3 motive sa port uniforma: siguranta, seriozitate si profesionalism

Share the joy

3 motive sa port uniforma: siguranta, seriozitate si profesionalism

Când eram doar o copilă, tatăl meu lucra într-o uzină. Avea salopete gri şi un halat albastru. În fiecare sâmbătă mama le spăla şi le punea pe balcon la uscat. Dacă te plimbai sâmbăta prin cartier aproape că puteai ghici unde lucrează fiecare. Vedeai pe balcoane salopete, uniforme sau halate de toate culorile. Erau că nişte etichete care spuneu ceva despre oamenii care locuiau în acele case. Persoane care au ales cu mândrie unele meserii.

Uneori vedeai halate albe şi te găndeai că sunt medici, însă dacă zăreai o bonetă sau un şorţ, zâmbeai în sinea ta … te-ai înşelat şi acolo locuia un bucătar. Iar halatele verzi, erau intotdeauna pentru doamnele care lucrau la aprozar sau la o magazie.

Altădată câte un sacou cu epoleţi era la aerisit, iar pantalonii spălaţi aşezaţi pe umeraş la uscat pentru a nu strica dunga, spunea clar că e o uniformă militară, uneori kaki, alteori albastră sau bleumarine.

Pe atunci halatele erau toate la fel, doar mărimea era diferită, iar doamnele care cunoşteau o croitoreasă îl duceau la transformat adăugându-i pense pentru a fi cambrat pe talie. Astăzi însă, halate sunt precum cele de aici şi pot fi personalizate cu sigla imprimată sau brodată, de asemeni pot fi scurte, lungi, simple sau de diferite culori şi croieli, exact cât să facă distincţie între diverse meserii.

Hainele de lucru, distincte pentru fiecare meserie, sunt extrem de importante. Nu ai vrea să mergi la medic şi acesta să fie îmbrăcat în jeans skinny şi nici la brutărie nu ai vrea să te seveasca o doamna cu rochia cu mâneci evazate, pe care le târâie peste tot pe acolo.

echipamente uniforma

Siguranta, seriozitate si profesionalism

De aceea echipamentele de lucru, indiferent de meseria pe care o reprezintă, denotă seriozitate și profesionalism.

Imaginează-ţi că eşti într-un magazin şi puştiul tău se ascunde după un raft. Până să îl zăreşti din nou, primul gând care îţi vine în minte este să te uiţi după agenţii de pază care ar trebui să fie în magazin, cum i-ai recunoaşte dacă nu ar avea uniformă?

Un echipament paza si protectie bodyguard, care poate fi uşor recunoscut, îmi oferă mie siguranţa că vorbesc cu persoana adecvată, care mă poate ajuta într-o asemenea situaţie. De asemeni un echipament personalizat cu sigla magazinului mă face să înţeleg într-o clipă că acesta lucrează chiar acolo şi nu la banca de peste drum.

Echipamentele de pază şi protecţie , personalizate cu diverse ecusoane, imprimate sau brodate, te ajută să înţelegi dacă vorbeşti cu agentul din parcare sau cu cel de la pază unui edificiu.
De asemeni dacă ai o afacere , uniforma angajaţilor tăi este cel mai simplu mod de a-ţi face reclamă eficient şi gratis.

Întotdeauna etichetele atrag atenţia, astfel sigla sau sloganul afacerii tale pe mâneca uniformei bodyguardului sau al halatului doamnei care serveşte la tejghea, va rămâne în memoria vizuală şi va declanşa un click fiecărui consumator .

Pompierii, militarii, poliţiştii, agenţii de pază sau de curăţenie, personalul medical sau din service-urile auto şi fabrici, bucătării, ospătarii, toţi aceştia poartă uniforme care îi fac să fie recunoscuţi de la prima privire. Pentru aceştia e protecţie de viruşi, de praf, de sos, de foc sau alte substanţe, iar tu te simţi protejat la rândul tău de un echipament pază şi protecţie bodyguard, de halatul alb, sau de uniforma poliţistului.

2 Comments on "3 motive sa port uniforma: siguranta, seriozitate si profesionalism"

  1. Asa este, orice uniforma reprezinta o meserie!

  2. Barascu Violeta Ramona | septembrie 19, 2016 at 1:28 pm | Răspunde

    Imi plac practic, ele sunt simbolul meseriei si sunt foarte utile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*