Pensule machiaj de care ai nevoie în trusa ta de beauty

Pensule profesionale machiaj de la 1001Cosmetice.ro
Share the joy

Pensule machiaj de care ai nevoie în trusa ta de beauty

De ceva vreme am început să mă machiez zilnic și pot spune cu mâna pe inimă că stima de sine a atins cele mai înalte cote. Mă simt bine în pielea mea, îmi place imaginea pe care mi-o întoarce oglindă și fiecare zi pare mai frumoasă când sunt fericită.

Evident că așa cum v-am mai spus pe aici, personal consider că o investiție bună în frumusețea mea poate fi alegerea unui set de bază de produse cosmetice cu un raport bun preț / calitate care să îmi permită să mă machiez zilnic fără eforturi suplimentare. De ce ar trebui să ținem cont pentru că acest kit să fie cât mai complet? Ei bine, în opinia mea produsele esențiale pe care trebuie să le folosim pentru a obține un finisaj natural în rutina noastră de înfrumusețare sunt: ​​o baza machiaj și un fond de ten cu acoperire ușoară cu aceeași nuanță ca și culoarea pielii tale. Acestea sunt foarte importante pentru că practic sunt produsele care unifică tonul pielii. Apoi ar mai trebui, un corector, un blush, un fard de ochi, mascara și un ruj.

Totuși, oricât de bune ar fi produsele cosmetice pe care le cumpărăm, oricât ar fi de potrivite tenului nostru și tonului de piele pe care îl avem, fără niște pensule machiaj bune toate eforturile noastre ar fi de prisos.

În universul beauty este important să nu cădem în capcana subestimării seturilor de pensule machiaj, deoarece, deși spre deosebire de alte produse cosmetice, acestea nu ne atrag atenția pentru că multe dintre noi fie folosim degetele, fie ne mulțumim cu acel burețel care vine în trusa de machiaj, dar folosirea pensulei corecte poate face diferența atunci când îți dorești să obții un aspect incredibil pe chipul tău.

Așadar dacă și tu ești pasionată de makeup, sunt convinsă că știi că atunci când cauți un set de pensule machiaj, vei găsi opțiuni care variază de la pensule profesionale scumpe până la cele mai elementare tipuri de pensule care nu vor satisface toate nevoile tale dacă nu le alegi pe cele corecte.

Dacă încă nu ți-ai luat prima ta trusă de pensule machiaj și vrei să nu te încurci cu privire la care se potrivește cel mai bine cu fiecare produs, astăzi îți prezint câteva pensule pentru makeup, care nu ar trebui să lipsească din nicio trusa beauty.

pensule machiaj

Ce pensulă folosim pentru baza de machiaj

Dacă îți place că pielea să aibă un aspect natural cel mai bine este să optezi pentru o pensulă makeup de tip skunk sau un burețel umezit. Dacă insa cauți o acoperire mai mare, o pensula de tip kabuki care se folosește la aplicarea oricărui tip de machiaj pudră este perfectă.

Pensula kabuki este una dintre cele mai versatile de pe piață, deoarece este folosită pentru a aplică pudra sau blush și pentru a unifica nuanțele. Această pensulă este concepută cu densitate mare și peri moi si permite obținerea unui aspect natural, cu o acoperire bună.

În general, pensulele skunk și kabuki (în toate formele lor) sunt folosite pentru a aplica aproape orice tip produs pentru față, de la fond de ten până la conturare, trecând prin pulberi și farduri.

Cu ce aplicăm corectorul

Corectorul este unul dintre produsele esențiale în arta machiajului. Pentru acesta se folosește o pensulă care se adaptează perfect zonei din jurul ochilor și îți permite să aplici produsul astfel încât să corecteze perfect imperfecțiunile.

Pensula pentru blush

Pensulele pentru blush au perii moi și sunt special concepute pentru a aplică produse precum pudra sau iluminatorul.

Pensula pentru pudră este strict relaționată cu tipul de pudră pe care o utilizați. Fie că utilizați pudră fixatoare sau bază de machiaj sub formă de pudră, indiferent dacă este pudră liberă sau normală. Dacă vrei doar să-ți unifici și să-ți matifiezi fața și să nu obții mai multă acoperire, poți folosi o perie moale care va evita aplicarea a prea multă pudră care să-ți facă fața să pară acoperită cu un strat translucid. Acest tip de pensula te poate ajută și să aplici fard de obraz sau un blush.

pensule machiaj

Pensule makeup fard de pleoape

Dacă obișnuim să folosim farduri de pleoape, pensulele plate cu vârful rotund sunt cea mai bună varianta pentru că fardul să se așeze bine pe pleoapă.

Chiar și pentru eyeliner putem găsi multe tipuri de pensule și va garantez că sunt un real ajutor, pentru că ajută mult la precizia aplicării.

Pensule makeup pentru buze

Pentru aplicarea rujului se folosesc pensule mici, ideale pentru a contura și estompa conturul buzelor.

Pensula pentru fard de obraz și Pensula contouring

Pensulele pentru fard de obraz sunt mai mici decât pensulele pentru pudră și au perii lungi și foarte moi. Pensula pentru fard de obraz pe care o alegeți va depinde în întregime de modul în care veți aplică blush-ul, fie direct în centrul obrajilor sau pe oasele feței, dar dacă sunteți în căutarea unui efect natural, preferați unul cu un ultra- textura moale.

Tehnica contouring a revoluționat lumea machiajului profesional și nu numai. Această constă în definirea trăsăturilor feței noastre cu dimensiuni de culoare folosind în principal bronzer și iluminator pentru a realiza o iluzie de definire. Tehnica în sine nu este deloc ușoară, dar poate fi simplificată cu ajutorul pensulei potrivite.

Pensule machiaj pentru sprâncene și gene

Acest tip de pensule sunt de fapt niște periuțe special create pentru a obține sprâncene perfecte. Acestea au perii mici, care pe lângă îndepărtarea excesului de produs, sunt folosite și pentru a le pieptăna. De asemenea, pot fi folosite pentru a separă genele după ce am aplicat masacara.

Cu ce pensulă aplicăm fondul de ten

O pensula pentru aplicarea bazei va fi de mărime medie și plata, pentru a putea întinde produsul ușor. Această perie funcționează cel mai bine cu fondurile de ten lichide sau cremă și este foarte utilă dacă vrei să obții mai multă acoperire.

Cunoașterea în detaliu a acestor pensule machiaj și a diferitelor tipuri de produse care pot fi aplicate cu ele te va ajuta să profiți la maximum de produsele cosmetice și să creezi un machiaj perfect cu un aspect final incredibil.

Be the first to comment on "Pensule machiaj de care ai nevoie în trusa ta de beauty"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*