Pardesiu casual de primăvară/ toamnă de la Femme Luxe, o tendință mereu atemporală

pardesiu de toamna
Share the joy
 • 76
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Pardesiu casual de primăvară/ toamnă de la Femme Luxe, o tendință mereu atemporală

Hey ladies, astăzi vă vorbesc din nou despre haine și despre câteva jachete și un pardesiu casual tare drăguț pe care le-am luat de pe site-ul Femme Luxe.

De departe pardesiul a fost cea mai bună achiziție, jachetele le-am luat iarăși prea mari, dar cum e perioada cadourilor cu siguranță se va găsi cine să le poarte.

Palton nuaţa caramel, un clasic care nu își pierde niciodată stilul

Dacă încă nu aveți un palton sau pardesiu de culoarea caramel e timpul să achiziționat unul. O piesă vestimentară atemporală, acesta poate fi purtat în zeci e combinații fără să va plictisiți de el.

Elegant și sofisticat, un padesiu caramel are misterul său, dar nu prea mult… La urmă urmei să te îmbraci bine și să te încălzești când temperaturile scad nu este atât de complicat dacă ai hainele potrivite, adică haine care să ne țină de cald, care ne protejează de temperaturi scăzute, dar și măgulitoare cu silueta…

Atemporalitatea unui astfel de pardesiu este incontestabilă, cea mai clasică haină, îmbunătățită mereu de capriciile modei, poate fi purtată și la outfituri elegante, dar și la blugi și sneakers.

pardesiu de toamna

Clasic printre clasici, pardesiul și-a uitat repede originile pentru a deveni piesa esențială a a oricărei garderobe, mai ales când cinematograful și-a dat seama de potențialul său estetic. De la Humphrey Bogart la Audrey Hepburn, halo-ul de mister și eleganță care i-a fost acordat a făcut că în epoca actuală să fii îmbrăcata cu un astfel de pardesiu să fie sinonim cu a fi elegantă și stilul.

Camel Waterfall Duster Belted Long Coat – Un stil simplu, clasic, aliniat totuși la tendințele modei

Un palton este iubit de toată lumea pentru confortul său, pentru cât de cald te îmbrățișează în moliciunea stofei și pentru că ne permite să creăm o mulțime de combinații demne de cele mai bune reviste de modă. Îți lipsesc idei pentru a profită de el? Nu îți fă griji, nu există formule speciale, îmbracă-te cum vrei și ia-l pe deasupra.

Știm cu toții ca orice persoană interesată de modă autentică este veșnic în căutare de piese atemporale și mereu în trend. Ei bine, trebuie să jonglați pentru a vă deplasa între cele două căi, pentru a le echilibra și reconcilia spiritele care cer o garderoba infailibilă care să dureze pentru totdeauna și acele piese vestimentare care marchează începutul unui sezon, fără a se fi demodat din precedentul.

Pardesiul de la femmeluxe este o astfel de piesă vestimentară. Nu este din materiale extravagante, dar e finuț și purtabil. Cu o croială tipic masculină și pe un ton neutru este piesa vestimentară ideală pe care să o folosiți în fiecare zi. Când vine vorba de un palton sau pardesiu în aceste nuanțe, propunerile designerilor vă invită să vă lăsați imaginația să zboare și să le combinați cu orice obiecte vestimentare vreți.

Pardesiul acesta oferă stil oricărui outfit, chiar dacă în esență este doar un strat de stofă, fără căptușeală și fără nasturi, dar pare să aibă propria opinie despre care sunt paltoanele la modă atunci când ii înnozi cordonul și ii aranjezi gulerul.

pardesiu de primavara

Buzunarele satisfăcător de adânci sunt simple, fără clapetă, dar perfect funcționale. În rest acest pardesiu nu mai are secrete, spune totul de la prima privire.

Eu sunt foarte încântată de el și îl voi păstra ca pe o tendință întotdeauna actuală și de care vă invit să profitați și voi.

A costat 19 lire și acum este out of stoc, dar revin cu link daca il aduc din nou.

Black Long Sleeve Belted Utility Cargo Jacket

Jachetele military style de pe acest site au o grămadă de buzunare, cordoane foarte lungi și nicio pensă. Nu știu ce a fost în capul meu ca am luat două. Una gri deschis și una neagră.

Dacă pardesiul îmi vine perfect în mărimea 12, aceste jachete îmi sunt mari. Trebuia să fi ales măsura 10 şi era mai mult decât suficient.

Black Long Sleeve Belted Utility Cargo Jacket

Cea neagra se așează oarecum bine, dar cea albă scoate foarte tare în evidenţă mărimea bustului și nu sunt extrem de încântată de asta.

Fiecare jachetă vine cu două cordoane lungi de aproximativ 2 metri… poate 3. Încă nu m-am dumirit la ce folosesc.

Nuanța celei deschise este „stone” și o găsiți pe site schimbând culorile din tabelul de opțiuni.

Long Sleeve Belted Utility Cargo Jacket Ambele jachete au același tipar, se încheie cu nasturi și nu au glugă, doar cordoane foarte lungi pe care eu le-am uitat acasă când am ieșit la făcut fotografii.

Materialul este un fel de denim subțire şi nici nu au căptușeală. Chiar daca modelul de pe site pozează foarte sexy, acum nu mi se mai par la fel de feminine.

Long Sleeve Belted Utility Cargo Jacket In comanda viitoare am ales o pereche de colanti din sectiunea lor high waisted leather trousers, mai mult pentru ca sunt curioasă deoarece la descriere pun ca sunt izbitor de asemănători cu pielea.

Tot pentru iarna as alege oversized jumper dress, pentru ca mai mult ca sigur vor veni si zile înghețate, iar pentru sărbători îmi place o rochie din categoria long sleeve sequin dress.

Voi v-aţi lua ceva de pe acest site?

 • 76
 •  
 •  
 • 2
 •  

5 Comments on "Pardesiu casual de primăvară/ toamnă de la Femme Luxe, o tendință mereu atemporală"

 1. Chiar nu am mai cumparat de pe acest site! O recomandare bună pentru toate femeile 👍

 2. Nu am luat nimic de pe acest site .

 3. Pardesiul este superb😍😍😍

 4. Mi-a placut articolul, multumesc pentru recomandari!

 5. Foarte bun site-ul, am gasit ce cautam.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*