Polen uscat Apiland, sursa de energie sanatoasa

Share the joy

Polen uscat Apiland, sursa de energie sanatoasa

Polenul albinelor a fost utilizat ca medicament naturist inca din antichitate, in principal pentru efectul energizant si pentru cresterea imunitatii, apoi s-au descoperit multe alte beneficii ale acestui minunat  produs al stupului si a inceput sa fie utilizat tot mai des,  crud sau uscat, simplu sau in combinatie cu fructe, iaurt sau cereale, dar si dizolvat in miere.

Polenul uscat este dulce (fiul meu spune ca sunt bomboane fabricate de albine) si in functie de planta de la care a fost cules, fiecare bob de „aur” are beneficiile sale. Polenul uscat se obtine prin dezhidratarea polenului crud si este o sursa de proteine vegetale sanatoase.

Polenul este un energizant excelent, antibacterian, antioxidant, antidepresiv, antiinflamator, antipiretic,  biostimulator, dietetic, antianemic ,antiparazitar si chiar afrodisiac. Totodata amelioreaza si mentine sanatoase functiile cerebrale, gastrice, hepatice, sexuale, intareste vasele capilare, reduce colesterolul ,ajuta la mentinerea sanatatii colonului, usurand tranzitul, imbunatateste functiile inimii si intareste sistemul imunitar.

Polenul uscat poliflor se incadreaza perfect intr-un stil de viata sanatos si echilibrat, actionand pozitiv asupra metabolismului si starii psihice. Se prezintă sub forma de granule multicolore,culese cu atata truda de albine, din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei , atent selectionate pentru dumneavoastra de Apiland.ro .

Doza recomandata este de 2 linguri de polen uscat pe zi, timp de 6 saptamani. Cura se poate repeta de 2-3 ori pe an.

Be the first to comment on "Polen uscat Apiland, sursa de energie sanatoasa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*