Porti autoportante automatizate, modul ideal de securizare

Share the joy

Porti autoportante automatizate, modul ideal de securizare

Poarta autoportantă reprezintă modul ideal de a securiza un spaţiu. Acest sistem de deschidere şi închidere fără şină, automatizat sau manual, funcţionează extrem de uşor, are o durată de viaţă mai lungă şi nu necesită o întreţinere specială.

În comparaţie cu porţile tradiţionale sau cu porţile care glisează pe un sistem cu şine, porţile autoportante oferă mai multe avantaje, sunt practice, confortabile şi durabile, prin urmare, au început să fie utilizate din ce în ce mai mult.

Pentru automatizări porţi autoportante, nu este nevoie de modificări majore. Sistemul constă într-o poartă rigidă, care culisează pe două puncte fixe și un motor activat de o telecomandă. În acest caz, şinele şi poarta sunt un întreg ce glisează pe două roţi, montate pe punctele fixe.

Un set autoportant pentru porți în consolă este format din 1 șină galvanizată, 2 cărucioare cu role galvanizate, 1 rolă de susținere și un opritor capăt inferior de asemeni galvanizate. Nu mai aveți nevoie decât de poartă și voilà.. a-ți asigurat protecția spațiului în care vă aflați.

La Ordis.ro gasiti tot sistemul pentru automatizari porti autoportante dar si diverse piese de feronerie, kit-uri, placi de ghidaj, șine, opritori sau căruciori și role. Investește acum în siguranța locuinței sau afacerii tale prin aceste soluții de feronerie pentru poarta autoportantă .

Avantaje porti autoportante

Poarta autoportantă este ideală atât pentru zonele casnice cât şi pentru zonele industriale.

porti autoportante

Cel mai mare avantaj este lipsa sistemului de sine montate pe sol. Porţile care culisează pe sine montate, au nevoie de întreţineri speciale, atât al sistemului de glisare cât şi al şinelor.

De obicei la porţile culisante clasice, şinele îngheaţă iarna, se înfundă cu diverse obiecte sau îşi modifică forma dacă sunt montate în zone cu trafic intens sau în locuri unde trec vehicule de mare tonaj. Tot timpul este nevoie de soluţii speciale pentru ungere şi curăţare.

În schimb porţile autoportante au sinele montate direct pe marginea lor, pe sol nefiind efectuată nici o amenajare specială. Aşadar nu este nevoie de nici o întreţinere specială şi pot fi montate oriunde, nefiind afectate de îngheţ, pietre sau alte obiecte şi nici de traficul maşinilor grele.

Un alt mare avantaj al acestor tip de porţi este lungimea. Acestea pot fi adaptate la spaţiul pe care îl avem. În cazul în care spaţiul este mare, poarta autoportantă este manipulată cu uşurinţă în comparaţie cu ceea clasică, balantă, care are nevoie de spaţiu pentru a se deschide sau închide.

Acest tip de poartă este ideal pentru a securiza locuri în care este un trafic constant de vehicule grele. Indiferent dacă vorbim de hale industriale, depozite, aeroporturi sau alte instutii, porţile autoportante automatizate sunt soluţia ideală pentru siguranţa utilizatorului.

Be the first to comment on "Porti autoportante automatizate, modul ideal de securizare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*