Saturday’s Theme-52. New Year nail art

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Saturday’s Theme-52. New Year nail art

Alegerea manichiurii potrivite pentru ultima noapte a anului nu este o sarcină ușoară. Primul lucru pe care trebuie să-l analizăm este ce haine vom purta. Nu este același lucru să purtați o rochie neagră decât să purtați o rochie sau cămașă colorată. Oja poate fi în ton cu pantofii, poșeta, rochia sau chiar cu machiajul pe care îl purtăm.

De această dată pentru mine, culoarea cea mai potrivită este negrul, deoarece este super elegant și merge aproape cu totul. Apoi pentru a celebra într-un fel bucuria acestei nopți am presărat pe unghii câțiva fulgi de Pigmenți de unghii Baff.ro – Flake Pink Gold Blue. Cred că sunt perfecți pentru o manichiură de petrecere.

pigmenti multicolori baff pigmenti multicolori baff New Year nail art

Acesti fulgi arata super bine pe ojele inchise la culoare, dar nu flateaza ojele in nuanta nude.

Totodata se pot „freca” de unghie pentru a se transforma intr-o oglinda multicolora. Sau pot fi asezati rasfirati pentru a atrage atentia cu sclipirile lor.

Pigmentii sunt probabil cea mai simpla modalitate de a decora unghiile si arata cu adevarat spectaculor atunci cand sunt folositi la unghiile cu gel, mai ales la french vitraliu.

Anterior pigmentii erau folositi doar de nail artisti pentru extensia unghiilor. Acum puteti vedea versatilitatea lor speciala conceputa pentru a crea modele elegante atat cu gel cat si cu lac simplu. Acest material deschide noi oportunitati de creativitate: puteti crea modele complet unice sau experimenta cu toate culorile. Odata cu pigmentul, procedura de manichiura devine un adevarat proces creativ.

Idei de decorare New Year nail art

Pigmentul poate fi combinat cu diferite stiluri de design. Utilizarea acestui amestec este potrivita pentru fetele ce adora manichiurile stralucitoare, care prefera sa iasa in evidenta si sa se concentreze pe unghii.

Eu l-am aplicat peste oja neagra, pur si simplu, dar exista o gramada de posibilitati pentru a avea o manichiura complet noua de fiecare data.

De asemenea, procesul de amestecare a diverselor culori de pigment este mult mai simplu si disponibil pentru orice fata care nu are abilitati profesionale de proiectare a unghiilor. De exemplu puteti realiza efect ombre pe unghiile lungi, combinata cu un design cosmic, este dificil de realizat cu lac simplu, dar atunci cand se utilizeaza pigment si burete, sarcina este simplificata foarte mult.

Daca aveti unele abilitati in desenarea modelelor cu o pensula, este usor sa creati un desen tridimensional. Pigmentul poate fi utilizat pentru a evidentia luminozitatea unuia dintre tonuri, adancimea culorii sau tranzitiile dintre tonuri. Un astfel de decor va va ajuta sa va aratati personalitatea.

In orice caz, utilizarea acestei compozitii atunci cand creati o manichiura va reduce semnificativ costul si va va oferi posibilitatea de a schimba designul deseori, experimentand diverse designuri

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Saturday’s Theme-52. New Year nail art"

 1. Superba mani, te pup La multi ani!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*