Pasionată de modă? Cum să cumperi haine ieftine și de calitate?

Pasionată de modă
Share the joy
 • 11
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Pasionată de modă? Cum să cumperi haine ieftine și de calitate?

Orice femeie se simte mult mai sigură pe ea atunci când poartă haine care o reprezintă și care o fac să se simtă atrăgătoare. O garderobă adaptată stilului personal și un simt estetic dezvoltat vor atrage întotdeauna privirile și respectul celorlalți, însă culorile și materialele nepotrivite pot trăda greșeli vestimentare. A fi în trend cu moda nu mai este o opțiune în zilele noastre, ci mai degrabă o necesitate, iar chiar și la nivel profesional acest aspect joacă un rol definitoriu pentru conturarea brandului personal.

Crearea și menținerea unui brand personal îngrijit și atrăgător nu se face întotdeauna cu investiții foarte mari, însă necesită puțină atenție. Uneori cu puțin gust îți poți alege hainele care îți pun silueta în valoare și îți maschează defectele. Te poți orienta foarte ușor urmând sfaturile vestimentare de pe blogurile de fashion, referitoare fie la culorile care ți se potrivesc în funcție de culoarea tenului, fie la modelul de rochie adaptat formei corpului sau tipul de pantaloni potriviți, în funcție de înălțimea ta.

Dacă te interesează să știi unde poți găsi haine la moda ieftine și de calitate, ți-am pregătit o listă cu idei din care te poți inspira.

1. Târguri de haine și magazine de tip outlet

Cel mai ușor să găseșți haine inedite la preturi convenabile este să mergi la un târg de haine. Vei avea întotdeauna parte de surprize și îți vei putea redefini stilul instant. Aici poți alege dintre diverse modele, de la vintage, la minimalist sau extravagant și poți opta să experimentezi stiluri noi, în funcție de cum te simți. Există târguri de haine organizate lunar și cu puțin noroc poți găsi articole care îți dau un plus de farmec. Nimeni nu va observa că nu sunt de firmă, iar tu vei face o afacere profitabilă.

Chiar și magazinele de tip outlet sunt o variantă inteligentă pentru cumpărăturile ieftine, dar de calitate. Există reduceri chiar și de 50% și poți găși branduri de renume, precum Mango, Zara sau H&M. Orientează-te în funcție de ceea ce cauți către cele disponibile în orașul tău. Dacă te interesează ceva de la o firmă anume, întreabă în outlet ce fel de articole și dimensiuni sunt disponibile și completează-ți propria colecție. Singurul dezavantaj poate fi că nu toate măsurile sau culorile sunt disponibile în ofertă atunci când ai tu nevoie. De aceea, uitându-te din timp la ceea ce este deja în ofertă sau urmează să apară, poți anticipa câteva nevoi viitoare, la un preț mult mai mic.

2. Magazine Second Hand

Magazinele de second hand sunt o sursa extraordinară de inspirație, mai ales când eșți în căutare de articole pe care ai nevoie să le porți zilnic și care nu sunt foarte pretențioase. Varianta aceasta nu este neapărat pe placul tuturor. Uneori poți fi ușor sceptică referitor la cine a folosit hainele înaintea ta și prin ce modalități au fost igienizate. Tocmai de aceea varianta aceasta este deseori evitată, însă foarte multe persoane recunosc beneficiile financiare ale magazinelor de tip second hand, mai ales dacă au nevoie de materiale de calitate.

Dacă ai puțin noroc, poți găși chiar și haine de firmă, purtate, însă la un preț mult mai redus. Tot în magazinele de second hand mai apar și foarte multe articole vintage, care nu vor fi niciodată criticate și în anumite orașe chiar ai o gamă foarte largă de articole.

3. Site-uri cu reduceri online

În final, aceasta este varianta cea mai căutată și cea mai convenabilă. Există o mulțime de site-uri de reduceri online și chiar și marile firme au perioadele lor de reduceri sau lichidare de stoc. Dacă eșți atentă și ai răbdare, poți găsi haine dama la reducere, îmbrăcăminte de calitate la prețuri avantajoase.

Există articole reduse cu până la 60%. Senzația de oferta unică și prețurile mici îți vor da satisfacție și astfel vei reuși să îți administrezi finanțele mai bine, fără prea multe sacrificii.

Chiar și cadourile pentru cei dragi pot fi achiziționate în ofertă, mai ales în cazul în care cunoști dimensiunile și preferințele vestimentare ale acestora.

Atunci când ești sigură pe stilul tău și nu depinzi de un brand pentru a te pune în valoare, reușești să achiziționezi haine de calitate la un preț foarte bun și să economisești pentru a face mai apoi alte investiții. Perioadele de reduceri sunt cele mai potrivite pentru a-ți înnoi garderoba și a rămâne în trend, fără a fi nevoită să renunți la vacanțe sau la alte achiziții personale.

Cum să cumperi haine ieftine și de calitate

 • 11
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Pasionată de modă? Cum să cumperi haine ieftine și de calitate?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*