar, nu toate perechile de cercei se potrivesc tuturor.

Ştiai că există diferite tipuri de cercei care se potrivesc în funcţie de forma fetei? Hai să vedem care sunt acelea potrivite fiecăreia dintre noi.

Analiştii fashion atrag atenţia asupra câtorva caracteristici care pot transforma o pereche de cercei în cei mai buni prieteni şi subliniază că secretul constă în crearea unei armonii pentru a favoriza fiecare linie a obrazului şi delicateţea gâtului tău. Astfel cheia ar fi să porţi cercei care sunt ca formă, exact opusul formei chipului tău.

Tipuri de cercei pentru faţă ovală

Faţă ovală este considerată o faţă cu linii armonioase, care tinde spre perfecţiunea statuetelor antice, o faţă care are armonie în sine, prin urmare, dacă ai faţă ovală poţi să îţi permiţi tot felul de cercei pe ai pus ochii.

Fetele cu faţă ovală pot alege în mod liber între toate tipurile de cercei, mici sau mari, simpli sau cu pietre, cercei lungi sau scurţi, de toate dimensiunile, candelabru, geometrici, florali, etc.

Aceşti cercei mari argint, sunt ideali dacă ai faţa ovală. Sunt masivi, lucraţi manual din argint patinat, de un bijutier indian iscusit. De altfel, majoritatea bijuteriilor de pe site-ul metaphorabijoux.ro sunt creaţii unice sau în serii restrânse.Lucrate manual cu artă şi fineţe. Multe dintre modelele expuse aici, vin direct de pe tarabele unor meşteri argintari din diverse coluţuri ale lumii.

cercei argint

Faţa rotundă se potrivește cu cerceii lungi

Perechea perfectă de cercei pentru o faţă rotundă trebuie să aibă formă alungită. Aceştia pot avea forme geometrice unghiulare sau curbe, dar să nu fie complet rotunzi. Pentru a da o notă specială şi pentru a obţine un look-ul modern, alege cercei ca un fulger sau în formă de lampadare.

Si acest model este indian. Fini și delicați se vor potrivi la orice ținută alegi, subliniind stilul personal și armonizând trăsăturile feţei.

cercei argint

Cercei potriviţi pentru faţa cu formă pătrată

Caracteristicile şi liniile acestui tip de figură sunt unghiulare. Maxilarele sunt proieminente, aproape în aceeaşi direcţie cu pomeţii obrajilor. Linia fruntii este dreapta si barbia puternica.

Cercei care se potrivesc unei feţe cu formă pătrată, sunt cei care îndulcesc unghiurile, astfel cerceii rotunzi cu linii curbate, armonizează, liniile aspre ale chipului. De asemenea, cercei lungi sau în formă de lacrimă vor atrage atenţia asupra lor. De evitat cerceii pătraţi sau dreptunghiulari.

Aceştia sunt lucraţi manual în Afganistan. Cerceii sunt din argint patinat şi lacrimi de turcoaz. Modelul este fin şi elegant, dantelat în jurul turcoazului. Acești cerceii se potrivesc la orice ţinută, de zi sau de seară.

cercei argint

Tipuri de cercei potriviţi pentru faţa în formă de inimă

Faţă triunghiulară, are şi ea nevoie de echilibru şi armonie cu bijuteriile pe care le porţi. În mod sigur trebuie să eviţi cerceii triunghiulari şi să îndulceşti liniile proieminente cu cercei rotunzi, care să echilibreze proporţiile.

Cerceii care se potrivesc cel mai bine acestui chip sunt cei cu margini rotunjite. Cercei mari argint, perfect rotunzi, care să distragă atenţia de la bărbia ascuţită şi fruntea largă.

Acesti cercei sunt foarte simpli, o spirală ce formează un cerc ușor bombat. Lucrați din argint de calitate, modelul provine din Thailanda.

cercei argint

Pe site vei gasi foarte multe modele de cercei argint mari și mici, simpli sau cu pietre semipretioase, tot felul de modele cu influențe mistice ale altor popoare. Bijuteriile sunt lucrate manual, din argint de foarte buna calitate si multe dintre acestea sunt unicat.

Ideea generală este de a folosi accesoriile nu numai ca o completare la hainele pe care le vom purta într-o anumită ocazie dar, de asemeneaeste ideal ca acestea să constituie un instrument pentru a evidenția fiecare atu care ne-a fost dăruit de natură.

 • 17
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Ce tip de cercei argint ti se potrivesc in functie de forma fetei tale"

 1. Ador cerceii. Sunt singurele bijuterii cu care nu ies din casa.

 2. Iubesc argintul si cerceiii. Imi plac mult cei din argint patinat si lacrimi de tucoaz. Un sait cu bijuterii de argint frumoase si preturi rezonabile ne poti recomanda? Multumesc!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*