Recenzie „Perfecționistele” de Sara Shepard

Recenzie "Perfecționistele" de Sara Shepard
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Recenzie „Perfecționistele” de Sara Shepard

Hello readers, astăzi am o carte tare faină și atrăgătoare cu care să îți petreci o dupăamiază de weekend.

Perfecționistele de Sara Shepard , pe care o cunoașteți din serialul Pretty Little Liars , spune povestea a cinci fete care s-au săturat de Nolan Hotchkiss, cel mai bogat băiat din Beacon Heights.

Ava, Julie, Parker, Caitlin și Mackenzie sunt protagonistele noastre. Toate au personalități și atribute diferite și diferite hobby-uri cu care își ocupă timpul. Dar, desigur, există un lucru pe care îl au cu toate în comun: să-l urască pe Nolan pe care mai în glumă mai în serios toți plănuiau să-l omoare.

Nolan este tipicul de copil american bogat, încrezut, indolent, tupeist și tot ce mai vreți voi, un om care își folosește banii pentru a-i umili pe ceilalți și pentru a obține mereu ceea ce își dorește. Așadar nu e de mirare că „perfecționistele” vor să-l omoare.

Fetele ticluiesc până la cel mai mic detaliu un plan diabolic în timpul orelor de film predate de profesorul lor, domnul Granger, sugerând că îl vor pune în acțiune în timpul unei petreceri și lucrurile vor merge grozav.

Coincidență sau nu, Nolan sfârșește mort exact că în planul realizat de fete, criminalul, oricine ar fi, respectând-ul cu strictețe.

Perfecționistele de Sara Shepard

SARA SHEPARD este autoarea seriilor pentru adolescenți Micuțele mincinoase, Jocul minciunii și The Heiresses, și a trei romane pentru adulți: The Visibles (2009), Everything We Ever Wanted (2011) și The Elizas (2018). A absolvit New York University și a obținut o diplomă de master în arte frumoase de la Brooklyn College

Cartea de astăzi este un mistery de calitate și pare un fel de remake al filmului Micuțele mincinoase. Un clișeu ușor, cu dramele liceenilor puse pe tapet, unde triunghiurile amoroase sunt ceva comun și de neevitat. Toate acestea sunt scăldate în bârfe suculente și fac cartea să pară ușor plictisitoare la un moment dat.

Recenzie "Perfecționistele" de Sara Shepard

Fiecare protagonistă are propriul secret și motiv pentru a vrea să se răzbune pe Nolan. Oare una dintre ele s-a furișat și în secret a pus planul în acțiune?

Pagină după pagină te gândești că poate totuși una dintre ele a săvârșit îngrozitoarea faptă, dar indiciile sunt vagi și abia la sfârșit poți începe să reconstruiești majestuosul puzzle.

Fetele au și situații dificile acasă și nu au posibilitatea să aibă încredere într-un adult. Politia le pare potrivnica și desigur, exista cel puțin un băiat de treabă care pare nevinovat, încercând să cucerească o inimă de piatră invitând-o la o cină romantică.

Totuși am găsit cartea ușor distractivă și plină de suspans totodată. Personajele sunt suficient de diferite și interesante pentru a-ți capta atenția și astfel nu te înduri să lași volumul din mână.

Finalul este neașteptat și în mintea noastră înflorește speranța spre o lume mai buna. Lăsând unele piste deschise, cu suspansul ridicat la cote maxime, desigur ca Shepard ne va da toate răspunsurile în următorul volum si tate întrebările care încep să apară vor fi elucidate.

Ești pregătită să te afunzi în plăcerile vinovate din Beacon Heights?

Atât acest volum cât și alte cărți scrise de Shepard, pot fi achiziționate de pe site-ul editurii corint.ro.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Recenzie „Perfecționistele” de Sara Shepard"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*