Portile culisante automatizate – mai multa siguranta si confort sporit

porti culisante automate
Share the joy

Portile culisante automatizate – mai multa siguranta si confort sporit

Portile culisante sunt o solutie extraordinara pentru curtea unei case sau a unei vile. Ele dau o imagine mai buna curtii, iar daca sunt si automatizate, este cu atat mai bine. De regula, acest tip de porti este folosit pentru spatii comerciale, pentru sediile unor companii. Asta nu inseamna insa ca nu le poti folosi pentru curtea casei, mai ales ca arata foarte bine si un set automatizare porti culisante iti ofera un plus de confort si siguranta.

Poate te intrebi de ce aleg atat de multe companii sa aiba porti culisante automatizate pentru controlul accesului in curte. Raspunsul este simplu: pentru confortul si siguranta pe care ele le ofera, fiind facute dintr-o singura bucata si exista posibilitati nelimitate in ceea ce priveste materialul folosit. Daca ai o casa la tara, cu siguranta vrei ca poarta culisanta de la intrarea in curte sa fie din metal sau din lemn.

Portile culisante sunt diferite de portile batante, deoarece sunt alcatuite dintr-o singura foaie in loc de doua, iar in loc de brate care sa deschida si sa inchida portile, sunt dotate cu role care aluneca pe o sina. Sina este plasata pe sol, insa mai exista un tip de porti care poate fi considerat derivat din portile culisante. Acest tip de poarta are sina suspendata, atasata de poarta, fiind numita poarta in consola sau poarta autoportanta.

porti culisante automate

Portile culisante mai au un plus fata de portile batante, acesta fiind spatiul mic de care au nevoie. Au doar o singura foaie, care la deschidere ajunge intr-o pozitie paralela cu gardul, deci se confunda cu acesta.  Lacatul si inchizatorile clasice nu mai sunt solutii de actualitate pentru siguranta curtii unei case, ele fiind acum inlocuite cu succes de sistemele de automatizari pentru porti.

Atunci cand cumperi o poarta culisanta si un kit de automatizare pentru a beneficia de utilizarea unei porti automatizate, pe langa magazinele fizice poti gasi aceste produse si pe internet. De fapt, ai mai multe optiuni atunci cand cumperi online si este mai convenabil sa cumperi din confortul casei tale. Produsul va fi livrat si instalat la domiciliu, iar asta face lucrurile sa fie extrem de simple. In magazinul online Ordis gasesti diverse tipuri de kituri de automatizare pentru porti culisante si poti sa comanzi din confortul casei tale!

 

 

1 Comment on "Portile culisante automatizate – mai multa siguranta si confort sporit"

  1. Pentru la curte sunt perfecte si te scutesc de drumuri suplimentare, mai ales daca vrei sa bagi si sa scoti masina di ngaraj

Leave a comment

Your email address will not be published.


*