Aderenta anvelopelor pe drumurile de iarnă

aderența anvelopelor
Share the joy

Aderenta anvelopelor pe drumurile de iarnă

Bucurați-vă de mai mult control în condiții reci, în condiții de zăpadă. Un compus de siliciu de iarnă avansat înseamnă că Eskimo s3 + rămâne silențios și flexibil la temperaturi scăzute, pentru o mai bună aderență și manipulare. Simbolul fulg de zăpadă indică faptul că această anvelopă respectă standarde stricte de performanță pentru anvelopele de iarnă, consum mic de combustibil si frânare umedă la îndemână.

Eskimo s3 + folosește o rășină specială care oferă o mai bună aderență și distanțe mai scurte de frânare pe drumurile ude. Designul benzii de rulare are margini suplimentare care îmbunătățesc în continuare tracțiunea.

Un design direcțional, cu șanțuri largi ale benzii de rulare, dispersează efectiv apă și zăpadă, reducând riscul de acvaplanare.

Sava eskimo s3 + durează mai mult timp – economisind bani. Construcția anvelopei asigură o uzură uniformă pe suprafață. Cu un compus durabil de rulare, veți obține mai multe kilometri între modificările anvelopei.

Anvelopele de iarna  de înaltă performanță  devin tot mai populare.  Peste 42% din totalul anvelopelor de iarnă achiziționate în prezent sunt Sava si se preconizează că vânzările vor continua să crească în următorii ani. Sava se bazează pe cea mai bună tehnologie europeană pentru a-și îmbunătăți oferta de performanță de iarnă și lansează astăzi Sava Eskimo HP2, o anvelopă care asigură un control sporit asupra zăpezii și gheții.

Aderenta anvelopelorAderenta anvelopelor

Principalele caracteristici solicitate de consumatori includ aderența mai bună, precum și îmbunătățirea frânării pe drumuri înghețate, umede și cu mazga. Acesta este motivul pentru care Sava a profitat de expertiza anvelopelor sale de iarnă pentru a dezvolta a doua generație a anvelopei de iarnă de înaltă performanță, Sava Eskimo HP2.

Pentru a spori controlul asupra drumurilor de iarnă, Eskimo HP2 se poate baza pe două calități principale. Mai întâi, relieful în formă de cârlig adera la drumurile acoperite de zăpadă pentru a îmbunătăți accelerarea și manevrabilitatea.

În al doilea rând, conturul anvelopei cu mai multe raze generează o amprentă lungă și lărgită, cu o distribuție egală a presiunii între anvelope și șosea, oferind un excelent de contact pe drumurile înghețate și alunecoase, crescând astfel controlul.

Be the first to comment on "Aderenta anvelopelor pe drumurile de iarnă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*