Collagen Skin Booster, cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN, are grijă de pielea ta de la interior

Collagen Skin Booster Herbalife Nutrition
Share the joy

Collagen Skin Booster, cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN, are grijă de pielea ta de la interior

Hello beauties, iată că a mai trecut un an, ne pregătim din nou de vremea caldă, când ne dorim o piele spectaculoasă, sărutată blând de soare, un păr strălucitor și desigur o manichiură de invidiat. Toate acestea pot fi posibile atâta timp cât avem grijă de noi și pe lângă protecția solară și cosmetice de calitate, facem cel puțin două cure cu colagen în fiecare an, iar ca recomandare, astăzi vă povestesc un pic despre Collagen Skin Booster, cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN, creat special să aibă grijă de piele de la interior.

V-am tot povestit că producția de colagen scade odată cu înaintarea în vârstă, declinul începând în multe cazuri chiar de la vârsta de 25 de ani. Factorii care influențează sunt adesea obiceiuri alimentare incorecte, cauze de mediu, dezechilibre hormonale sau expunere excesivă la soare.

Despre Collagen Skin Booster, cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN în Europa

Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition hrănește și hidratează pielea din interior și prin combinația de vitamine și minerale din formula sa, contribuie la menținerea frumuseții și sănătății pielii, unghiilor și a părului.

Collagen Skin Booster conține Verisol® P și este un supliment alimentar, cu aromă de căpșuni și lămâie, al cărui aport ajută la menținerea pielii tinere și radiante, suplimentând colagenul natural.

Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition pareri

Fără arome artificiale sau gluten, Collagen Skin Booster hrănește pielea din interior și îi îmbunătățește aspectul, datorită formulării sale brevetate cu Verisol® P, una dintre cele mai importante surse de peptide de colagen, cu eficacitate dovedită științific în creșterea elasticității pielii și reducerea ridurilor din jurul ochilor după doar 4 săptămâni.

Colagenul I și III sunt principalele tipuri de colagen care se regăsesc în piele, iar Verisol® P conține unele dintre cele mai puternice peptide bioactive de colagen de pe piață.

Totodată colagenul este una dintre componentele principale ale dermului și una dintre cele mai abundente proteine ​​din organism. Oferă structură și fermitate pielii și ajută la menținerea elasticității acesteia. Cu toate acestea, producția sa este sensibilă la acțiunea factorilor externi de mediu, cum ar fi băile de soare, nutriția deficitară, stresul și poluarea, dar și a factorilor interni precum genetica , dezechilibrele hormonale sau starea de sănătate generala.

Collagen Skin Booster – păreri personale

Personal mă consider o norocoasă. Substratul genetic ajută mult ca pielea mea să arate bine chiar și după ce am împlinit 40 de ani, cu toate că odată cu înaintarea în vârstă, datorită lipsei de colagen scade și structura celulară a pielii fapt ce inevitabil produce primele riduri fine, afectând tonusul și formă pielii. An după an am observat că pielea devine mai subțire și mai uscată, mai puțin elastică, mai fragilă și mai predispusă la deteriorare, conturul fetei devenind mai flasc, obrajii coborând și formând bărbie dubla. Astfel am devenit mai conștientă de nevoile organismului și am inceput sa am grijă mai mult de mine, iar noul Colagen Skin Booster ce conține și vitamine A, C și E, niacină și minerale precum seleniu, zinc, cupru și iod, precum și biotină, cunoscută sub numele de vitamina H sau B7, mă ajută să păstrez elasticitatea pielii contracarând primele semne ale îmbătrânirii.

Collagen Skin Booster pareri

Eu fac adesea cure cu colagen și de fiecare dată când apare un produs nou pe piață, nu îl ratez. Dezvoltarea constantă a acestui segment de produse, face ca fiecare generație de suplimente cu colagen să fie mai eficientă, mai bună la gust și mai ușor de asimilat.

Collagen Skin Booster face parte din familia Herbalife SKIN® este rapid și ușor de preparat și are un gust delicios, ușor citric și parfumat, a căpșuni proaspăt culese din grădină.

Îndulcit cu stevia, cu arome naturale, vine într-un ambalaj suficient pentru o cură de 30 de zile, dotat cu o linguriță dozatoare de 5,7 g ce reprezintă porția zilnică. Collagen Skin Booster poate fi dizolvat în 250 ml apă, poate fi adăugat într-un milkshake, ceai sau sucul preferat. Acum că vine vara, cred că e o modalitate extraordinară de a prepara o limonadă cu gheață, cu frunze de mentă și o felie de lămâie. Și în timp ce pielea sănătoasă începe să se simtă din interior, ajutată de Collagen Skin Booster și un aport suplimentar de 250 ml apă, o rutină excelență de îngrijire a pielii, cu produse adecvate tipului de piele pe care îl avem, poate ajuta la menținerea aspectului sănătos.

Collagen Skin Booster este disponibil în România din data de 15 aprilie prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați https://www.herbalife.ro/produse/076k-collagen-skin-booster-capsune-si-lamaie-171gr#product-overview

Despre Herbalife Nutrition

Pentru mine aceasta este prima întâlnire cu Herbalife. Am tot văzut produsele lor lăudate și eram foarte curioasă. Am deja trei săptămâni de când folosesc acest produs și pielea și părul meu arată mai frumos ca întotdeauna. Astfel că astăzi vi-l recomand cu drag și vouă.

Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 90 de țări de către distribuitori independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin inițiativa globală, de eradicare a foametei, Herbalife Nutrition se angajează, de asemenea, să ofere nutriție și educație comunităților din întreaga lume.
Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.

Herbalife Nutrition

Be the first to comment on "Collagen Skin Booster, cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN, are grijă de pielea ta de la interior"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*