Prada Luna Rossa Carbon la reducerile NOTINO – Black Friday 2020

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette pentru bărbați
Share the joy
 • 50
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  

Prada Luna Rossa Carbon la reducerile NOTINO – Black Friday 2020

Wow! Aproape de primii fulgi deja! Trecerea la un nou anotimp poate fi ca o poveste de dragoste retrăită în acel loc în care sunt florile ce ți-au plăcut dintotdeauna și care s-au scuturat deja sau pe aceeași plajă unde ai fost în copilărie și pe care o consideri micul tău paradis, chiar dacă valurile îți par acum mult mai mici. Noiembrie poate fi adierea unui parfum ce revine mai intens ca niciodată, evocând atâtea amintiri în ultima lună de toamnă, înainte de iureșul sclipitor al sărbătorilor de iarnă.

Pentru mine parfumurile sunt sursă de nemărginită tandrețe, prilej de bucurie și încântare, iar noiembrie este ocazia perfectă de a începe să planific cadourile pentru cei dragi și cum la NOTINO în această săptămână a început Black Friday 2020 și în perioada 09 – 15.11 sunt reduceri de până la 70% la o mulțime de produse, am profitat de ocazie și am cumpărat cadoul perfect pentru ziua soțului meu: parfumul Prada Luna Rossa Carbon.

Prada Luna Rossa

Cine nu-și amintește acel sentiment de melancolie când s-a apropiat de o persoană și i-a mirosit parfumul? Un déjà vu ce trezește mii de emoții ori de câte ori percepem adierea acelui parfum? Ei bine, parfumurile Prada te fac să trăiești acel sentiment încă de la primul puf.

Putem spune că fiecare parfum are propria sa istorie și modul său caracteristic de a-și lăsă amprenta pe pielea fiecăruia. Astfel ne oferă posibilitatea de a arăta o parte foarte personală din noi înșine, dar seria Prada Luna Rossa este mult mai profundă, iar notele olfactive ce se regăsesc în fiecare variantă sunt absolut cuceritoare.

Aura pe care o au sticlele elegante are o capacitate evocatoare enormă, ceea ce te determină să o asociezi cu o anumită persoană când te întâlnești din nou cu acel miros. Soțului meu i-am luat tot de ziua lui, anul trecut, varianta Luna Rossa Black și credeți-mă că e unul dintre parfumurile a cărui note le simți chiar și după câteva zile în locurile unde au stat hainele sale.

Prada Luna Rossa

Flaconul apei de toaletă a parfumului de astăzi poartă inscripția Carbon. Forma sa nu diferă de celelalte parfumuri din gama Prada Luna Rossa. Dar materialele folosite au texturi și culori care simbolizează cărbunele, inclusiv diverse nuanțe de negru, cu aceeași bandă catifelată în partea de jos a sticlei ca și varianta Black pe care o aveam deja.

Vă spun tot timpul că un parfum este la fel de important ca un articol vestimentar, trebuie să îl alegi cu atenție pentru că te îmbracă și dezgolește în egală măsură. Este primul lucru pe care toți cei ce te întâlnesc îl observă, deci este foarte ușor să transmiți o impresie bună sau proastă de aceea întotdeauna eu îl aleg cu grijă și va povestesc și vouă cu atâta dăruire despre el.

Compoziție olfactiva Prada Luna Rossa Carbon

Luna Rossa Carbon, acest minunat parfum bărbați Prada, este puternic ca cea mai întunecată rocă, te cucerește ca sclipirea unui diamant, are prospețimea aerului rece din diminețile de iarnă și în piramida să olfactivă reunește substanțe botanice distilate cu abur și materiale sintetice filtrate printr-un amestec de minerale. Note metalice de lavandă create cu tehnologia modernă fuzionează perfect cu natura și aromele sale a bergamotă verde, citrică și astringentă din Italia, lemn de patchiuli radiant și chihlimbar uscat din ambroxan. Acordurile sale sunt fabuloase adieri ce oferă acestui parfum un siaj excepțional.

Eu l-am cumpărat acum pentru ocazia care se cerea, dar are un preț super ok și este cuprins în reducerile de Black Friday la NOTINO, iar dacă ești în căutare de idei de cadouri pentru bărbați, că tot vin sărbătorile, poate fi un dar spectaculos pentru alesul inimii tale.

Un parfum seducător și masculin, inspirat de coliziunea naturii și tehnologiei, pe care eu îl percep ca fiind cald și extrem de atrăgător.

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette pentru bărbați

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette pentru bărbați prezintă primele sale note într-un mod foarte discret, așezându-se calm și primitor pe piele. După doar câteva minute vei simți o explozie fresh și strălucitoare de bergamotă ce este temperată de elemente condimentate de piper. Începutul este scurt și cuprinzător, fix cât să te uimească și să-ți atragă atenția înainte de a se așeza frumos în notele de mijloc și de bază.

Tranziția către notele de inima este fluidă și constantă. Între notele de mijloc și cele de bază, parfumul este consistent și liniar pe tot parcursul. Se proiectează bine, dar nu obositor, ci elegant, discret și atrăgător.

Prada Luna Rossa Carbon face parte din familia olfactivă aromatică și este un parfum ideal pentru anotimpul rece, deloc pretențios la purtat, ce oferă o imagine sofisticată, a unui gentelman sigur pe el în orice ocazie.

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette pentru bărbațiȚineți aproape pentru că în fiecare din cele 3 săptămâni care mai sunt până la sfârșitul lunii, la Notino se desfășoară Black Friday 2020 și ne vor oferi reduceri noi, pe care eu vi le voi anunța pe pagina blogului și pe Instagram.

Ce cadouri obișnuiți să cumpărați de Black Friday și pentru cine?

 • 50
 •  
 •  
 • 4
 •  

6 Comments on "Prada Luna Rossa Carbon la reducerile NOTINO – Black Friday 2020"

 1. De Black Friday-ul acesta cred ca o sa axez pe cumparaturi pentru familia restransa deoarece nu cred ca prea curand ne vom revedea la vreo sindrofie, sarbatoare.

 2. PASERE Rodica MIHAELA | noiembrie 11, 2020 at 4:25 pm | Răspunde

  Parfumuri si pentru mine si pentru el, tehnologie si jocuri pentru cel mic.Chiar acum ma gandeam ce parfumuri sa aleg pentru cadourile de Craciun si iti multumesc pentru recomandare. Nu stiu cum miroase dar imi place sticla de nu mai pot.

 3. Nu stiam ca pe Notino exista si acest parfum. Incredibil! Deja stiu sigur ca nu voi rata Black Friday la ei!

 4. La ce reduceri se anunta pe notino, acolo voi gasi ceea ce caut sa imi fac cadou 😛

 5. Trebuie incercat, e prima data cand aud de acest parfum

 6. Eu incerc sa ma abtin anul acesta. Nu vreau sa mai cumpar nimic pentru mine. Dar o sa ma uit. macar pentru cadouri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*